Keresés

Beindító energiák

Beindító energiák találnak a „gazdáikra”. Megtalálják azokat, akik engedik. A változások folyamatosan zajlanak körülöttünk. Körülötted is. Van aki nem engedi be, van aki részlegesen és van aki nap mint nap a változások szelében áramlik.

Egyetlen állandó van az életben, és az a változás.

Amikor a lélek bilincseit képes vagy lerakni, és megnyitod magad a beindító energiák előtt, megtörténik a csoda veled. Az élet csodája, a tudat tágulása, a rezgésszint emelkedése. A lélek és a szellem megtalálja feladatát, életútját, amit ebben a testben vállalt.

Voltál már úgy, hogy nagyon szerettél volna valamit? Amikor tudod, hogy tiszta szívből, jön a vágy, amikor képes lennél „mindent” megtenni érte. Valószínű, hogy ez egy olyan mérföldkő az életedben, ami segíti a fejlődésed. Figyelj rá! Ha áldozattal is jár, akkor is figyelj rá!

Tiszta szívből jövő vagyak

Nem ildomos összekeverni az ego vágyait és a tiszta szívből jövő vágyakat. Amikor kétségem van, akkor felteszem a kérdést, hogy az angyalok vajon mit választanának? Vagy Jézus vajon mit mondana erre? A TISZTA érzésekből és gondolatokból való merítkezés, segít tisztítani a saját gondolatainkat. Ne féljünk a tükörbe nézni, a lelkünk mélyére nézni, majd a figyelmet a tiszta fény felé fordítani, majd beengedni a lélek mélyére, hogy világítsa meg. Gyógyítsa be a sebeket, hozza felszínre és emelje a Mennyekbe. A lélek és a szellem szoros kapcsolata és egymás kiegészítése segíti, hogy energia testünk a „rendeltetésének” megfelelően működhessen, a fizikai testben.

Kereshetsz egy tiszta csatornát, mely az első időkben, mankóként tudja segíteni a fejlődésed. Ilyenek bizonyos technikák, bizonyos eszközök, gyógyítók, tanítók. Majd a fejlődéssel, egyre táguló tudattal, már érkezik a tanítás, érkezik a csoda az életedbe. De a tanulás folyamata nem áll meg. Mindig lehetnek mérföld kövek, mindig lehetnek lépcsőfokok, melyeken egyre csak haladsz és haladsz. Szépen, lassan, a saját ütemedben.

Segítő beindító energiák

Számos olyan földi, égi és földön kívüli energia segíti az aranykori emelkedést, ami csupán egy kinyitott szívre vár, ami csupán egy elfogadásra, vagy egy feladattudattal rendelkező szellemi lényre. A szétválás folyamatos, a vaskori és aranykori energiák rendeződése elkerülhetetlen. Akik ma itt vagyunk, teljesen tisztában voltunk ezzel, amikor születtünk ebbe az inkarnációnkba. Megadtuk a lehetőséget önmagunknak, hogy részesei legyünk az emelkedésnek. Sőt sokan vannak, akik feladatot vállaltak benne. Vajon te vállaltál? Vajon a te szellemed segítheti az Föld emelkedését?

Egyéni és csoportos kezelések kapcsán többször találkozunk ezzel a témával, többször találkozunk olyan beindító, átstrukturáló, átkódoló energiákkal, melyek alkalmassá teszik lényünket, a magasabb frekvenciák befogadására, működtetésére. Ugyanis, a jelenleg durva rezgéseink ezt még nem teszik lehetővé. Így a DNS és a sejt szintű változások ideje elérkezett.

Áldással és Szeretettel!

Gazda Mónika