Egyéni spirituális kezelés

Egyéni spirituális kezelés

Ha először jönnél el hozzám, lélekgyógyászat vagy szellemgyógyászat miatt, akkor készülj fel egy csodás utazásra. Az egyéni spirituális kezelés, mindig mást hoz, egyénre szabva, de az angyali erők és a spirituális energiák állandóak.
Készülj fel, hogy energia dömping zúdul a nyakadba.
Terápia menete eltérhet, de a tapasztalatok szerint a technikai felépítése hasonló.

Érzem amit érzel, érzem amit gondolsz.

Érzem a hited, érzem a szereteted.Érzem a fájdalmad, érzem a félelmed.

Érzem a gátad, érzem vágyad.

Érzem a múltad, érzem a jövőd.

A szabad csatorna, a tiszta áramlás erejében.

A szabad akaratoddal, és tiszta fényünkkel.

Egyéni spirituális kezelés előtt, mielőtt megérkezel, a hat arkangyal által energetizált védelmi pecséttel és Mihály arkangyal angyalaival végzett tisztítással és védelemmel készítek teljesen biztonságos teret számunkra.

Ami kivételes, hogy 1 órát csak arra szánunk, hogy minden problémát, minden kérdést átbeszéljük. Arra szánjuk ezt az időt, hogy mindent megtudj, arról, hogy hogyan és mit vagyok képes tenni. Kb. egy-egy adott problémára mennyi időre vagy kezelésre van szükséged. Átbeszéljük, hogy mi a cél és annak elérése érdekében mire van szükség.
Egy kicsit megismerjük egymást, bizalmat építsünk ki.
A kezelés elkezdése előtt, minden esetben -már egy ideje… -, ráhangolódom a tiszta forrás energiára, az égi vezettetésre és kérem, hogy azt az információt, azt a technikát küldjék, és azt a csatornát nyissák meg, amivel Neked, az adott problémával kapcsolatban, ebben az időpontban, a legjobban és a legtöbbet tudunk segíteni. Ez az engedés, hozzásegített ahhoz, hogy nyitott csatornaként átéljek és véghez vigyek olyan energetikai, lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezeléseket, mellyel hatalmas változások indulnak be az életedbe. Úgy, ahogy a sajátomban is. Nekem működik!
Kezelések során mindig személyre szabott lehetőségek és akár új technikák kapnak teret. Ahogy nincs két egyforma ember, egyforma lélek, egyforma szellem, úgy egyforma kezelés sincs. A sajátodat kapod. Az égiek által legjobbnak ítéltet. Ami Neked akkor a legmegfelelőbb. Azért is egyéni spirituális kezelés.

Gyakoriság

Az alkalmak ajánlott száma és gyakorisága függ az adott céltól, az adott problémától. Személyes tapasztalatom azt, hogy van amikor a kívánt hatás már az első kezelés után kifejti hatását, de van amikor három alkalom is szükséges. Vagy alkalom szerűen, útmutatás tanácsadás miatt találkozunk.  Vendégeim között vannak, akik első alkalom után elégedetten távoztak, vannak akiknek három alkalomra is szükség volt, és vannak, akikkel évek óta rendszeresen találkozom.

Terápia menete

A kezelés alatt készülj fel egy hatalmas utazásra a TE mesédbe! Engedd, hogy repítsen, engedd, hogy jó hatással legyen fizikai életedre! Írjuk meg azt a mesét, ami kinyitja a tudatodba, önvalódba vezető utat! Kezelésen, dőlj hátra és képzeld el, éld át, éld meg!

Terápia menete tőled is függ. Szabadon választott a találkozások száma. A problémádtól, a célodtól és a személyes fejlődésedtől függ, hogy hányszor találkozunk. Javaslatot tudok tenni, a tapasztalataim alapján, de ezek sem kőbe vésett szabályok. Semmilyen kötelezettség és elvárás nincs! Csak a szabad akaratod.

Az első találkozáskor, beszélgetéssel, ismerkedéssel kezdünk.

Beszélgetünk a problémáról, az okról, amiért felkeresett, és annyit mond, amennyit szeretne. Semmire nincs kényszerítve, semminek nincs következménye. Ami jólesik, és kikívánkozik. Amennyit a bizalom enged. Természetesen a legnagyobb titoktartás övezi, a kettőnk között zajlott beszélgetést.

Majd én is elmondom az általam használt módszerek, technikák lényegét. Feltérképezzük, hogy a probléma megoldására mi lenne a célszerű alkalmazni. Kezelések elején kérem, hogy az adott problémának a megoldásához, a legjobb módszert, a legjobb csatornát és a legfontosabb teendőket láttassák. Az égi vezettetéssel, végezzük a kezelést.

Szellemgyógyászati kezelés

Legtöbb esetben, az első egy-három alkalom, szellemgyógyászat szokott lenni, mely a durvább és intenzívebb hatással segítik a finomabb energiák beáradásának lehetőségét. Ha ezt nehéz elképzelni, vagy gyerekeken történő munka során, a mesék csodák világát hívjuk segítségül. Képzeld el, hogy egy mesébe csöppenünk, a te mesédbe. 🙂 Az asztrál test megtisztításáról, gyógyításáról szól, hogy a rátapadt negatív hatások akadályoztatása megszűnjön. Ahhoz, hogy önmagunkhoz közel, és önvalónk tudatába lehessünk, le kell tennünk a terheinket. Sokszor nem is tudjuk, hogy cipeljük, mondjuk az el nem engedett nagymama bűntudatát. Vagy az ex anyós rosszindulatú átkát. Vagy akár egy elhunyt ismerős betegségének hajlamát. Ha ezek a szellemet, tudatot szennyező negatív hatások megszűnnek, könnyebben képesek leszünk önmagunkat megtalálni.

Sokan mondják, hogy engedd el a félelmeket, a haragot, a dühöt. Próbálkozunk, próbálkozunk, de mindig vissza, vissza zökkenünk, egy-egy elégedetlenségbe, egy-egy sérelembe, egy-egy haragba, egy-egy szenvedélybetegségbe. Rettenetes erőfeszítésbe kerül, ha a generáló energia munkálkodik. Minél több negatív érzésünk van, annál nagyobbra dagad bennünk és annál nagyobb hatalma van felettünk. S így könnyen átállunk a sötét oldalra. 🙂

Átok, rontás, energia szívók, eltávolítását tudjuk végezni. Frekvencia hangolást, agyvíz, testvíz tisztítását.

Lélekgyógyászati kezelés

Általában, problémától, egyéntől és a kezelések közötti időtől függő, hogy hányadik alkalommal kanyarodunk a lélekgyógyászat technikái felé. Legtöbb esetben, a második-negyedik alkalommal kerül erre sor. Itt a csakrákban lévő blokkokkal, és a mentál test struktúrájában lévő negatív minőségekkel foglalkozunk.

Pozitív töltésekre is figyelünk, hogy ezek megtalálják helyüket a rendszerben és erősítve meghozzák a változásokat.

Kineziológia elemek

Kineziológiai elemek segítségét is hívhatjuk a stresszeink és negatív hitrendszereink kezelésére. Ezt a technikát kevésbé használom. Saját fejlődésem iránya inkább szellem- és lélekgyógyászatot preferálja. De természetesen van lehetőség stresszoldásra, kineziológiai elemekkel is.

 

Gazda Mónika

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

E-mail: gazda.monika@fenyszarvas.hu

Telefon: +36/70-379 8517

Gazda Mónika