Keresés

Meditációs klub – Aranykor

Meditációs klub – Aranykor című, két alkalmas meditációs sorozatban segítjük lényünket, hogy a vaskori mintázatokat el tudja engedni és az aranykori energiákat be tudja fogadni. LUX AUREA tanításain, az aktuális csatornán át égi támogatással utazunk a mesénkbe, a lélek és a szellem, az univerzum meséjébe.

Tapasztalatok alapján, nem elég, hogy megértjük, rálátunk a velünk és körülöttünk történő eseményekre. Meg is kell tudnunk lépni azokat. Ami általában nem megy könnyen. Az anyagba való ragaszkodásunk, annyira a „megszokássá” vált az évszázadok, évmilliók (?) alatt, hogy nehéz kilépni belőle. Ezért is húz vissza a karma fonala újra és újra és újra…

„Megszokássá” vált a körforgás

A mostani időszak, az Aranykori kiteljesedés pedig sokkal lágyabb, finomabb és lehetőséget tud adni, hogy lényünk el tudja engedni a karmikus körforgást. A „megszokássá” vált és körforgásba ragadt lélek és szellem szabadságának áramlása a finom energiák beengedésével. A fizikai testben való változás elengedhetetlen része, hogy alkalmassá tegyük minden test szintjén lényünket az emelkedésre.

Véleményem szerint, nem kell a fizikai testet elhagyni ahhoz, hogy a változás már elinduljon bennünk. Nem véletlen, hogy van fizikai testünk, nem véletlen, hogy itt vagyunk. Ezzel kell dolgoznunk. Ezzel, itt és most! Nem biztos, hogy csak a fizikai test hátrahagyásával érhető el a kilépés. Mi van, ha a test is idomul? Mi van, ha szükséges a matéria „megszelidítése”? A test, lélek és szellem hármassága mindig is fontos volt. Úgy érzem, hogy most is.

Ha akarjuk, ha nem, az Univerzum változik

Az erők és a energiák sokasága kavarodik. A vihar előtti csönd megengedi, hogy még készüljünk, hogy még alkalmazkodjunk, hogy még letegyük azt, amit le kell tennünk. Itt az idő, hogy a matéria súlyos energiáit a sejtjeinkbe rögzült rezgéseit átalakítsuk és alkalmassá tegyük, az aranykori finom energiák befogadására. Jön az új és vágyott magas rezgés, DE azt be kell tudnunk fogadni. Különben elsiklik, különben elfut mellettünk a lehetőség, és újra indulhat minden. Mindenkinek a saját befogadóképességének, rezgésszintjének és életútjának megfelelően.

A Meditációs klub – Aranykor alkalmai, a LUX AUREA tanításain alapulva segíti a belső folyamatainkat. A vaskori megkötő és nehéz energiák engedéséről szól. A karma szálainak elengedhetőségének vizsgálatáról és kibontásáról. Tisztítás mindhárom test szintjén. A vaskori abroncsok elengedéséről, az átalakulásról szól.  Az aranykor finom energiák beáramoltatásáról. Minden pozitív és támogató minőség behívásával és mindenki számára a legoptimálisabb töltéssel. Ezek a folyamatok ismételhetőek, mert az alakulás folyamatos és lassú. Pont olyan lassú, ahogy alkalmazkodni tudunk a változásaihoz. Adjuk meg az időt és a kiegyensúlyozott alakulást. 

Vezetett meditációbanvédett térben, angyali energiákkal, aktív lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezeléssel, valamint a résztvevő aktív tudati energiájának jelenlétében alakítjuk az energiákat.

Ne pihenni készülj, hanem intenzív munkára. Belső feladatok megoldására. Közben nyugodtan megmozdulhatsz, ha elzsibbadtál, ha kényelmetlen valami. Légy tudatilag jelen, kövesd a hangom, kövesd a vezetését. Add bele belső erőd, tudatod energiáját. Érezd, lásd, halld. És megtörténik a csoda! 

Ajánlom kezdőknek és haladóknak egyaránt. Mindenkinek a saját szintje szerint hozza meg a válaszokat és a fejlődést.

Várlak szeretettel mindkét alkalomra!

Ha az elsőn nem veszel részt, nem javaslom a másodikat. Együtt tudják elindítani a kívánt folyamatokat.

Égi áldással és segítőkkel dolgozunk, a legfőbb jó szerint!

Tervezett időpontok:

  1. Meditációs klub – Aranykor 1. – 2020.11.03. 17:00-20:00
  2. Meditációs klub – Aranykor 2. – 2020.11.17. 17:00-20:00
  3. Meditációs klub – Aranykor 3. – 2020.12.01. 17:00-20:00

Részvételi díj: 3000 Ft/fő/alkalom

Ismétlőknek: 2000 Ft

Helyszín: A FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

Veszprém, Rózsa utca 13. 

Gazda Mónika

Jelentkezés az űrlap kitöltésével: ŰRLAP

Tájékozódási és kapcsolat felvételi linkek:

Személyes honlap:                   Kapcsolat oldal

Szakmai facebook oldal:         Lélekgyógyászat, Szellemgyógyászat

Blog oldal:                                 Gyógyító angyali üzenet

Facebook személyes oldal:    Gazda Mónika

Nika ásvány-ékszer:                Web áruház

Nika ásvány-ékszer:               Facebook oldala

E-mail:                                 gazda.monika@fenyszarvas.hu

nika@asvany-ekszer.com

nika@gazdamonika.hu

Telefon:                              +36/70-379 8517

2 Responses

  1. Visszajelzés: Árak - Gazda Mónika