Keresés

Fénymunka aktiválásának elősegítése 

Meditációs klub következő témája, a Fénymunka aktiválásának elősegítése. Ha találkoztál már ezzel a kifejezéssel, hogy Fénymunkás, ha érzed, hogy van valami közöd hozzá. Ha próbálod elhinni, de nem tudod, hogyan valósítsd meg. Akkor NEKED is szól a következő két alkalmas meditáció. LUX AUREA tanításain, az aktuális csatornán át égi támogatással utazunk a mesénkbe, a lélek és a szellem, az univerzum meséjébe.

Spirituális úton járó és ebben elmélyedő társaimnak ajánlom a következő meditációs klub témáját. Ha te is hallottad már, hogy feladatod van, hogy fénymunkás vagy, hogy használnod kellene az energiákat, akkor Téged is érdekelhet ez a téma. Lényege, hogy hogyan is manifesztáljam, hogyan kezdjem el, hogyan éljem meg? Ha vannak ezzel kapcsolatban gátak, blokkok, esetleg beakadt Vaskori mintázatok, akkor ezeket oldjuk és teret engedünk a Fénymunka aktiválásának.

Fontos feltétele, az eredményes munkának, hogy a Meditációs klub előző témáján, az Aranykor című meditáción rész vegyél.

Védett térben, arkangyali energiákkal dogozunk. Az első részben, minden segítő és támogató energiát igyekszünk megtapasztalni, kinyitjuk nekik a „kaput”. Befogadjuk az instrukcióikat, a támogató energiájukat. Majd elvonatkoztatunk a fizikai munkánktól, az anyagi világtól és elősegítjük az égi feladatunk megtalálását, és beindítását.

Mindenki a számára leginkább hasznosítható energiákat kapja. A saját szintjén.

Szabad akaratunkkal, fel tudjuk vállalni, illetve le is tudjuk tenni a Fénymunkás szerepét. A döntés rajtunk múlik! Függ nem csak a szabad akaratunktól, de a felkészültségünktől, a blokkjainktól, a még kidolgozásra váró negatív, visszahúzó energiáinktól. Mindent a maga idejében és a maga terében tudjunk megtapasztalni.

Meditációs klub közeledik egy fokozatosan épülő folyamatának, ciklusának zárásához. Több témát dolgoztunk fel, melyben önmagunkat és életünket alakítottuk, finomítottuk. Sok-sok változás és fokozatos fejlődés indult el bennünk. Foglalkoztunk a Kapcsolataid felszabadítása című 3 alkalmas sorozatban, a kapcsolatainkkal. Önbecsülés, önértékelés felszabadítása során rájöttünk, hogy ez az alap, amiből minden kiindul, ez maga a lényünk mélye. Ha ezzel dolgozunk, mindig előrébb jutunk a fejlődésünkben. Életút, Életfeladat Felszabadítása  segített, hogy spirituális értelemben közelebb kerüljünk Égi feladatunkhoz. A Belső templom-ban barangoltunk és előző életeinkben. Oldottuk a karmikus súlyokat, valamint megtapasztaltuk a magasabb inkarnációnk energiáit. 2018 és a Vaskori energiák elengedését és az Aranykoriak befogadását segítettük, a Aranykor című két alkalmas meditációban.

A folyamatok és a megélések szépen épültek egymásra. Egyre feljebb és feljebb, egyre finomabb rezgések és energiák irányába. Úgy gondoltam, hogy ettől már nem tudjuk jobban emelni és fokozni a megéléseket… Tévedtem… Az utolsó és egyben záró periódus indul.

Méltó indítása az új (naptári) évnek, és lezárása a Meditációs klub ciklusának, a Fénymunka aktiválásának elősegítése.

Majd a következő ciklust, újra elkezdjük. Akik velem tartottak eddig, Ők mélységében tudják kamatoztatni a tapasztalásaikat, a tisztulásukat, a fejlődésüket, akik most éreznek hívást, Őket szeretettel várom az új alapok kiépítésére, kéthetente keddenként, 17:30-as kezdéssel.

Égi áldással és segítőkkel dolgozunk, a legfőbb jó szerint!

Tervezett időpontok:

  1. Fénymunka aktiválásának elősegítése 1. – 2020.12.15. 17:00-20:00
  2. Fénymunka aktiválásának elősegítése 2. – 2019.12.29. 17:00-20:00

Jelentkezés:

az alábbi

ŰRLAPON.

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

Cím: Veszprém, Rózsa utca 13.

E-mil: gazda.monika@fenyszarvas.hu

Telefon: +36/70-379 8517

Részvételi díj: 3000 Ft/ alkalom

Ismétlőknek: 2000 Ft

Engedd meg magadnak, hogy megérkezz erre a helyre!

3 válasz

  1. Visszajelzés: Árak - Gazda Mónika
  2. Visszajelzés: LUX AUREA - Gazda Mónika