Keresés

Kineziológiai kezelés

Izomtesztelésen alapuló bio feed back kezelés. A kineziológiai kezelés alap célja, a stressz csökkentése, az energetikai blokkok oldása. A kliens 30 fokos szögben, előre nyújtja a karjait, melyre finom nyomás gyakorlásával érzékeljük az izom reakcióját. Így olyan, a tudatalattiban tárolt információk, érzések hívhatók le, melyeket a jelenben nem vagyunk képesek tudatosítani, így megoldani sem, viszont érzéseinket, életünket befolyásolják.

A kineziológiai kezelés során, egy adott problémára helyezve a hangsúlyt, annak a múltban történő okát próbáljuk kideríteni, és ott oldani a blokkot. A múlt traumájának és a jelen problémájának összefüggései megmutatják az okokat, a negatív hitrendszereket. Ezek mélyen a lévő sérülések, gyakran okoznak heves reakciókat, lelki fájdalmakat, melyek segítenek a probléma tudatosulásában és a feldolgozásában. Speciális, vizualizációs, mozgásos és pszichológiai elemeket is tartalmazó gyakorlatok segítségével oldjuk a negatív hitrendszereket, a blokkokat. Melynek hatására, a szervezet öngyógyító folyamatai beindulnak, az egyensúly helyre áll. S végérvényesen elsimulnak, meggyógyulnak lelki sebeink.

Ha kiderítjük, hogy egy adott betegséget milyen lelki trauma okozott, annak a blokknak az oldásával, képes a betegség gyógyulni. Ha már a fájdalom, a félelem, a harag, a düh feloldódik, akkor az általa létrehozott probléma is feleslegessé válik. Öngyógyításra képes a szervezetünk.

Kezelések hatására, közelebb kerülünk önmagunkhoz, az önértékelésünk javul, lelkileg és pszichésen stabil állapotot tudunk elérni. Képesek vagyunk megtalálni lelki békénket, saját önvalónkat, helyünket az életben.

Egy-egy probléma megoldására, 3-5 alkalmat javasolnak a szakemberek. Minimum 3 alkalom szükséges, hogy az általunk választott probléma a jelenben javulásnak induljon, hogy képes legyen feloldódni. Egyéni eltérések vannak.