Kezelés

Kezelés

A kezelés alatt készülj fel egy hatalmas utazásra a TE mesédbe! Engedd, hogy repítsen, engedd, hogy jó hatással legyen fizikai életedre! Írjuk meg azt a mesét, ami kinyitja a tudatodba, önvalódba vezető utat! Kezelésen, dőlj hátra és képzeld el, éld át, éld meg!

Terápia menete tőled is függ. Szabadon választott a találkozások száma. A problémádtól, a célodtól és a személyes fejlődésedtől függ, hogy hányszor találkozunk. Javaslatot tudok tenni, a tapasztalataim alapján, ami legalább három, de ezek sem kőbe vésett szabályok. Semmilyen kötelezettség és elvárás nincs! Csak a szabad akaratod.

Az első találkozáskor, beszélgetéssel, ismerkedéssel kezdünk.

Beszélgetünk a problémáról, az okról, amiért felkeresett, és annyit mond, amennyit szeretne. Semmire nincs kényszerítve, semminek nincs következménye. Ami jólesik, és kikívánkozik. Amennyit a bizalom enged. Természetesen a legnagyobb titoktartás övezi, a kettőnk között zajlott beszélgetést.

Majd én is elmondom az általam használt módszerek, technikák lényegét. Feltérképezzük, hogy a probléma megoldására mi lenne a célszerű alkalmazni. Kezelések elején tiszta csatorna és arkangyali térben kérem, hogy az adott problémának a megoldásához, a legjobb módszert, a legjobb csatornát és a legfontosabb teendőket láttassák. Az égi vezettetéssel, végezzük a kezelést.

Szellemgyógyászati kezelés

Legtöbb esetben, az első egy-három alkalom, szellemgyógyászat szokott lenni, mely a durvább és intenzívebb hatással segítik a finomabb energiák beáradásának lehetőségét. Ha ezt nehéz elképzelni, vagy gyerekeken történő munka során, a mesék csodák világát hívjuk segítségül. Képzeld el, hogy egy mesébe csöppenünk, a te mesédbe. 🙂 Az asztrál test megtisztításáról, gyógyításáról szól, hogy a rátapadt negatív hatások akadályoztatása megszűnjön. Ahhoz, hogy önmagunkhoz közel, és önvalónk tudatába lehessünk, le kell tennünk a terheinket. Sokszor nem is tudjuk, hogy cipeljük, mondjuk az el nem engedett nagymama bűntudatát. Vagy az ex anyós rosszindulatú átkát. Vagy akár egy elhunyt ismerős betegségének hajlamát. Ha ezek a szellemet, tudatot szennyező negatív hatások megszűnnek, könnyebben képesek leszünk önmagunkat megtalálni.

Sokan mondják, hogy engedd el a félelmeket, a haragot, a dühöt. Próbálkozunk, próbálkozunk, de mindig vissza, vissza zökkenünk, egy-egy elégedetlenségbe, egy-egy sérelembe, egy-egy haragba, egy-egy szenvedélybetegségbe. Rettenetes erőfeszítésbe kerül, ha a generáló energia munkálkodik. Minél több negatív érzésünk van, annál nagyobbra dagad bennünk és annál nagyobb hatalma van felettünk. S így könnyen átállunk a sötét oldalra. 🙂

Átok, rontás, energia szívók, eltávolítását tudjuk végezni. Frekvencia hangolást, agyvíz, testvíz tisztítását.

Lélekgyógyászati kezelés

Általában, problémától, egyéntől és a kezelések közötti időtől függő, hogy hányadik alkalommal kanyarodunk a lélekgyógyászat technikái felé. Itt a csakrákban lévő blokkokkal, és a mentál test struktúrájában lévő negatív minőségekkel foglalkozhatunk, valamint a LUX AUREA  avagy az átalakulás művészete a rezgésszint emelésre, az aranykori energiák befogadására összeállt rendszerrel, mely több technikát és mélységet ölel fel. De az is lehet, hogy egyénre szabott új technika érkezik, mely a számodra legmegfelelőbb.

Pozitív töltésekre is figyelünk, hogy ezek megtalálják helyüket a rendszerben és erősítve meghozzák a változásokat.

Kineziológia elemek

Kineziológiai elemek segítségét is hívhatjuk a stresszeink és negatív hitrendszereink kezelésére. Ezt a technikát már nem használom. Saját fejlődésem iránya inkább szellem- és lélekgyógyászatot preferálja, valamint a LUX AUREA segítő programját.

LUX AUREA

“LUX AUREA egy olyan, segítő programot dolgozott ki, mely a mindennapi emberek részére biztosít élhetőbb jelenlétet.” 

Indult így a program. De egyetlen állandó van az életünkben, és az a változás. A környezetünk, és mi mindannyian változunk.

S, ha a változások már annyira gyűrűznek, hogy nem csak túlélni szeretnénk, hanem változni és felvenni önnön mélységünk alap struktúráját, feladatát, az igazi csodáját, akkor léphetünk a magasságok felé a saját mesénkben.

Olyan technikák és rendszert tapasztaltam (kaptam), melyet nem olvastam, nem tanultam, hanem tiszta csatornában érkezve segíti a vaskor béklyóit letenni, a beakadt karmikus blokkokon való továbbhaladást, a vaskori “köldökzsinór” leválasztását, stb. az aranykor számára alkalmassá tenni magunkat. Vagy legalábbis elindítani a belső folyamatokat, segíteni a sejt- és DNS szintű átalakulást. A belső átalakulásunkat, a szemléletünket és a kockánkból való kilépést. Nem könnyű feladat, de ha úgy érzed, hogy több vagy, hogy van benned valami, hogy kívánod a valódi Énedet megtalálni, és a valódi utadra rálépni, akkor várlak szeretettel.

Egy nagy mesét írunk! A lelked és a szellemed meséjét, ami a fizikai mögött, körül zajlik. Az ott megtörtént változások segítik a saját rendszered fizikai síkon való változását is. A kulcs benned van. Én csupán segítek, hogy könnyebben megtaláld, hogy láthatóbbá, érzékelhetőbbé váljon.

Több megközelítésben igyekszem átadni és használni a kapott információkat és energiákat:

Egyéni spirituális kezelésen:

Meditációs klubban:

Holisztikus, spirituális tanfolyamon:

Várom a jelentkezésed, ha érzed a hívást!

Gazda Mónika

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

E-mail: gazda.monika@fenyszarvas.hu

Telefon: +36/70-379 8517

Amennyiben e-mailt ír, vagy a kapcsolati űrlapot tölti ki, a választ kérem ellenőrizze a levélszemét mappában is. Minden levélre válaszolok. Sajnos több esetben a spam-ban landolnak a válaszaim. 

Ha nem találja, bátran hívjon telefonon!