Keresés

ANGYALOK, ARKANGYALOK 

Angyalok, arkangyalok olyan energetikai lények, melyek energiájukkal magasan felülmúlják az emberi képzelet határait. Angyalok sokasága létezik a különböző létsíkokon, amik között energetikailag képesek hatást gyakorolni. 

Több szintjük, fokozatuk, erősségük van. Piramisként épül fel a rendszerük, lejjebb helyezkednek el, a legtöbben, erejük az arkangyalokhoz mérten a legkisebb, emberi léptékben még ez is igen hatalmas. S ahogy a piramis szűkül, egyre kevesebb és egyre erősebb energetikával rendelkeznek. A csúcson, pedig az arkangyal helyezkedik el. A család feje, a legerősebb energiával rendelkező.

Amikor szólítjuk az angyalokat, mindig a mi szintünknek legmegfelelőbb családtag veszi az üzenetét. Általában a piramis alsó részén elhelyezkedők szólíthatók meg általunk. Ő dönti el, hogy mekkora probléma miatt szólítottuk őket. Ha tudja, akkor segít, ha nem akkor továbbítja a felsőbb szintekre. 

A családok tagjainak, a minősége ugyanolyan, csupán az ereje tér el. Az arkangyalok energiája akkora, hogy ha megjelenne, akkor azt hatalmas körzetben senki nem élné túl. Olyan perzselő és velőt rengető. 

Tanuljunk meg teremteni mi is, nem kell az arkangyalt hívni mindig, miden bagatell dolog miatt. Pl. üres parkoló. Méltatlan, az ők mérhetetlen erejéhez képest. 

„Segíts magadon, Isten is megsegít!” 

Először mindig befelé fordulj és magaddal kezd a kérést, az erőt és az aktiválást. Majd segítők, felső mesterek, majd angyalok, majd mindenki saját hite szerint…. 

Elindul a hívó jel. Befut az őrangyalhoz, aki a legközelebb vannak hozzánk, és az arkangyali piramis legalján helyezkednek el. Ők följebb továbbítják, és még feljebb, még feljebb…  Átengedik a szűrőn és eldöntik, hogy meg tudják-e oldani a problémát, vagy olyan kardinális, hogy megy még feljebb, magasra. Minél többet gyakorolsz és használod, annál feljebb mehet, annál magasabb szinttel tudsz kapcsolatot teremteni és segítséget kérni.

A saját szintünkön azt a választ fogjuk kapni, ami a mi rezgésünkön a legmegfelelőbb. Amit mi be tudunk engedni. Ezt mi nem vesszük észre, mert a szinteken lévő erő különbségeket nem tudjuk érzékelni. Az adott arkangyali család rezgése, minősége pedig ugyanaz.

Az angyalokkal, az arkangyalokkal való kapcsolatfelvétel, mindig hittel, erővel, alázattal és kellő figyelemmel történjen.

Az angyali segítséggel visszaélni nem szabad => karmát von maga után. 

Gazda Mónika

Fb: Lux Aurea – Lélekhangoló

Youtube: Gazda Mónika

A hat arkangyali család, mely segíti az emberiséget. Más, más minőséggel, más, más energetikával. Fontos tudni, hogy más helyről származó erők, képesek a megtévesztésre is akár. 

Az angyalok segítségével visszaélni nem szabad, karmát vonhat maga után. 

Érdemes azt is jól átgondolni, hogy milyen estekben szükséges hívni a segítségüket. Mi az, amit mi magunk, a teremtő erőnkkel képesek vagyunk megoldani és mikor van szükség támogató energiára. Minden csip-csup parkoló ne legyen indok, hogy angyali seregeket ugrasszunk. 

Az arkangyalokról átfogóan tanulunk a Holisztikus, spirituális tanfolyam keretén belül.

Jelentkezz a képzésre és tudj meg többet, az arkangyali terek használatáról!

2 válasz