Önkifejezés, megnyilvánulás felszabadítása

Önkifejezés, megnyilvánulás felszabadítása

Önkifejezés, megnyilvánulás felszabadítása címmel, a Meditációs klub új ciklusának ötödik témáján, egy vezetett elmélyülésben lehet részed, mely leginkább a torok csakra energiáira összpontosít.

Az egyik legnehezebben kiismerhető energetikai rendszerrel rendelkező terület, a torok területén van. Sokunknak vannak, voltak a kommunikációval, a beszéddel kapcsolatos elakadásaink. Amikor nem tudjuk, hogy mit és hogyan, amikor stresszt okoz beszéd, még nagyobb stresszt pedig a szereplés.

Lehet, hogy neked is vannak óvodai, iskolai emléked, az anyáknapi ünnepségen való bakidról, a felelés alatt megélt leblokkolásról. Lehet, megszégyenültél, lehet kinevettek, lehet te érezted meg nem értettnek magad. Lehet soha nem tudtál közönség előtt megszólalni, pont ezek miatt az emlékek miatt. Valami eltört, valami megállt. 

Ezek az emlékek, sokszor nem is magával a beszéd tárgyával kapcsolatosak, mint inkább a saját kudarc élményünkkel, saját magunk felvállalásával. Minden, mindennel összefügg.  Az elakadás már ott elkezdődhet, hogy bizonytalan vagyok önmagamban, nem is tudom, hogy igazából mit szeretnék, mi a célom, félhetek is, és bátortalanságom okán, még inkább elakad a ha hangom. Nem találom a legjobb szavakat, kifejezéseket, izgulni kezdek, ezért még jobban összezavarodok, és kész leégés lehet a vége. 

Az önkifejezés, azonban nem csak szavak formájában valósítható meg. Bármilyen kreatív tevékenység, rajz, ábrázolás, mozgás, tánc, torna, öltözködés, gesztus, igazából minden megnyilvánulás, amivel önmagadról információt közölsz a külvilággal. Közvetíted, hogy mi van belül, illetve mit szeretnél, hogy tudjanak, ha már eléggé tudatos vagy. 

Természetesen, rengeteg formája és technikája létezik a kommunikáció javításának. Természetesen egyik módszer sem szabad, hogy kizárja a másik használatát. Itt a saját elakadások oldására helyezzük a hangsúlyt, mely segíti a későbbi fejlesztést is.   

Ebben a 4 alkalmas vezetett elmélyülésben, segítjük a beakadt negatív hitrendszerek oldását, a gyerekkori, önkifejezéssel kapcsolatos lelki sebek gyógyítását. Tisztítjuk a csakrákban megbúvó gátló erőket és felszabadítjuk a kommunikációs blokkokat. De karmikus elakadásokkal, előző életes mintákkal is foglalkozunk, felszabadítjuk mindazt, amit fel lehet. 

A negyedik részben pedig a LUX AUREA átalakulásos technikáit alkalmazva, segítjük a rezgésszintünk emelkedését és az aranykori átalakulásunkat folytatjuk. 

Ez, úgy mint a Meditációs klub többi alkalma is egy csoportos energetikai,  lélekhangoló kezelés. Ne a közismert kiüresedő meditációt várd. Itt felelősséget vállalva, aktív tudati munkába kezdünk. Oldások, tisztítások beindítása, vizualizációs technika, valamint a töltés és a rezgésszint emelés várható. 

Az önkifejezés, a megnyilvánulás felszabadítása is 4 alkalomból áll, a mélységekbe haladunk és más területeken dolgozunk. A Meditációs klub tematikájáról, az alkalmakról, és fontos információkról itt olvashatsz. 

Megírjuk a TE mesédet, a Önkifejezés, megnyilvánulás felszabadítása céljából. A te lelkednek és szellemednek a meséjét.

Tervezett időpontok:

  1. Önkifejezés, megnyilvánulás felszabadítása 1. – 2022.01.25. 17:00-20:00
  2. Önkifejezés, megnyilvánulás felszabadítása 2. – 2022.02.08. 17:00-20:00
  3. Önkifejezés, megnyilvánulás felszabadítása 3. – 2022.02.22. 17:00-20:00
  4. Önkifejezés, megnyilvánulás felszabadítása 4. – 2022.03.08. 17:00-20:00

Amennyiben valami közbejön, valamelyik időpontra nem tudsz eljönni, kellő érdeklődő esetén, ismétlést tartunk.

Részvételi díj: 3000 Ft/alkalom
Ismétlőknek: 2000 Ft/alkalom

 

Jelentkezés:

Az alábbi ŰRLAPON.

Cím: Veszprém, Rózsa utca 13.

E-mil: nika@asvany-ekszer.com

Telefon: +36/70-379 8517

Gazda Mónika

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

Kapcsolódni bármelyik témához lehet. 

A törvényi rendelkezéseknek megfelelően, minden változhat. Kérem jelentkezzen az ŰRLAPON, érdeklődjön telefonon (+36/70-3798517), vagy Messenger üzenetben. 

Rendezvényekre is ajálom, szívesen részt veszek egészségnapokon bármelyik témával egy előadással egybekötött csoportos energetikai, lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezeléssel. 

 

1 Comment

Comments are closed.