RENDEZVÉNYEKRE AJÁNLOM

RENDEZVÉNYEKRE AJÁNLOM 

Beszélgetések, előadások,meditációk több témában.

Rendezvényekre ajánlom, az alábbi témákat. Rendszeresen tartok beszélgetéseket, előadásokat, meditációkat, workshopokat, az alábbi témákban. Ajánlom, a stressz csökkentéssel, az egészséggel, a lélekkel, spiritualitással, a tudatosulással foglalkozó rendezvényeken. Akár egészségnapok, ezoterikus, spirituális  események, munkahelyek, iskolák vagy klubok által megrendezve.   

Előadások, beszélgetések több témában.

Vezetett meditációk több témában.

FÉNYSZARVAS SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET AJÁNLATA:

Egyetlen állandó van az életben, és az a változás!

Gazda Mónika vagyok, Veszprémben élek. A spirituális bemutatkozás, egyben alapszemlélet és hitvallás. Az erősségem a gyengém, mely a lélek, az érzések és a szellem világa.  Tevékenységeimről, mint a lélekgyógyászatszellemgyógyászat és a LUX AUREA tanítások, a menüben olvasható bővebben.

Az egészség fenntartása, legyen az fizikai vagy  mentális, valamint a betegség gyógyulása hatékonyabb, ha több figyelmet szentelünk a lelki, mentális és szellemi, tudati egészségre. Fel kell ismernünk, hogy mi is részesei vagyunk egészségünknek. A test, lélek, szellem hármassága szorosan összetartozik. Hiszen mind mi vagyunk. Minden oldala fontos, és figyelmet érdemel.