Fiókom

Belépés

Regisztráció

CAPTCHA ImageChange Image

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárláshoz, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez, valamint hírlevélre való feliratkozás esetén, ennek eljuttatása érdekében használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Tisztelt Regisztráló Vendégem!

A meditációk listája almenükben, akkor válik elérhetővé amennyiben ön a MEGVÁSÁROLHATÓ MEDITÁCIÓK menüben, megrendeli a hanganyagokat és fizetést is teljesíti. Amennyiben ön megvásárolta de még sem jelennek meg a hanganyagok kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken, vagy a kapcsolat oldalon.

Szeretettel köszöntelek, a LUX AUREA – Lélekhangoló oldalán!

A Lux aurea – Lélekhangoló megvásárolható meditációi, a Meditációs klub, több éve sikeresen működő elemeire épül. Egy tematikusan összeállított meditációs sorozat, ami most ki került a nagyközönség elé. (bővebben a linkekre kattintva)

A meditációk feltöltése folyamatos. Nézz vissza később is!

Köszönjük a türelmed!

A klubban, személyes részvétellel, belső munkánkat folytatjuk továbbra is. Itt az idő, hogy lehetőséget kapjon bárki, akik belső munkáját elindítaná, támogatás szeretne benne, vagy egy tematukus, mélységekből építkező átalakulást segítő folyamaton kíván rész venni.

Ne a kiüresedést segítő, klasszikus értelemben vett meditációt várd. Ezekben a vezetett elmélyülésekben, a tudati energiád aktív közreműködésére van szükség, a lélek és a szellem meséjét írjuk át. Oldjuk több oldalról az elakadásokat, majd töltjük égi fénnyel és gyógyító energiákkal. Valamint, minden 4. részben, az aranykori átalakulásunkat segítjük, a LUX AUREA tanításai alapján.

A 7 téma, a 7 csakra minőségre alapozva segíti a belső tisztulásunkat és az energiaközpontjaink változását.

Kattints a képre és nézd meg a kínálatot!

A Megvásárolható meditációkat ajánlom

Az alulról építkezés, mindig hatásosabb, mert stabil alapot ad a tövábbfejlődésre.

  • Ha végig szeretnéd vinni ezt a fejlődési ciklust, a 26 darab meditáció feldolgozása, kb. 1 év javasolt. 1-1 vezetett elmélyülést, 2 hétig ajánlott hallgatni, elmélyíteni, minimum 2 alkalommal. De természetesen, akár naponta is dolgozhatsz vele.
  • A megvásárolt meditációk, 2 évig érhetőek el az oldalon. Letöltésre nincs mód.
  • Ingyenes meditációim a YouTube – Gazda Mónika csatornán elérhetőek.

Kezdhetjük a belső munkát? Készen állsz rá? Kapaszkodj meg és indulhat a belső utazás.

  • A hanganyagokat, a jobb élmény érdekében, fülhalgatón hallgasd.
  • Teremts nyugod, biztonságos és kényelmes környezetet.
  • Hozd meg a döntésedet, hogy MOST magaddal foglalkozol és magadon dolgozol.
  • Fontos, hogy ráhangolódj arra témára, amivel foglalkozni szeretnél éppen. Nem baj, ha előtte át is gondolod, át is érzed, hogy hogyan állsz vele. DÖNTSD EL, hogy oldani szeretnéd ezeket az elakadásokat.
  • Légy kitartó, válljon ez a meditáláls egy rendszeres folyamattá. Például, minden szombat reggel, szentelj időt erre a belső utazásra. (Természetesen lehet gyakrabban is. A heti egy, egy minimum szám.) Ha úgy érzed, hogy nem sikerül, akkor is. A kitartás, mindig meghozza gyümölcsét.
  • Nyugodtan térj vissza a régebbi hanganyagokhoz, ha úgy érzed, hogy szükséges. Visszatérve, más perspektívából láthatod és már más energiákkal dolgozhatsz azon a területen.
  • Kérdéssel, elakadással kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal. Erre lehetőséget, a  kapcsolat oldalon találsz.