Lélekre és szellemre hangolódva

Lélekre és szellemre hangolódva

2017.04.28. 17:00-19:00

Kötetlen beszélgetésre, hasznos technikák, információk elsajátítására invitálok, minden útkeresőt és úton járót a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet bemutatkozó programsorozatán belül. Lélekre és szellemre hangolódva, címmel újabb esemény lehet hasznos számunkra.

Bizonyára benned is felmerültek már hasonló kérdések.
Hogyan tudom, a feszültségem és stresszem csökkenteni?
– Problémák, és betegségek hátterében meghúzódnak-e lelki konfliktusok?
– Hogyan tudnék megbocsájtani?
– Hogyan tudnék összeszedettebb lenni?
– Hogyan tudnék energiaszívók ellen védekezni?
– Hogyan tudnám a negatív energiákat távol tartani?
– Hogyan tudnék a befolyásoltságból megszabadulni?
– Hogyan tudnám megtalálni fölöttes énem, isteni énem?
– Hogyan tudnám megtalálni az utam, a célom, a helyem a világban?

Ezekre és még számos problémára kaphatsz válaszokat a Lélekre és szellemre hangolódva, című beszélgetés során.

A Lélekre és szellemre hangolódva című esemény, tematikája, a következők alapján épül fel.

Segítsünk magunkon, hogy könnyebben tudjunk minőségi életet élni ebben a világban. Bárki számára megtanulható és alkalmazható stressz csökkentő technikákról lesz szó. Kineziológiai megközelítésben, az egészség és a stressz kapcsolatáról, valamint a lelki blokkok, betegségek kialakulásának esetleges hátteréről.

-Test, lélek, szellem, mely az EMBERT felépíti. De mi is a szellem? Szellemgyógyász segítséggel, egy csodákkal teli, másik világba, egy másik dimenzióba repülhetünk. Ismerd meg te is a saját meséd! Ismerd meg a saját szellemed! Légy tudatos részese az életednek!

Ha lennének kérdéseid, ha foglalkoztat egy gondolat, ha felkeltettem az érdeklődésed, várlak szeretettel, erre az  ingyenes bemutatkozó estre.

Helyszín:

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

Veszprém, Rózsa utca 13

E-mail: gazda.monika@fenyszarvas.hu

Telefon: +36/70-379 8517

2017.04.28. 17:00-19:00

 

Jelentkezés:

https://goo.gl/forms/XLk0FA4zzGTDW1w32

 

Részletesen magamról:

http://www.fenyszarvas.hu/?page_id=616

http://gazdamonika.hu/

A lélekre és szellemre hangolódva című előadás bevezetője olvasható az alábbiakban.

A FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet bemutatkozó programsorozatának, keretein belül köszöntök mindenkit. Köszönöm, hogy eljöttetek és, hogy megtiszteltek figyelmetekkel.

 

Egy kötetlen beszélgetésre invitáltalak ma ide titeket, melynek tematikája úgy épülne fel, hogy először egy pár szóban a „házigazdánkról”, a FÉNYSZARVAS Szociális szövetkezetről tennék említést. Utána egy rövid bemutatkozással folytatnám, mivel a programsorozatnak az a célja, hogy megismerjük egymást és egymás tevékenységét. Majd rákanyarodnék, kineziológiai megközelítésben, a stressz, az egészség, és a lélek témakörére. Itt több stressz csökkentési technikát fogok elmondani, amiket ki is próbálhatunk. A beszélgetés közepe felé, a szellemgyógyász segítségével egy csodákkal teli mesevilágba röpülünk, ahol szintén mondok, használható irányokat, illetve gyakorolhatunk is önsegítő technikát is, ha szeretnétek.

 

Szövetkezetünk, egymást támogató közösség, a tiszta szándék erejével és fényével jött létre, és  igyekszik a tagjai számára segítséget nyújtani az elindulásban.

 

Szolgáltatásainknak, két fő pillére van, a kézműves termékek árusítása és kreatív foglalkozásokon belül, ezek elkészítése. A másik pillér, a természetgyógyászati és energetikai kezelések, klubok, tanácsadások. Nyitottak vagyunk új lehetőségekre is. Tagjai, önállóan végzik munkájukat, támogató csapat hátterében. Tagként is van lehetőség csatlakozni a csapatunkhoz. Erről bővebb felvilágosítás miatt tudunk egyeztetni, vagy olvasható a honlapunkon is. www.fenyszarvas.hu

 

Magamról egy pár gondolatot mondanék. Több mint 20 évet dolgoztam az egészségügyben. Szakmámat, hivatásként szeretem a mai napig is. Nehéz volt a döntés és a lépés, de úgy érzem, hogy elengedhetetlen volt számomra. De a segítés minősége egy kicsit átstrukturálódott az idő során és az életemben. A világunk folyamatosan alakul, fejődünk, ahogy mi is. Fontosnak érzem, hogy kövessük a változásokat, alkalmazkodjunk a kialakított környezetünkhöz a számunkra is megfelelő módon, vagy megteremtsük. létrehozzuk a saját közegünket, a saját világunkat. Mindig új problémákat sodor elénk az élet, és mindig új megoldásokat kínál. Új feladatok, új kihívások, új utak, kapuk nyílnak meg, új lehetőségekkel, eszközökkel, hogy a folyamatos fejlődésünk, tanulásunk teret kapjon. Magam is ezt teszem, több éve folyamatosan.

 

Így 2011 januárjában elkezdtem tanulni a kineziológiát (ONE BRAIN), Kőszeginé Titz Marianntól, Majd az 5, 6 és 7 fokozatot, Kovács Évától sajátítottam el.
Természetgyógyászati modulvizsgát és kineziológia vizsgát tettem az Egészségügyi és Továbbképző Intézetben.
Közben 2012-ben Lévai János pszichotronikus mestertől elsajátítottam a szellemgyógyászat, szellemsebészet és pszichotronika alapjait. Ami jelentősen változtatta a világról és az életről alkotott szemléletemet, nézőpontomat.
Sikeres vizsgát tettem Ifj. Csontos Vilmosnál, akinek a pszichotronika ma ismert változatát köszönhetjük.
2015. augusztusában, tanítói vizsgán is diplomát kaptam.
2015 -től Thuróczy Róbert által tartott energetikai és átfogó ismereteket közvetítő tanfolyamra járok. Mely szintén hatalmas, pozitív változásokat idéz elő az életemben.

 

Ápolói munkám során tapasztalatok azt bizonyítják, hogy az egészség fenntartása, valamint a betegség gyógyítása, gyógyulása hatékonyabb, ha több figyelmet szentelünk a lelki és érzelmi egészségre. Fel kell ismernünk, hogy mi is részesei vagyunk egészségünknek. A test, lélek, szellem hármassága szorosan összetartozik. Hiszen mind mi vagyunk. Minden oldala fontos, és figyelmet érdemel. A lélekre és a szellemre figyelünk most.

 

A kineziológia, olyan stressz csökkentő összetett módszer, mely az öngyógyító folyamatok beindulásának elősegítésére irányul, mely blokkok oldásával, felszabadításával, energetikai rendszerek harmonizálásával segíti a lélek „gyógyítását”.