Párkapcsolati problémák

Esettanulmányok, az általam megélt szemszögből:

Párkapcsolati problémák

Sajnos nagyon sok nővel, de férfival is találkozom, akik a párjukat keresik. Párkapcsolati problémák mélyen meg tudják keseríteni a lelkünket. Sokat keresik azt a párt, akivel mély harmóniában, bizalomban, szeretetben tudják élni életüket. Vajon miért nem érkezik? Ezzel kapcsolatos tapasztalásom és felismerésem segített, hogy sok mindenre magyarázatot kapjak. Vagy a meglévő párkapcsolatban vannak problémák.

A  mentál test struktúrájába kaptunk a párkapcsolati probléma kapcsán betekintést. Ott a szegmensek szerint, különböző minőségű és különböző lelki területet érintő fátylat, mindent eltakaró ködként érzékelem a gátló tényezőket. Értem úgy, hogy a jobb felső területen találtam azt a visszahúzó energiát, mely az igazi királynői minőség megélését gátolta. Beszélgetés kapcsán volt szó arról, hogy folyik beszélgetés, ismerkedés. Lelkileg támogatás, segítés a bajban, a tanácsok és a finom támogató energiák mozognak a mindennapokban. De a TÁRS mégsem jön, vagy nem olyan…. Mert ez a lelki-segély szolgálat. Ha a királyomat keresem, akkor éljem meg a királynőt és megérkezik a király. Ha cselédet és támogatást nyújtót élek, akkor azok találnak meg, akinek arra van szüksége. Engedjük a KIRÁLYNŐNKET élni. Persze, kellő alázattal és szeretettel. Ha kész a királynő, megérkezik a király.

Ehhez kapcsolódóan, a jobb alsó régióban, egy olyan árny mutatkozott, mely egy kislánykori csalódás hatására alakult ki. Az apában, mint férfi energiában való csalódás. Beszélgetés közben, tudomásomra jutott, hogy a szülők házassága nagy válságokat élt meg. Az apa rendszeresen megcsalta az anyát, keveset törődött a családjával. Anya betegsége is erre vezethető vissza (mell daganat), ami a halálát is okozta. A kislány, aki ebből tudatosan nem tudni, hogy mennyit érzékelt, a tudattalanja mindent rögzített. És mint egy negatív hitrendszerként, nem tudja tisztelni a férfiakat. Azokat a minőségeket, amitől férfi egy férfi. A mély csalódás hatására, amit élete első férfi minőségétől látott, minden tisztelete elszállt. Így érthető, hogy miért azokat a férfiakat vonzza be, akiknek titkaik vannak, akiknek esetleg párhuzamos kapcsolatai. Bízom benne, hogy egy lépéssel közelebb kerültünk a királyhoz, az igazi társhoz. 🙂

 

Tudom, hogy van bennem valami különleges, de nem tudom működtetni.

Amik a legjobban megérintenek, azok a mentál testben végzett kezelések. Mivel ne vagyok látó, de ilyenkor az érzékelésem teljesen kitágul és érzések formájában kapom az üzeneteket és a vezettetést. Végtelenül nehéz az érzéseket elmondani és átadni. De sikerülni szokott.
második csakrán dolgoztunk. Ilyenkor a tudatommal a csakra központba lévő aktuális blokkot, kötést, fogadalmat szedem ki, energetikai szinten. Ezt egy interaktív meditációnak hívnám, amikor alkalmassá tesszük magunkat a mélyebb munkára, egy másik állapotba, de maximálisan a tudatunknál vagyunk. Ez a csatorna érzés, a révület érzése. Ez az, amikor olyan dolgok kapnak megvilágítást, ami a mindennapi életben nem. Egy nagyon izgalmas állapot.   Amikor kint van, akkor ráhangolódunk, a mélyére és feltárul a története. Jön az érzés, majd a képek, majd az egész történet.
Itt, egy olyan érzésem jött, amit egy végtelenül nagy csalódás uralt. Amikor azt érzem, hogy én csak jót akartam. A TISZTA JÓT! Tényleg a fénnyel telit. És nektek nem kell. Ti ezért bűntettek engem. Én szerény, szelíd teremtés vagyok, és csak segíteni akarok, vagyis szerettem volna…. De nektek nem kell. Én vagyok a fény. De miért nem engeditek, hogy világítsak? Miért nem engeditek, hogy világítsak nektek is? Szívesen tenném, boldogan, önzetlenül….
S lassan az érzések képpé alakulnak, és egy fiatal nőt, lányt látok, aki alatt most nyújtják meg a máglyát. …. Tudja, hogy itt a vég! Nem fél, nem bán meg semmit. csak a végtelen nagy csalódást. …. ÉS MOST jött el a pillanat, amikor megfogadja, hogy ha bármikor képessége, tehetsége lenne azt soha nem akarja működtetni, nem akar róla tudomást venni. Ez egy döntés, egy fogadalom. …
Miután ezzel dolgoztunk, kis idő múlva, az addig bizonytalan érzetek, a fejben, a fejfájás és nyomás érzés beazonosíthatóvá vált. Igen, ezek bizonyos emberekhez, élethelyzetekhez voltak kötve. Itt megnyílt a lehetősége, hogy a különleges Isten adta képesség megtalálja a működéséhez a szabad utat.
Köszönöm! Nagy élmény volt!
Azóta is nagyon sok inkvizíció alatt bevésődött fogadalom, blokk lett semlegesítve a csakrákban.

 

Jól elvagyok gyermek nélkül. Vajon miért nem éled fel az anyai ösztön?

Ha emlékezetem nem csal, akkor szintén a szakrális csakrába kaptam rálátási engedélyt. Az első érzés a tisztátalanság volt, ami határozottan és ellentmondást nem tűrő érzetben lépett be. Majd ahogy bontakozott ki a mélysége, egy apácai élet érzete kezdett körvonalazódni. Nagyon nagy hittel és nagyon nagy fanatizmussal. Rendíthetetlen tisztasági fogadalommal, mely nem csak a nőiségre, a szexualitásra (ez a szó kimondása is sértő), de a gyermekre és minden hozzá tartozó körülményre vonatkozott. A gyermek is tisztátalan, minek utána teljesen elhatárolódom mindentől. Számomra ez a része az életnek nem is létezik, csak a Krisztusi tisztaság. És így vagyok tökéletes. Ez egy akkora súlyú tisztasági fogadalom volt, ami a csakrában lévő blokk révén, ebben az életben, a gyermek gondolata sem merült fel. Tehát a gondolata. Nem az, hogy legyen vagy nem.
A blokkot eltávolítva, megadjuk a lehetőséget, hogy szabad akarattal el tudd dönteni, hogy szeretnél-e gyermeket vagy nem.
De tudd, hogy dönthetsz!

Folytatás következik….