Vezetett meditációk

Vezetett meditációk a LUX AUREA tanítások alapján. Spirituális válaszok önmagadtól címmel kerül fel elsőként, bárki számára elérhető módon. Személyesen is várunk Veszprémben, vezetett meditációk alkalmain, a meditációs klubban. Kéthetente keddenként, 17:00-20:00-ig. Pontos időpontokról itt tájékozódhatsz.

Amennyiben nem tudunk személyesen találkozni, ajánlom szeretettel a Megvásárolható meditációkat.

Utazunk egy másik síkú energiába, utazunk egy csodás mese világba. Kinyitjuk a spirituális arany kapukat, kinyitjuk magunkat. Össze gyűjtjük, felerősítjük Isteni Énünk erejét, behívjuk segítőinket, felső mestereinket. Angyali energiával erősített, védett térben a szellemgyógyász szelleme is jelen van és tevékenyen részt vesz a tisztításban.

Ne pihenni készülj, hanem intenzív munkára. Belső feladatok megoldására. Közben nyugodtan megmozdulhatsz, ha elzsibbadtál, ha kényelmetlen valami. Légy tudatilag jelen, kövesd a hangom, kövesd a vezetését. Add bele belső erőd, tudatod energiáját. Érezd, lásd, halld. És megtörténik a csoda! 

Ajánlom kezdőknek és haladóknak egyaránt. Mindenkinek a saját szintje szerint hozza meg a válaszokat és a fejlődést.

SAJÁT HANGANYAGOK, VEZETETT ELMÉLYÜLÉSEK, gondolatok és videók, a LUX AUREA ajándéka Neked.

Nem stúdió felvétel. 🙂

Új hanganyagok YouTube linkkel

Régebbi hanganyagok:

Szellemi, energetikai erők összegyűjtése, aktiválása:

 

 

 

Letölthető hanganyag:

(Kattints a linkre vagy a képre és letöltődik a felvétel.)

 Szellemi erőink összegyűjtése

 

 

Spirituális válaszok önmagadtól 

  1. De addig is, szeretettel ajánlom a következő hanganyagokat. Ezen a linken is letöltheted a szellemi erőd  összegyűjtését, az Isteni éneddel való kapcsolat elősegítését tartalmazó meditációt. Ami rövid, nem egészen 15 percben akár többszöri gyakorlással segíthet önmagad fényének, önmagad belső energetikájának megismerésében, erősítésében. (Ha a linken keresztül nem tudod letölteni, akkor valószínű, hogy a tűzfalad nem engedi.)

2. A több, mint 40 percben, Thuróczy Róbert: Napi tisztító meditációja alapján megtisztulunk, majd összegyűjtjük szellemi, tudati erőinket. Majd Spirituális válaszok önmagadtól lépés következik, amely meditáció kezdőknek szól. A vezetett meditáció során, saját isteni énünkkel vesszük fel a kapcsolatot, kapjuk meg kérdéseinkre a válaszokat. Próbáld ki bátran!

A személyes jelenlétet nem pótolja, a hanganyag. A megélések és az energiák sokkal intenzívebbek, amikor  energetizált, védett térben, támogatva éled meg az elmélyülést. A megbeszélések a vezetett meditációkat követően, gyakran hoznak olyan rálátást, mely a társaktól egy másik rálátást enged. Ezzel a megértést is segíti.

Nagyon jó elmélyülést kívánok!

Meditáció kezdőknek

Kezdőnek érzed magad a meditációk során? Bizonytalan vagy meditáció közben? Nem tudod, hogy mire figyelj és mire ne figyelj? Nem tudod, hogy miért nem jönnek a sikerek? Meditáció kezdőknek, egy olyan rövid, tartalmas segítség, ami saját meditációim során szerzett tapasztalaton alapulnak. Gyakorlati és praktikus tanácsok.

A vezetett meditáció kezdőknek, véleményem szerint előnyösebb. Csupán azért, mert a testnek, léleknek és szellemnek is hozzá kell szoknia a megváltozott körülményeknek. A kezdő meditálóknak, de véleményem szerint a haladóknak is lehet ezzel problémája, két legnehezebb dolog és feladat van meditáció alatt. Az agy folyton motoszkáló gondolatainak megállítása, és a túl mélyre való süllyedés, ami már alvásba is becsúszhat.

Hangolódj rá bátran!

Segítsünk magunkon, hogy könnyebben tudjunk minőségi életet élni ebben a világban!

A harmonikus, jó állapotában a test a lélekre, a szellemre képes hangolódni. Így a saját vezettetésének a vonalát, a hangját képes követni. Ha megbomlik az egyensúly, akkor több problémát, helytelen cselekedetet eredményezhet.

Találd meg a belső hangod, a belső vezetőd. Benned van életed fonala, benned van életutad fénye. Engedd, hogy tiszta érzete megérintsen és vezessen.

 Szeretettel ajánlom!