Mit kaphatsz? Mire figyelj?

Mit kaphatsz? Mire figyelj? Egyszerű kérdésekre, egyszerű válaszokkal és támpontokkal nyújt támogatást. A Lux aurea – Lélekhangoló megvásárolható meditációi, a Meditációs klub, több éve sikeresen működő elemeire épül. Egy tematikusan összeállított meditációs sorozat, ami most kikerült a nagyközönség elé. (bővebben a linkekre kattintva)

Saját ütemedben, önállóan szeretnéd a belső fejlődésedet végezni? De eddig egyedül el-el akadtál?
Jó lenne mégis egy mankó? Jó lenne egy rendszer, ami segít irányban tartani? Jó lenne valakitől kérdezni?
ITT A LEHETŐSÉG!

Mit kaphatsz?

 • Hosszan, mégis kötelezettségektől mentesen fejlődsz. Egy év alatt végig viheted magad, egyéni ütemedben, az otthonodban, egy átfogó oldássorozaton.
 • Mélyebben tisztulsz. Több oldalról megközelített tisztítások a mélységbe hatolva, közelítik meg a problémát. Nem csak az érzelem testtel, nem csak a gyerekkori energia blokkokkal, és nem csak a csakrákat érintő elakadásokkal, de a karmikus terhekkel is foglalkozunk, minden témát érintően.
 • Rezgésszinted emelkedik. Nem csupán tisztítunk, de a Lux Aurea tanításai alapján (bővebben a linken), a testi, lelki és szellemi aranykori átalakulásodat is segítheted. Minden téma, 4. részében, ezeket a technikákat végezheted el. A teljesség igénye nélkül, megnyithatod magad és a kapcsolatodat erősítheted a segítőiddel, Isteni Éneddel építheted ki a tápáláló kötésed “köldökzsinórod”, levetheted a vaskor abroncsait, töltekezhetsz a karma előtti, első testetöltésed energiájából és kódjaiból, lebonthatod az egod erőterét és aktiválhatod a tobozmirigyed, felébresztheted a szunnyadó tudatosságod, és sok-sok rendszerben történő változásokat tapasztalhatsz energetikai szinten.
 • Tematikus a haladásod. Fokozatosan, alulról építkezve, kipróbált lépésekben tisztulhatsz és haladhatsz a magasabb rezgés felé.
 • Szabadon, hited szerint kapcsolódhatsz a Forrásodhoz.  Sem vallási, sem semmilyen spirituális irány és technika nem szab gátat a TE saját hitednek. Építheted a saját csatornád, ami CSAK a tied.
 • Nem vagy egyedül! Elakadásod van, kérdeznél, vagy elmesélnéd élményedet, a LUX AUREA – Lélekhangoló facebook csoport szeretettel vár, de személyesen hozzám is fordulhatsz bizalommal, a  kapcsolat oldalon .

Kattints a képre és nézd meg a kínálatot!

A meditációk feltöltése folyamatos. Nézz vissza később is!

Köszönjük a türelmed!

A Meditációs klubban, személyes részvétellel, belső munkánkat folytatjuk továbbra is, nagyon jó eredményekkel. Itt az idő, hogy lehetőséget kapjon bárki, akik belső munkáját elindítaná, támogatás szeretne benne, vagy egy tematikus, mélységekből építkező átalakulást segítő folyamaton kíván rész venni.

Ne a kiüresedést segítő, klasszikus értelemben vett meditációt várd. Ezekben a vezetett elmélyülésekben, a tudati energiád aktív közreműködésére van szükség, a lélek és a szellem meséjét írjuk át. Oldjuk több oldalról az elakadásokat, majd töltjük égi fénnyel és gyógyító energiákkal. Valamint, minden 4. részben, az aranykori átalakulásunkat segítjük, a LUX AUREA tanításai alapján.

A 7 téma, a 7 csakra minőségre alapozva segíti a belső tisztulásunkat és az energiaközpontjaink változását.

A Megvásárolható meditációkat ajánlom

Az alulról építkezés, mindig hatásosabb, mert stabil alapot ad a tövábbfejlődésre.

 • Ha végig szeretnéd vinni ezt a fejlődési ciklust, a 26 darab meditáció feldolgozása, kb. 1 év javasolt. 1-1 vezetett elmélyülést, 2 hétig ajánlott hallgatni, elmélyíteni, minimum 2 alkalommal. De természetesen, akár naponta is dolgozhatsz vele.
 • A megvásárolt meditációk, 1 évig érhetőek el az oldalon. Letöltésre nincs mód.
 • Ingyenes meditációim a YouTube – Gazda Mónika csatornán elérhetőek.

Kezdhetjük a belső munkát? Készen állsz rá? Kapaszkodj meg és indulhat a belső utazás.

 • A hanganyagokat, a jobb élmény érdekében, fülhallgatón hallgasd.
 • Teremts nyugodt, biztonságos és kényelmes környezetet.
 • Hozd meg a döntésedet, hogy MOST magaddal foglalkozol és magadon dolgozol.
 • Fontos, hogy ráhangolódj arra témára, amivel foglalkozni szeretnél éppen. Nem baj, ha előtte át is gondolod, át is érzed, hogy hogyan állsz vele. DÖNTSD EL, hogy oldani szeretnéd ezeket az elakadásokat.
 • Légy kitartó, váljon ez a meditálás egy rendszeres folyamattá. Például, minden szombat reggel, szentelj időt erre a belső utazásra. (Természetesen lehet gyakrabban is. A heti egy, egy minimum szám.) Ha úgy érzed, hogy nem sikerül, akkor is. A kitartás, mindig meghozza gyümölcsét.
 • Nyugodtan térj vissza a régebbi hanganyagokhoz, ha úgy érzed, hogy szükséges. Visszatérve, más perspektívából láthatod és már más energiákkal dolgozhatsz azon a területen.
 • Kérdéssel, elakadással kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal. Erre lehetőséget, a  kapcsolat oldalon találsz.