Keresés

Életút

Az életút egy olyan gondolati kör, ami sokunkat foglalkoztat. A sors és az életfeladat ami a titkokat rejti. Titkok, melyekről úgy gondoljuk spirituális nézettel, hogy fejlődésünk kulcsa. Sok-sok kérdés és válasz hangzik el, ezzel kapcsolatban. Hiszen, ha megérted, mivégre jöttél, megérted merre menjél. Mi a célod, mi a feladatod? Mikor vagy jó és mikor rossz helyen? Min van áldás, és min van kegyelem?

Várjuk, várjuk és reméljük a legjobbat. Keresgélünk, kutakodunk, reménykedünk és csalódunk. Meddig járunk még körbe-körbe? Addig, amíg meg nem találjuk a közepét. A közepét, amik mi magunk vagyunk. Test, lélek és szellem egysége, tökéletes harmóniájában és összhangjában. Emelkedett energiák gyűrűjében és a tiszta fény vezetésében. 

A valódi útmutatást belül találod. Keresd meg a tiszta fényt, mely megmutatja az irányt.

Hogyan juthatsz el, a tiszta fényhez önmagadban? Hogyan találd meg a kommunikációs csatornát, a vezettetést és az irányt? Hogyan találod meg a valódi útmutatást? Léteznek igazmondó nagy guruk, léteznek sokat mondó, keveset tapasztalt gyógyítók, léteznek hiteles és fényben járó tanítók. De egyet ne felejts el, a saját megértésed, a saját hited, a saját önvalód benned van. Csak meg kell találni és feléleszteni az Istenit, a fényt, a szellemet.

Mi is az életút?

Most azt gondolod, hogy az az út, ami az élem során haladnom kell. Teljesen igazad van! De ezt csupán a fizikai agyad mondja. Elfelejted, hogy testben lévő, lelki és szellemi lény vagy. Elfelejted, hogy egy egységes rendszerként létezel ebben a világban. A léleknek teljesen mindegy, hogy New York-ban, Kambodzsában vagy Ohat-Pusztakócson éli meg a feltétel nélküli szeretetet. A szellemnek nem számít, hogy hol és milyen munkát folytatsz, nem számít, csak kapcsolódni tudjon a forráshoz. Az, hogy hol teremted meg a lehetőségét a rezgésszint emelésének, szabadon választott. Mégis, a fizikai agyunk úgy véli, hogy a legkönnyebb munka, a  legpazarabb lakóhely, a lélek társ ami az életút kiteljesedését jelenti. Persze! Az egó szempontjából.

Először minden lelki és szellemi szinten történik meg, majd azt követi a fizikai változás. Ne menjünk messze, csak a lelki eredetű betegségekig, a szeretet és szerelem varázslatos erejéig. Gondoljuk át! Előbb az érzés, majd a fizikai változás. Ha nem így látod, akkor sincs gond, ez az én személyes tapasztalatom. A kételkedés, a szabad akarat és hit a tied. Használd!

Ha a lélek és a szellem, azaz az energia testünk feladatára, fejlődésére fordítjuk a hangsúlyt, ha ezen részeinket megtaláljuk, tisztítjuk, blokktalanítjuk és energetizáljuk, megtaláljuk a lelek és a szellem útját. Azt az életutat, amit ebben a testben vállaltak. S fizikai szinten, minden ezek köré a változások köré fog rendeződni. Megjön a várva várt munka, a várva várt kényelmes otthon, és a boldogság is. De a megfelelő fejlődés és a megfelelő idő nagyon fontos.

Egyetlen állandó van az életben, az a változás.

Segítségedre lehetnek a technikák, az eszközök, az energiák. Fejlődésünk folyamatos.  Változtass hát, és indul el, lépdelj, haladj bátran. Ahogy a gyermekeink fejlődése sem egyforma, pedig próbálnak standardokat létrehozni, átlagot mutogatni, igenis másak. Így akár gyermekként, akár felnőttként is más az ütemünk, a megértésünk, a fejlődésünk. Nem kell az elvárásokat és az átlagot produkálni. Egyediek vagyunk és megismételhetetlenek.

Minden a maga idejében, a legjobb megértési szinten és a legjobb energiák, akár bolygóállások mátrixában történjék. Az univerzum egy tökéletesen működő, precíz gépezet, egy olajozott rendszer, melyben mi csak egy piciny apró részecskéi vagyunk. Amikor erővel akarunk valamit betolni, egy oda nem illő helyre, vagy rossz időben, az ki fogja forgatni magát. Nem halad a folyamat, vagy nem arra, amerre szeretnénk. Vagyis a lelkünk és a szellemünk szeretné. Az egó és a fizikai test, lehet ezt tartaná jónak…

Találd meg a lélek békéjét, találd meg az isteni fény teremtő erejét, találd meg önmagad tiszta egységét, és megtalálod az életutad, az életfeladatod.

Gazda Mónika 

Egy válasz