Tanfolyamok, szolgáltatások

Tanfolyamok, szolgáltatások

Tanfolyamok, szolgáltatások az egyéni és csoportos kezelések, valamint az áraik részletesen olvasható ezen az oldalon. Az egyéni spirituális kezelés, mindig mást hoz, egyénre szabva, de az angyali erők és a spirituális energiák állandóak. A meditációs klub aktuális témáit itt találod, mely csoportos terápia, változó témával. A Lelki és szellemi tréningről valamint a Holisztikus, Spirituális Tanfolyamról itt tájékozódhatsz és az űrlapok kitöltésével jelentkezhetsz.

Készülj fel, hogy energia dömping zúdul a nyakadba. A LUX AUREA tanításain alapulva és szellemiségéhez igazodva dolgozunk energia testünkön.

Ha először jönnél el hozzám, terápiás beszélgetésre, lélekgyógyászat vagy szellemgyógyászat miatt, akkor készülj fel egy csodás utazásra. Kapcsolat felvétele után, tudunk időpontot egyeztetni.

Bővebben olvasható, a leírásban lévő linkekre, illetve a képekre kattintva.

TANFOLYAMOK, SZOLGÁLTATÁSOK LISTÁJA:


Egyéni spirituális kezelés és árak :

  • Terápiás beszélgetés: 1 óra: 5000 Ft 
  • Lélekgyógyászati és/vagy Szellemgyógyászati spirituális kezelés:                                                  2 óra: 9000 Ft

Majd minden megkezdett óra, + 3000 Ft.

Első alkalom ajándék egy órával. Időtartalma kb. 3 óra, aminek                      ára: 9000 Ft.

  • Online formában, videó beszélgetés (csak indokolt esetben): 2 óra: 9000 Ft
  • Távgyógyítás (csak indokolt esetben):  5000 Ft
  • Lakás-, tértisztítás (kiszállással):  7000 Ft    + üzemanyag

Meditációs klub, árak:

  • Meditációk, csoportos lélek és szellemgyógyász kezelés: 3 óra: 3000 Ft/fő/alkalom
    Ismétlőknek: 2000 Ft/fő/alkalom


HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM

Ára: 10.000 Ft/ alkalom/ 5 óra

Kéthetente vasárnaponként,

Haladó csoport: 09:00 – 15:00 óráig.

Kezdő csoport: 15:00 – 20:00 óráig.


Szellemgyógyász tanfolyam, árak:

Csak a Holisztikus, Spirituális tanfolyam moduljaként,

Kéthetente vasárnaponként, 10 000 Ft/alkalom


Lelki és szellemi tréning, tanfolyam árak:

Összesen 7 hétvégés tréning, rugalmas elosztással.

Egy hétvége: 9 óra:  12 000 Ft,   vagy

Szombat (9:00-15:00) 9000 Ft,
vasárnap (9:00-12:00) 4000 Ft.


Rendezvényekre ajánlom:


Az árak változtatásának lehetőségét és jogát fenntartjuk! 

Az aktuális képre kattintva, a bővebb leíráshoz juthat. Ott a tanfolyamokhoz, és Meditációs klub aktuális témáihoz való jelentkezési Űrlapokat helyeztünk el.


Amennyiben e-mailt ír, vagy a kapcsolati űrlapot tölti ki, a választ kérem ellenőrizze a levélszemét mappában is.

Minden levélre válaszolok. Sajnos több esetben a spam-ban landolnak a válaszaim. 

Ha nem találja, bátran hívjon telefonon! 


LUX AUREA

Lux aurea, avagy az átalakulás művészete a rezgésszint emelésre, az aranykori energiák befogadására összeállt rendszer. A korszakváltás folyamatban van, fontos, hogy alkalmassá váljunk minden test szintjén, ha meghozzuk a döntést.

Az arany fény, mely átszőhet miket, de akár a fejünk fölött is képes átívelni, sőt tova haladni is. Rajtunk múlik, hogy miképpen akarjuk működtetni. LUX AUREA, maga az arany fény, mely képes a negatívnak tűnő energiákból fényt, világosságot strukturálni. Minden olyan blokk, folt és probléma, érettünk jött és a javunkat szolgálja, tanításunkat és fejlődésünket segíti. Na, de ideje megtanulni, megfejlődni és megszabadulni tőlük! Ideje átalakulni sejt és DNS szinten. Ideje megtalálni azt a mélyen, nyugvó “valódi létezőt” és feléleszteni.

Döntsük el!

Minden kétség és minden megingás nélkül. Határozottan és céltudatosan.

“LUX AUREA egy olyan, segítő programot dolgozott ki, mely a mindennapi emberek részére biztosít élhetőbb jelenlétet.” 

Indult így a program. De egyetlen állandó van az életünkben, és az a változás. A környezetünk, és mi mindannyian változunk.

S, ha a változások már annyira gyűrűznek, hogy nem csak túlélni szeretnénk, hanem változni és felvenni önnön mélységünk alap struktúráját, feladatát, az igazi csodáját, akkor léphetünk a magasságok felé a saját mesénkben. 

Személyes megtapasztalások és folyamatok arra késztetnek, hogy saját feladatomról írjak pár gondolatot. Teszem ezt azért, hogy könnyebben találhassanak meg azok, akiknek igazán rám van szüksége. Bár hiszek az Isteni vezettetésben, mégsem árt, ha segítjük. 🙂

Senkit nem szeretnék semmiről sem meggyőzni, sem technikákról és irányzatokról beszélni. Ezt azok tegyék, akiknek ez a feladata. Az enyém az, hogy hozzásegítsem azokat a Fénymunkásokat, az Aranykor építéséhez, akik ezt tűzték ki maguk elé. Akár tudatosan, akár tudat alatt. Nem kívánok nagy szavakat használni, de valami ilyen rendszer állt össze az elmúlt években.

A fizikai bőség, a párkapcsolat, az elme és az egó által generált “problémák”, háttérbe húzódtak, és a fókusz az Önértékelésen, az Életúton és a vaskori bilincsek lerakásán van. A belső átalakulás egy hosszabb folyamat. Érdemes kísérnünk és türelemmel engednünk az alakulást. Az Isteni Én-hez való kapcsolódással, mint “köldökzsinóron” át, érkezhet a táplálás, az energia és az átalakulás folyamatossága.

Az elmúlt időszakban (2019) annyira felgyorsultak az események körülöttem és velem, hogy csak kapkodom a fejem. Több új technika és rálátás segíti, hogy a józan paraszti ész, és a “csökött” fizikai agyunk engedje a változásainkat. Megértsük és kísérni tudjuk a változásaink folyamatát. Azt, hogy miből indult a blokk, azt, hogy miben gátolt és azt, hogy mivé válhatok nélküle.

Bővebben: LUX AUREA

Gazda Mónika

Cím: Veszprém, Rózsa utca 13.