Kezelés

Terápia menete

A kezelés alatt készülj fel egy hatalmas utazásra a TE mesédbe! Engedd, hogy repítsen, engedd, hogy jó hatással legyen fizikai életedre! Írjuk meg azt a mesét, ami kinyitja a tudatodba, önvalódba vezető utat! Kezelésen, dőlj hátra és képzeld el, éld át, éld meg!

Terápia menete tőled is függ. Szabadon választott a találkozások száma. A problémádtól, a célodtól és a személyes fejlődésedtől függ, hogy hányszor találkozunk. Javaslatot tudok tenni, a tapasztalataim alapján, de ezek sem kőbe vésett szabályok. Semmilyen kötelezettség és elvárás nincs! Csak a szabad akaratod.

Az első találkozáskor, beszélgetéssel, ismerkedéssel kezdünk.

Beszélgetünk a problémáról, az okról, amiért felkeresett, és annyit mond, amennyit szeretne. Semmire nincs kényszerítve, semminek nincs következménye. Ami jólesik, és kikívánkozik. Amennyit a bizalom enged. Természetesen a legnagyobb titoktartás övezi, a kettőnk között zajlott beszélgetést.

Majd én is elmondom az általam használt módszerek, technikák lényegét. Feltérképezzük, hogy a probléma megoldására mi lenne a célszerű alkalmazni. Kezelések elején kérem, hogy az adott problémának a megoldásához, a legjobb módszert, a legjobb csatornát és a legfontosabb teendőket láttassák. Az égi vezettetéssel, végezzük a kezelést.

Szellemgyógyászat

Legtöbb esetben, az első egy-három alkalom, szellemgyógyászat szokott lenni, mely a durvább és intenzívebb hatással segítik a finomabb energiák beáradásának lehetőségét. Ha ezt nehéz elképzelni, vagy gyerekeken történő munka során, a mesék csodák világát hívjuk segítségül. Képzeld el, hogy egy mesébe csöppenünk, a te mesédbe. 🙂 Az asztrál test megtisztításáról, gyógyításáról szól, hogy a rátapadt negatív hatások akadályoztatása megszűnjön. Ahhoz, hogy önmagunkhoz közel, és önvalónk tudatába lehessünk, le kell tennünk a terheinket. Sokszor nem is tudjuk, hogy cipeljük, mondjuk az el nem engedett nagymama bűntudatát. Vagy az ex anyós rosszindulatú átkát. Vagy akár egy elhunyt ismerős betegségének hajlamát. Ha ezek a szellemet, tudatot szennyező negatív hatások megszűnnek, könnyebben képesek leszünk önmagunkat megtalálni.

Sokan mondják, hogy engedd el a félelmeket, a haragot, a dühöt. Próbálkozunk, próbálkozunk, de mindig vissza, vissza zökkenünk, egy-egy elégedetlenségbe, egy-egy sérelembe, egy-egy haragba, egy-egy szenvedélybetegségbe. Rettenetes erőfeszítésbe kerül, ha a generáló energia munkálkodik. Minél több negatív érzésünk van, annál nagyobbra dagad bennünk és annál nagyobb hatalma van felettünk. S így könnyen átállunk a sötét oldalra. 🙂

Átok, rontás, energia szívók, eltávolítását tudjuk végezni. Frekvencia hangolást, agyvíz, testvíz tisztítását.

Lélekgyógyászat

Általában, problémától, egyéntől és a kezelések közötti időtől függő, hogy hányadik alkalommal kanyarodunk a lélekgyógyászat technikái felé. Legtöbb esetben, a második-negyedik alkalommal kerül erre sor. Itt a csakrákban lévő blokkokkal, és a mentál test struktúrájában lévő negatív minőségekkel foglalkozunk.

Pozitív töltésekre is figyelünk, hogy ezek megtalálják helyüket a rendszerben és erősítve meghozzák a változásokat.

Kineziológia elemek

Kineziológiai elemek segítségét is hívhatjuk a stresszeink és negatív hitrendszereink kezelésére. Ezt a technikát kevésbé használom. Saját fejlődésem iránya inkább szellem- és lélekgyógyászatot preferálja. De természetesen van lehetőség stresszoldásra, kineziológiai elemekkel is.

 

Gazda Mónika

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

E-mail: gazda.monika@fenyszarvas.hu

Telefon: +36/70-379 8517