Egyéni spirituális kezelés

Egyéni spirituális kezelés

Ha először jönnél el hozzám, lélekgyógyászat vagy szellemgyógyászat miatt, akkor készülj fel egy csodás utazásra. Az egyéni spirituális kezelés, mindig mást hoz, egyénre szabva, de az angyali erők és a spirituális energiák állandóak.
Készülj fel, hogy energia dömping zúdul a nyakadba. Terápia menete eltérhet, egyénenként változhat.
Nem baj, ha nem tudod, mire lenne szükséged. Ha megfogalmazod az elakadásod, kitágítjuk a látószöget és lelked meséjére hangolódva megkeressük a gyökerét és azt igyekszünk oldani.
Az évek óta fennálló, vagy évekig alakuló problémák oldódásához idő kell és kitartó belső munka. A fizika síkon megjelenő változások eléréséhez pedig lelki, szellemi vagyis belső fejlődésre. Valószínű, több találkozásra van szükség, hogy rátalálj a te utadra, a te speciális rendszeredre.

Érzem amit érzel, érzem amit gondolsz.

Érzem a hited, érzem a szereteted.Érzem a fájdalmad, érzem a félelmed.

Érzem a gátad, érzem vágyad.

Érzem a múltad, érzem a jövőd.

A szabad csatorna, a tiszta áramlás erejében.

A szabad akaratoddal, és tiszta fényünkkel.


Nem vagyok orvos, nem vagyok természetgyógyász, nem vagyok gyógyító, és semmilyen csodatévő. Tanácsadást, segítséget, támogatást valamint feltöltődést kínálok. Az állapot javulás és változás, az öngyógyító folyamatok beindulásának köszönhető. A stressz kezelésének módszerei, a pozitív gondolkozás és az életmódváltozás az egyén felelőssége. Lélekgyógyászati és szellemgyógyászati tevékenységek semmilyen orvosi és egyéb terápiát nem helyettesítenek. 

Írásaimnak, videóimnak, vezetett elmélyüléseimnek, egyéni és csoportos beszélgetéseimnek, semmilyen emberekkel folytatott kommunikációmnak,  nem áll szándékában sem orvosi tanáccsal szolgálni, sem diagnózist felállítani, sem megtéveszteni. Nem kívánok semmilyen módon az egyén döntéseibe, szabad akaratába befolyást gyakorolni.


Mire számíthatsz?

Egyéni spirituális kezelés előtt, mielőtt megérkezel, a hat arkangyal által energetizált védelmi pecséttel és Mihály arkangyal angyalaival végzett tisztítással és védelemmel készítek teljesen biztonságos teret számunkra.

Ami kivételes, hogy 1 órát csak arra szánunk, hogy minden problémát, minden kérdést átbeszéljük. Arra szánjuk ezt az időt, hogy mindent megtudj, arról, hogy hogyan és mit vagyok képes tenni. Kb. egy-egy adott problémára mennyi időre vagy kezelésre van szükséged. Átbeszéljük, hogy mi a cél és annak elérése érdekében mire van szükség.
Egy kicsit megismerjük egymást, bizalmat építsünk ki.
A kezelés elkezdése előtt, minden esetben -már egy ideje… -, ráhangolódom a tiszta forrás energiára, az égi vezettetésre és kérem, hogy azt az információt, azt a technikát küldjék, és azt a csatornát nyissák meg, amivel Neked, az adott problémával kapcsolatban, ebben az időpontban, a legjobban és a legtöbbet tudunk segíteni. Ez az engedés, hozzásegített ahhoz, hogy nyitott csatornaként átéljek és véghez vigyek olyan energetikai, lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezeléseket, mellyel hatalmas változások indulnak be az életedbe. Úgy, ahogy a sajátomban is. Nekem működik!

Mitől függ a kezelés menete?

Egyéni spirituális kezelés, mindig az egyénre és az adott problémára hangolódva, az adott területtel és adott technikával, akár csakrával, akár kötésekkel, akár karmikus elakadásokkal és annak éppen aktuális blokkjával foglalkozunk. De az is lehet, hogy a LUX AUREA rendszerében, a vaskori rezgésből, az aranykor frekvenciára való hangolással.   Fontos a fokozatosság és a folytonosság. A nyitott pozitív csatornák jóvoltából, megengedjük, hogy az legyen a  prioritás, ami számodra, az adott időben a legmegfelelőbb. Amivel dolgunk van, amire alkalmas vagy és már megfejlődted. Az égi vezettetés szerint.

Kezelések során mindig személyre szabott lehetőségek és akár új technikák kapnak teret. Ahogy nincs két egyforma ember, egyforma lélek, egyforma szellem, úgy egyforma kezelés sincs. A sajátodat kapod. Az égiek által legjobbnak ítéltet. Ami Neked akkor a legmegfelelőbb. Azért is egyéni spirituális kezelés.

Hatásos és hatástalan kezelések.

Hatásos és hatástalan kezelések függhetnek a kezelő személyiségétől, hozzáértésétől, szaktudásától, valamint a páciens problémájától, rendszerétől, hitétől.

Gyakoriság

Az alkalmak ajánlott száma és gyakorisága függ az adott céltól, az adott problémától. Személyes tapasztalatom azt, hogy van amikor a kívánt hatás már az első kezelés után kifejti hatását, de van amikor három alkalom is szükséges. Vagy alkalom szerűen, útmutatás tanácsadás miatt találkozunk.  De a személyes fejlődés érdekében, akár havi rendszerességgel is. Vendégeim között vannak, akik első alkalom után elégedetten távoztak, vannak akiknek három alkalomra is szükség volt, és vannak, akikkel évek óta rendszeresen találkozom.
Terápia menete

A kezelés alatt készülj fel egy hatalmas utazásra a TE mesédbe! Engedd, hogy repítsen, engedd, hogy jó hatással legyen fizikai életedre! Írjuk meg azt a mesét, ami kinyitja a tudatodba, önvalódba vezető utat! Kezelésen, dőlj hátra és képzeld el, éld át, éld meg!

Terápia menete tőled is függ. Szabadon választott a találkozások száma. A problémádtól, a célodtól és a személyes fejlődésedtől függ, hogy hányszor találkozunk. Javaslatot tudok tenni, a tapasztalataim alapján, de ezek sem kőbe vésett szabályok. Semmilyen kötelezettség és elvárás nincs! Csak a szabad akaratod.

Az első találkozáskor, beszélgetéssel, ismerkedéssel kezdünk.

Beszélgetünk a problémáról, az okról, amiért felkeresett, és annyit mond, amennyit szeretne. Semmire nincs kényszerítve, semminek nincs következménye. Ami jólesik, és kikívánkozik. Amennyit a bizalom enged. Természetesen a legnagyobb titoktartás övezi, a kettőnk között zajlott beszélgetést.

Majd én is elmondom az általam használt módszerek, technikák lényegét. Feltérképezzük, hogy a probléma megoldására mi lenne a célszerű alkalmazni. Kezelések elején kérem, hogy az adott problémának a megoldásához, a legjobb módszert, a legjobb csatornát és a legfontosabb teendőket láttassák. Az égi vezettetéssel, végezzük a kezelést.

Szellemgyógyászati kezelés

Legtöbb esetben, az első egy-három alkalom, szellemgyógyászat szokott lenni, mely a durvább és intenzívebb hatással segítik a finomabb energiák beáradásának lehetőségét. Ha ezt nehéz elképzelni, vagy gyerekeken történő munka során, a mesék csodák világát hívjuk segítségül. Képzeld el, hogy egy mesébe csöppenünk, a te mesédbe. 🙂 Az asztrál test megtisztításáról, gyógyításáról szól, hogy a rátapadt negatív hatások akadályoztatása megszűnjön. Ahhoz, hogy önmagunkhoz közel, és önvalónk tudatába lehessünk, le kell tennünk a terheinket. Sokszor nem is tudjuk, hogy cipeljük, mondjuk az el nem engedett nagymama bűntudatát. Vagy az ex anyós rosszindulatú átkát. Vagy akár egy elhunyt ismerős betegségének hajlamát. Ha ezek a szellemet, tudatot szennyező negatív hatások megszűnnek, könnyebben képesek leszünk önmagunkat megtalálni.

Sokan mondják, hogy engedd el a félelmeket, a haragot, a dühöt. Próbálkozunk, próbálkozunk, de mindig vissza, vissza zökkenünk, egy-egy elégedetlenségbe, egy-egy sérelembe, egy-egy haragba, egy-egy szenvedélybetegségbe. Rettenetes erőfeszítésbe kerül, ha a generáló energia munkálkodik. Minél több negatív érzésünk van, annál nagyobbra dagad bennünk és annál nagyobb hatalma van felettünk. S így könnyen átállunk a sötét oldalra. 🙂

Átok, rontás, energia szívók, eltávolítását tudjuk végezni. Frekvencia hangolást, agyvíz, testvíz tisztítását.

Lélekgyógyászati kezelés

Általában, problémától, egyéntől és a kezelések közötti időtől függő, hogy hányadik alkalommal kanyarodunk a lélekgyógyászat technikái felé. Legtöbb esetben, a második-negyedik alkalommal kerül erre sor. Itt a csakrákban lévő blokkokkal, és a mentál test struktúrájában lévő negatív minőségekkel foglalkozunk.

Pozitív töltésekre is figyelünk, hogy ezek megtalálják helyüket a rendszerben és erősítve meghozzák a változásokat.

Új technikák

S mindig van változás, fejlődés, a 2018 és 2019 is. Mélységek, rálátások, megértések találják meg azt, aki nyitott. Az elmúlt időszakban tágult a technikáim tárháza, melyeket a lélekgyógyászati kezelések alatt alkalmazok.

Kötések, melyek egy múltban átélt hitrendszer eredményeképpen még mindig rezgésükkel táplálnak és tartanak, akadályozhatnak a lélek előrehaladásában. Mint a méhlepény és a köldökzsinór tart és táplál a régi elhasznált rendszerrel.

Másik technika, amely “régebbi” kiindulási blokkok, az inkarnációs lenyomatok, melyekkel már nincs karmikus teendő, de a lélek és szellem nem tudta még elengedni a lenyomatot. Lehet, hogy okoz fizikai problémákat, az adott területen, de lehet, hogy nem. Megszokássá vált körforgás című cikkben bővebben.

Ami még fontos, és a lélekgyógyászati technikák között felsorolnám, a vaskori mintázatok és bilincsek súlyát, melyek tartanak a materiális világban. Azon változni és rezgésszintet emelni kívánó emberek, akik “feladattal” érkeznek, a magasabb rezgéstartományok energiáit nehezen tudják integrálni. Fontos a folyamatos és fokozatos belső átalakulás. Ennek az elindítója lehet, az abroncsok és bilincsek lelki szintű elengedése, ha kíván beleállni az aranykori feladatába és útjába a vendég.

Számos tisztítás és vetület létezik, amivel a fizikai elménknek is magyarázatokat adunk és elfogadtatjuk a technikák jelentőségét és fontosságát.

A nyitott csatornában, új és új megvilágítások, új és új megértések, új és új oldódások részesei lehetünk.

A lényeg, a félelem nélküli egység érzése, igaz önvalónkkal.

Kineziológia elemek

Kineziológiai elemek segítségét is hívhatjuk a stresszeink és negatív hitrendszereink kezelésére. Ezt a technikát már nem használom. Saját fejlődésem iránya inkább szellem- és lélekgyógyászatot preferálja, valamint a vaskori rezgésekből, az aranykori rezgésekbe való fejlődésünket.

Gazda Mónika

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

E-mail: gazda.monika@fenyszarvas.hu

Telefon: +36/70-379 8517

Gazda Mónika


Amennyiben e-mailt ír, vagy a kapcsolati űrlapot tölti ki, a választ kérem ellenőrizze a levélszemét mappában is.

Minden levélre válaszolok. Sajnos több esetben a spam-ban landolnak a válaszaim. 

Ha nem találja, bátran hívjon telefonon!