HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM 

HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM

Akinek ott a helye, az ott lesz. Egy különleges, holisztikus, spirituális tanfolyamra invitállak, amiben az általam használt Lélekgyógyászati és Szellemgyógyászati technikákat, azok háttereit energetikai rendszerét sajátíthatod el. A LUX AUREA – Lélekhangoló képzése, Thuróczy Róbert általa oktatott, ARKANE ARTS néven használt, átfogó energetikai ismereteket, lélekgyógyászatot, valamint Ifj. Csontos Vilmos tanításai alapján, szellemgyógyászatot adja át.

Ha úgy érzed, hogy feladatod van…

Online lehetőség: a tanfolyamról felvétel készül, melynek hozzáférési jogát megvásárolhatják a jelentkezők. 

 

Jelentkezni a személyes és az online tanfolyamra, az Űrlap kitöltésén keresztül lehet:

ŰRLAP

 

Érdemes kitölteni az űrlapot, ha érzed a hívást, mert az induló csoportról e-mail-ben értesítést küldünk, ha személyesen jönnél. 

A bevezető előadás, beszélgetés felvétele megnézhető két részletben: 

JELETKEZEM A KÉPZÉSRE 

Úgy érzed, hogy más vagy? Úgy érzed, hogy szunnyad benned valami ? Úgy érzed, hogy másra is hivatott vagy? Vonz a mesék és a csodák világa? Szívesen elmélyülsz a spiritualitás és az ezoterika világában? Szeretnéd ezeket az ismereteidet a fizikai síkon is kamatoztatni? Ismerd meg a saját meséd! Ismerd meg mélyben szunnyadó képességed! Lépésről, lépésre, mélységről, a mélységbe. Nem instant technika, hanem elmélyülésen és tapasztaláson szerzett mély tudás és ismeret anyag, mely a megértéseket és az egyéni fejlődéseket hordozza magában.

Képzeld el azt, hogy te is képes vagy meditációban érzékelni, energiákat mozgatni és a tudatoddal segíteni másokon. A képesség mindenkiben benne van, a kérdés, hogy meg akarja-e keresni, vagy hagyja tovább szunnyadni. Szabad akarattal. Saját meséd forgatókönyv írója és rendezője lehetsz. A lelked és a szellemed meséjének.

 

A cél, hogy fizikai testben lévő lelki és szellemi erőinket összehangolva, megtaláljuk és működtetni tudjuk. 

Tanulunk energetika anatómiáról, csakra anatómiáról, azok mélységeiről, belső templomról, karmáról, előző életekbe mélyedünk. Megismerjük az arkangyali családokat, az angyali erők megtapasztalását, és azt, hogy hogyan energetizáljuk és tegyük biztonságossá ezáltal a teret.  Tanulunk és meditálunk az őselemekről, alkímiáról, a létsíkokról. Gyakoroljuk, hogyan használjunk ingát, szenzibilt és saját 

energiánkat. Sok gyakorlati elemmel tűzdeljük meg, a használhatóság kedvéért. Magunkon dolgozunk, sokat meditálunk, tisztulunk, fejlődünk és megértjük az összefüggéseket. Megtanuljuk használni saját energiáinkat és tudatunk erejét. Majd energetikai kezeléseket, csakra tisztítást, karmikus elakadások oldását, aranykori átalakulást segítő technikákat sajátítunk el. 

Szellemgyógyászati modult is beépítünk a tanfolyamba. Asztrál lényünk mélységeivel, szennyeződéseivel ismerkedünk és tisztítjuk. Megszállóktól, átoktól, rontástól, energia szívóktól, negatív lényektől, valamint sok-sok finom hangolást végzünk és “utazunk” a Mennyországba.

Minden modulhoz, külön jegyzet áll rendelkezésre (nyomtatási költség ellenében), valamint a meditációkról hanganyag készül, amit megkap a hallgató, így bármikor ismételhető. 

Modulok

A tanfolyam alap és haladó részből áll, amelyek modulokból állnak. A modulokhoz külön-külön is lehet csatlakozni. Az alap modulok mindegyike mélyíthető, a mélyítés hatására épülnek össze és vállnak érthető egésszé. Összesen 42 alkalomra terevezett tanfolyam, 2 évig tart. Ha egy-egy alkalman nem tudsz részt venni, nem gond, hiszen a kihagyott alkalmakró is kaphatsz jegyzetet és meditációs hanganyagot, de ismételhetőek, pótolhatóak. Semmilyen kötelezettséget nem kell vállalni, szabadon abba hagyható, ha nem hozza meg az elvárásokat. 

Alap modulok:

Az alkalmak elméletet, meditációt, gyakorlati technikákat tartalmaznak, valamint aktuális kérdéseket, akár személyes elakadások, illetve élmények átbeszélését.

Haladó modulok:

Az alkalmak elméletet, meditációt, gyakorlati technikákat tartalmaznak, valamint aktuális kérdéseket, akár személyes elakadások, illetve élmények átbeszélését.

Holisztikus, spirituális kezdő tanfolyam, tervezett időpontjai:

Bevezető, ingyenes előadás: 2022. május 14. (szombat) 09:00-től.

Új KEZDŐ csoport: 2022. május 28. (szombat) kéthetente szombatonként, 

Ára:

Alap modulok: 12.000 Ft / alkalom / 6 óra
    Ismétlőknek: 6.000 Ft / alkalom / 6 óra
Haladó modulok: 10.000 Ft / alkalom / 6 óra
    Ismétlőknek: 5.000 Ft / alkalom / 6 óra

JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE

Jelentkezés az alábbi űrlapon.

Űrlap

 

Online lehetőség

A tanfolyami csoporthoz való, online csatlakozás. Kisebb a hatékonyság, felületesebb a kapcsolódás, de ha nem tudod másképp megoldani, és érzed a hívást, akkor igyekszünk online részvételhez lehetőséget biztosítani. (Feltétele, a beérkezett, aktuális tanfolyami díj.) 

Az online részvétel esetén, az előadás élőben, tervek szerint google meet felületen. Linket küldünk a jelentkezőknek. A meditációk felvétele, ugyan úgy, mint a személyes résztvevőknek, később rendelkezésre állnak. 

LUX AUREA, maga az arany fény, mely képes a negatív energiákból fényt és pozitívat strukturálni. Minden olyan blokk, folt és probléma, érettünk jött és a javunkat szolgálja. Na, de ideje megfejlődni és megszabadulni tőlük! A LUX AUREA erre irányítja sugarait.

Szemléletek, melyek irányt mutatnak a tanításoknak.

Az arany fény, mely átszőhet miket, de akár a fejünk fölött is képes átívelni. Rajtunk múlik, hogy miképpen akarjuk működtetni. Sokszor, ez is egy döntés kérdése. Eldöntöm, hogy vidám vagyok, akkor minden porcikám, minden látható és láthatatlan részem ennek a szolgálatába fog állni.

Döntsük el!

Minden kétség és minden megingás nélkül. Határozottan és céltudatosan.

Gazda Mónika

Cím: Veszprém, Rózsa utca 13.


Amennyiben e-mailt ír, vagy a kapcsolati űrlapot tölti ki, a választ kérem ellenőrizze a levélszemét mappában is.

Minden levélre válaszolok. Sajnos több esetben a spam-ban landolnak a válaszaim. 

Ha nem találja, bátran hívjon telefonon!