Keresés

Megszokássá vált körforgás 

Megszokássá vált körforgás avagy, a lélek segélykiáltása, olyan események és tapasztalások apropóján íródott, melyek jelentősen befolyásolták a jövőképemet. A karma körforgása egy véget nem érő folyamatnak tűnik, hiszen nagyon, nagyon sokat kell még fejlődni, hogy ebből a körforgásából ki lehessen lépni. A tudatosult NAGY Mesterek már bizonyára közel járnak, és képesek kilépni az újraszületés láncolatából. Gondolja ezt, egy átlag, spiritualitás felé kacsingató, emberi sebezhetőségét és hibáit figyelembe vevő útonjáró. Magam is.

Mennyi olyan cselekedetem volt ebben az életemben is, ami miatt biztosan vissza fogok térni, miután elhagyom a fizikai testem? Hiszen húst eszem, hiszen nem meditálok minden nap, hiszen meg tudok bántani embereket, hiszen akarattal, vagy akaratom ellenére ártottam másoknak, hiszen nehezen tudok megbocsájtani, hiszen dühös tudok lenni, hiszen félelmeim vannak, hiszen EMBER vagyok. EMBER és még ez az EMBER nincs kész az emelkedésre, hiszen hol van az a türelem, hol van az az önuralom,  hol van az a bölcsesség, hol van az az áldozat? … Nálam bizonyára sehol. Magas még az a lépcsőfok…

Evolúciós ugrás

A lélek és a szellem, mely az energia egységet adja számunkra, végig viszi mindazt a fejlődést, ami a karma megkövetel tőle. Hosszú, hosszú évekig, évtizedekig, évszázadokig, évezredekig zajló idomulás, alakulás, tanulás, mely egy pöpec rendszerré fejlesztette magát és benne minket. A karma az, amely mindig vissza húz, a fizikai síkba, a harmadik dimenzióba. Addig, amíg azt az evolúciós ugrást nem vagy képes megtenni, mely a negyedik létsík helyett, az ötödikbe emel. A negyedik síkon vannak az elhunytjaink, akik a két földi pályafutásuk közötti időt töltik.  Az ötödik létsíkunkon a felső mesterek rezgésének megfelelő energiák találhatóak. Itt vannak azok a fizikai testben is létező, tudatosult mesterek, akik elvégezték feladatukat, mint Jézus, Zarathustra, és számos bölcs. Az energia testünk evolúciós ugrása, innen a harmadik síkról, az ötödikre történik. A tudatosulásunknak a vágyott állomása, ez lenne. Akkor kerül ki a karma húzásából, amikor már nem kötik, nem tartják olyan szálak, melyekből hallatszik a lélek segélykiáltása.

A lélek segélykiáltása

A lélek, mely a szabadságra vágyik. Egyéni kezelések és meditációk alakalmával többször érkeznek olyan információk, hogy ebben az életünkben, ezekben az univerzális változásokban, az aranykori rezgésben, a karma letehető „bárki” számára. Nem csupán a NAGY Mesterek, de a spirituális változást akaró és meglépő emberek képesek, mert ennek a támogatottsága mostani időszakban nagy. A aranykor és a vele járó energiák folyamatosan áramlanak. Nem szükséges a fizikai testet hátrahagyva mindezt véghez vinni, nem csupán az energia testre van ehhez szükség, nem csak a halál révén várható emelkedés. A fizikai testet is alkalmassá kell tenni erre az emelkedésre. Alkalmassá tenni arra, hogy a finomabb rezgéseket képes legyen befogadni. Tehát itt és most ezekben az években, az emberiség evolúciós ugrásának lehetősége itt van. A karma szálai elengedhetőek, hiszen már sokunk megfejlődte, már tartása oldódott, már vezekeltünk eleget.

De képes a lélek, a megszokott körforgásban benne ragadni.

Nem is „gondolja”, hogy ez véget érhet. A vezeklés már nem szükséges, mert kész… Már eleget tett, mar kiegyenlítődött minden… Többször „találkozok” olyan  esettel, amikor a lélek úgy érzi, hogy erre nincs bocsánat. A lélek szenvedi ezt a legjobban. Egy előzőéletében tett cselekedete, olyan szörnyű volt, rabságban tartja és vezekelni akar. Pld. egy hadvezér, egy hóhér, egy olyan katona, aki falvakat gyújtott fel, nőket, gyerekeket ölt, egy olyan ember, aki akár emberiség ellenes cselekedeteit a történelem könyvek is írják. Hiszen minden, amit tudunk a történelemről, minden amit nem, mindent a mi lelkünk és szellemünk cselekedte meg. Minden magas rezgés és minden kegyetlenség, a mi előző inkarnációink gyümölcse.

Így egy kicsit jobban érthető az evolúciós fejlődés. Mivel a magasabb rezgésű korokat nem tudtuk megtartani, ezért vissza estünk. Vissza estünk és még mélyebbről kell ismét kapaszkodnunk felfelé. Ahogy fejlődünk és tanulunk, mindig változunk és a következő ugrási lehetőség itt kopogtat az ajtónkon. DE! Ahhoz a léleknek el kell engednie, azt a mókuskereket, azokat lelki gyötrődéses körforgásokat, amibe a hosszú, hosszú idő alatt beleragadt. Mutassuk meg neki a kiutat. Higgyük el, hogy itt a lehetőség!

Ha akarjuk, ha nem, az Univerzum változik 

Az erők és a energiák sokasága kavarodik. A vihar előtti csönd megengedi, hogy még készüljünk, hogy még alkalmazkodjunk, hogy még letegyük azt, amit le kell tennünk. Itt az idő, hogy a matéria súlyos energiáit a sejtjeinkbe rögzült rezgéseit átalakítsuk és alkalmassá tegyük, az aranykori finom energiák befogadására. Jön az új és vágyott magas rezgés, DE azt be kell tudnunk fogadni. Különben elsiklik, különben elfut mellettünk a lehetőség.

A beindító energiák elsősorban a saját fejlődésünk, a blokkok, a gátak és a lélek szabadságán alapuló rendszertől válik hasznosíthatóvá. Számos segítő és beindító energia van körülöttünk, de az elsődleges, a saját szellemünk, a saját fényünk. Majd fordulhatunk kifelé is, de előbb a saját házunk táján sepregessünk és tisztítsunk.

Meditációs klub – Aranykor című, két alkalmas meditációs sorozatban segítjük lényünket, hogy a vaskori mintázatokat el tudja engedni és az aranykori energiákat be tudja fogadni. Méltó lezárása ez az időszak a 2018-as évnek és sikeres, új kezdete a 2019-nek.

A meditációs klubról bővebbet a linkre és a képre kattintva.

Gazda Mónika

Lélekgyógyászat, Szellemgyógyászat

8 válasz