Keresés

Vezetett meditációk a LUX AUREA tanítások alapján. Szeretettel készítettem NEKED, hogy hozzájárulás lehessek a személyes fejlődésedhez. A vezetett meditációk címei, magukért beszélnek. Így könnyen válogathatsz közülük. Sok imaginációs technikának megfelelő elmélyülést találsz ezen az oldalon.

Személyesen is várunk Veszprémben, vezetett meditációk alkalmain, a meditációs klubban. Kéthetente keddenként, 17:00-20:00-ig. Pontos időpontokról itt tájékozódhatsz.

Amennyiben nem tudunk személyesen találkozni, ajánlom szeretettel a Megvásárolható meditációkat.

Ha bizonytalan vagy, ha kezdőnek érzed magad, olvashatsz és nézhetsz videókat a tippekről és praktikákról a Meditáció kezdőknek oldalon.

Utazunk egy másik síkú energiába, utazunk egy csodás mese világba. Kinyitjuk a spirituális arany kapukat, kinyitjuk magunkat. Össze gyűjtjük, felerősítjük Isteni Énünk erejét, behívjuk segítőinket, felső mestereinket. Angyali energiával erősített, védett térben a szellemgyógyász szelleme is jelen van és tevékenyen részt vesz a tisztításban.

Ne pihenni készülj, hanem intenzív munkára. Belső feladatok megoldására. Közben nyugodtan megmozdulhatsz, ha elzsibbadtál, ha kényelmetlen valami. Légy tudatilag jelen, kövesd a hangom, kövesd a vezetését. Add bele belső erőd, tudatod energiáját. Érezd, lásd, halld. És megtörténik a csoda! 

Ajánlom kezdőknek és haladóknak egyaránt. Mindenkinek a saját szintje szerint hozza meg a válaszokat és a fejlődést.


7 TÉMA, TÉMÁNKÉNT 4 MEDITÁCIÓ

Saját ütemedben, önállóan szeretnéd a belső fejlődésedet végezni?
De eddig egyedül el-el akadtál?
Jó lenne mégis egy mankó?
Egy rendszer, ami segít irányban tartani?
Jó lenne valakitől kérdezni?
ITT A LEHETŐSÉG!

Mit kaphatsz, a MEGVÁSÁROLHATÓ MEDITÁCIÓK által?

– Tematikus a haladásod.
– Hosszan fejlődsz.
– Mélyebben tisztulsz.
– Rezgésszinted emelkedik.
– Kötelezettségektől mentesen haladsz.
– Szabadon, hited szerint kapcsolódhatsz a Forrásodhoz.
– Nem vagy egyedül!


SAJÁT HANGANYAGOK, VEZETETT ELMÉLYÜLÉSEK, A LUX AUREA AJÁNDÉKA NEKED!

NEM STÚDIÓ FELVÉTEL.
????

Hogy ismerkedjünk, hangolódjuk, ajándék meditációkat találsz a YouTube csatornán.Ha megelégszel az ingyenes anyagokkal, nézd meg az alábbiakat!

ÉREZD JÓL MAGAD! TISZTULJ! TÖLTŐDJ! 


Kattints a képekre, és aktuális meditációt hallgathatod.

Régebbi hanganyagok:

Szellemi, energetikai erők összegyűjtése, aktiválása:

 

 

 

Letölthető hanganyag:

(Kattints a linkre vagy a képre és letöltődik a felvétel.)

 Szellemi erőink összegyűjtése

 

 

Spirituális válaszok önmagadtól 

A személyes jelenlétet nem pótolja, a hanganyag. A megélések és az energiák sokkal intenzívebbek, amikor  energetizált, védett térben, támogatva éled meg az elmélyülést. A megbeszélések a vezetett meditációkat követően, gyakran hoznak olyan rálátást, mely a társaktól egy másik rálátást enged. Ezzel a megértést is segíti.

Nagyon jó elmélyülést kívánok!

Meditáció kezdőknek

Kezdőnek érzed magad a meditációk során? Bizonytalan vagy meditáció közben? Nem tudod, hogy mire figyelj és mire ne figyelj? Nem tudod, hogy miért nem jönnek a sikerek? Meditáció kezdőknek, egy olyan rövid, tartalmas segítség, ami saját meditációim során szerzett tapasztalaton alapulnak. Gyakorlati és praktikus tanácsok.

A vezetett meditáció kezdőknek, véleményem szerint előnyösebb. Csupán azért, mert a testnek, léleknek és szellemnek is hozzá kell szoknia a megváltozott körülményeknek. A kezdő meditálóknak, de véleményem szerint a haladóknak is lehet ezzel problémája, két legnehezebb dolog és feladat van meditáció alatt. Az agy folyton motoszkáló gondolatainak megállítása, és a túl mélyre való süllyedés, ami már alvásba is becsúszhat.

Hangolódj rá bátran!

Segítsünk magunkon, hogy könnyebben tudjunk minőségi életet élni ebben a világban!

A harmonikus, jó állapotában a test a lélekre, a szellemre képes hangolódni. Így a saját vezettetésének a vonalát, a hangját képes követni. Ha megbomlik az egyensúly, akkor több problémát, helytelen cselekedetet eredményezhet.

Találd meg a belső hangod, a belső vezetőd. Benned van életed fonala, benned van életutad fénye. Engedd, hogy tiszta érzete megérintsen és vezessen.

 Szeretettel ajánlom!