MEDITÁCIÓ TESZTELŐKET KERESEK!

MEDITÁCIÓ TESZTELŐKET KERESEK!

Szüless újjá! A fény születése, Jézus születése a keresztény kultúrában nagy hagyománnyal rendelkező ünnepkör.  Egyedül álló lehetőséget biztosítok, önként jelentkező élménytesztelőnek. Ebben az adventi időszakban, végig járhatod a krisztusi utat és december 24-re te is egy kicsit újjászülethetsz.

MEDITÁCIÓ TESZTELŐKET KERESEK!

A különleges élményt nyújtó, nagy értékű hanganyagok, honlapon megtekinthetők a megvásárolható meditációk oldalon, a linkre vagy a képre kattintva.  A 4 az1-ben  ajánlatokat  kínálom,  19050  Ft  értékben.  

Egy-egy téma, 4 vezetett elmélyülést tartalmaz, amelynek hallgatására keresek meditáció tesztelőket. A felhívásra jelentkezés önkéntes. A jelentkezők közül, a 7 résztvevő kiválasztásának jogát fenntartom.

JELENTKEZÉS TESZTELŐNEK!

Amit kínálok:

 • Az alábbi 4 témából szabadon választhatsz.

  1. – Önértékelés, önbecsülés felszabadítása
  2. – Életút, életfeladat, kapcsolatok felszabadítása
  3. – Bátorság, életerő felszabadítása
  4. – Szeretet, befogadás felszabadítása
 • 4 vezetett elmélyülést, meditációt hallgathatsz. Több oldalról oldódsz, tisztulsz a választott témában.

  1. Az első részben a kötéseket, a mentál test struktúráját tisztítjuk. Felszabadítjuk, a múlt negatív hitrendszereinek energiáját, az érzelemtest elakadásait. Ebben az életben, a gyerekkori lelki blokkokat, a beakadt családi vagy generációs mintákat. 
  2. Második alkalommal a csakrákat. Mind a 7 csakrában lévő érzelmi és program szintű blokkot felkutatjuk és oldjuk. 
  3. Harmadik részben, a karmikus mintákat. Azokat a beakadt mintázatokat, amiről azt hisszük, hogy van még vele feladat, pedig elengedhető lenne. 
  4. Negyedik részben a LUX AUREA aranykori átalakulásaival enegedjük el a vaskori rendszereket és segítjük, hogy alkalmasak legyünk a finomabb rezgések befogadására. Aranykori átalakulásunkat segítjük. 
 • Belső fejlődés az otthonodban, konzultációs lehetőséggel.

Amit várok: 

 • Meditációs napló vezetése és rendelkezésemre bocsátása, szabad felhasználásra.

(Természetesen személyiségi jogok figyelembevételével név és beazonosíthatóság nélkül. Adatvédelmi tájékoztató az alábbi linken: https://gazdamonika.hu/adatvedelmi-tajekoztato/ )

 1. Minden szombaton (dec. 3, dec. 10, dec. 17, dec. 24.) reggel 9-ig az aktuális meditációs élmény beszámolóját várom.
 2. Minimum 28 mondatban, elektronikusan, két területet érintve. Az aktuális megélést és tapasztalást az elmélyülés közben, és után, valamint a fizikai életben lévő történések tekintetében.
 3. Egy összegző beszámolót, a teljes ciklus végére, dec. 31-ig.
 4. A részletes beszámolók a jó ízlésnek, a kulturált közlési módnak kell megfelelniük. Nem elvárás a szépirodalmi stílus. 🙂 Legyen természetes, hétköznapi, egyszerű megfogalmazás, egyesszám első személyben.
  (“Velem az történt, hogy…”, “Én úgy éreztem, hogy…”, “Azt éltem meg, hogy…”)
 • Előny, ha közlékeny és szenzitív vagy. Könnyebben érzékelsz és azt szívesen, meg is osztod, le is írod.

 • Nyitottság a spiritualitásra.

 • Nyitottság a spirituális irányzatok változatosságára.

A teljes kínálat az alábbi képre kattintva nézhető meg. Az tesztelői ajánlat, a 4 az 1-ben változatokra vonatkozik, 19050 Ft értékben.

JELENTKEZÉS!

Heti rendszeres belső munkával jár. Ha végig csinálod és minden beszámolót elküldesz, akkor még 3 hónapig hozzáférést biztosítok számodra a vezetett elmélyülésekhez.

Csak akkor jelentkezz, ha el tudod végezni a meditációkat, kellő figyelemmel és szombat reggelre el tudod küldeni a minimum 28 mondatból álló beszámolót. Ha ezt elmulasztod, akkor sajnos a hozzáférést le kell tiltanom.

meditációk egy kicsit másabbak, mint a megszokott, egy kicsit egyediek, egy kicsit az enyémek. Vagyis a LUX AUREA által készített szellemi termék. Ne a klasszikus értelembe vett mediációt várd, hanem egy intenzív tudati belső munkát. Oldások és töltések zajlanak, Forrás Tiszta Fényének vezettetésével, arkangyali térben.  Szellemgyógyászati és lélekgyógyászati technikákat alkalmazva, haladunk a belső fejlődésünk útján. (A linkeken bővebben olvasható.)

JELENTKEZÉS TESZTELŐNEK!

Fontos információk!

– A jelentkezést csak 18 életévüket betöltött személyek esetében tudjuk elfogadni.

– A tesztelésre, pszichés zavaroktól, pszichoaktív szerektől és hangulatingadozásoktól mentes, egészséges emberek jelentkezését várjuk.

– A hirdető, az esetlegesen felmerülő panaszok, mentális változásokra felelősséget nem vállal.

– A konzultációs lehetőség, előre egyeztetett módon és időben, a megadott ellenértékkel vehetők igénybe. Melyről információ az alábbi linken olvasható: Árak

Gazda Mónika/LUX AUREA – Lélekhangoló

Facebook: LUX AUREA – Lélekhangoló

A jó és a gonosz harca

A jó és a gonosz harca

Egy pár évvel ezelőtti tapasztalást, megértést szeretnék megosztani, ami a jó és a gonosz harcáról szól. Lélekgyógyászati, szellemgyógyászati, energetikai kezelések, konzultációk alkalmával, valahogy nem nagyon tudtam összerakni azokat az információkat, ami az úgynevezett, jó oldal végez. Nekem kicsit sántított a történet, ha valaki vagy valami olyan erőteljesen hirdeti a jót, a békét, akkor hogy lehet, hogy valakit vagy valamit elítél és harcol vele.

Aranykori energiák felszabadítása

Aranykori energiák felszabadítása

Aranykori energiák felszabadítása címmel, a Meditációs klub új ciklusának hetedik, egyben az utolsó témáján, egy vezetett elmélyülésben lehet részed, mely leginkább a korona csakra energiáira összpontosít.

Ki ne vágyna, a magasabb rezgésű energiákra? Ki ne vágyna arra, hogy a vaskori durvább rezgések után, a “koronát” felhelyezve, éteri kapcsolódását erősítve, alkalmassá váljon, az aranykori minőség működtetésére.

Ebben az életünkben, a legmagasabb szinten megtapasztalható értékek, a Krisztusi értékek, melyet nem tudom, hogy el tudunk-e egyáltalán érni, de törekedni lehet rá. Az égi kapcsolódás és a vezettétés egy olyan szintre tud érkezni, ami a teljes “vezérlésünket” egy másik szintre képes emelni.

A korona csakra, a legnagyobb és legdominánsabb csakra. Érzelmi rétege külön nincs, itt található az isteni mag, az éteri minőség. A teljes energia test táplálása és működtetése, ebből a központból történik. Az emberi energiában megjelenő Isteni áramlás színpada. Konkrét hozzá tartozó energia szerve nincs, spirituális értelemben az energia test karmestere, a teljes vezérlés innen ered. Itt dől el, hogy milyen irányítás alatt van a teljes lény, hogy hova van “bekötve”.

Tisztítással és energetizálással célunk, hogy  TISZTA kapcsolatot létesítsünk a Forrással és vezettetésünket oda hangoljuk. A magasabb szintű tudatosság a kapcsolódás és az egység megélését segítő energia központ és a benne lakozó blokkok feloldásán dolgozunk a Meditációs klub ezen alkalmain.

Véleményem szerint, egy beszűkült tudattal, nem lehet értelmezni a tágabb rendszereket, csak, ha alkalmassá tesszük magunka rá. Ezért is érzem a tiszta csatorna működtetéséhez elengedhetetlennek, hogy több oldalról, területről való rátekintéssel, oldjuk.

Ez az utolsó rész, csupán 2 alkalomra tervezett, melyben segítjük a csakrákban megbúvó gátló erőket és felszabadítjuk a az egész csakra rendszert. Az aranykori minőség felé hangoljuk. De karmikus elakadásokkal, előző életes mintákkal is foglalkozunk, felszabadítjuk mindazt, amit fel lehet.

A negyedik részben pedig a LUX AUREA átalakulásos technikáit alkalmazva, segítjük a rezgésszintünk emelkedését és az aranykori átalakulásunkat folytatjuk.

A szellemi létezés esszenciája és a Teremtővel való kapcsolata, rengeteg alkalommal sérülhetett, akár ebben, akár előzőéletek sokaságában. A “Krisztusi kereszt” felszabadításával egy szintemelkedés érhető el, mely a fizika létezést egy másik perspektívában képes megvilágítani és élhetőbbé tenni.

Természetesen, rengeteg formája és technikája létezik ennek a hitnek, ennek a kapcsolódásnak a javításának. Természetesen egyik módszer sem szabad, hogy kizárja a másik használatát. Itt a saját elakadások oldására helyezzük a hangsúlyt, mely segíti a későbbi fejlesztést is.

Ez, úgy mint a Meditációs klub többi alkalma is egy csoportos energetikai,  lélekhangoló kezelés. Ne a közismert kiüresedő meditációt várd. Itt felelősséget vállalva, aktív tudati munkába kezdünk. Oldások, tisztítások beindítása, vizualizációs technika, valamint a töltés és a rezgésszint emelés várható.

A Meditációs klub tematikájáról, az alkalmakról, és fontos információkról itt olvashatsz.

Megírjuk a TE mesédet, az Aranykori energiák felszabadítása

céljából. A te lelkednek és szellemednek a meséjét.

Tervezett időpontok:

 1. Aranykori energiák felszabadítása 1. – 2022.05.17. 17:00-20:00
 2. Aranykori energiák felszabadítása 2. – 2022.06.14. 17:00-20:00

Amennyiben valami közbejön, valamelyik időpontra nem tudsz eljönni, kellő érdeklődő esetén, ismétlést tartunk.

Részvételi díj: 3000 Ft/alkalom
Ismétlőknek: 2000 Ft/alkalom

 

Jelentkezés:

Az alábbi ŰRLAPON.

Cím: Veszprém, Rózsa utca 13.

E-mil: nika@asvany-ekszer.com

Telefon: +36/70-379 8517

Gazda Mónika

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

Kapcsolódni bármelyik témához lehet.

A törvényi rendelkezéseknek megfelelően, minden változhat. Kérem jelentkezzen az ŰRLAPON, érdeklődjön telefonon (+36/70-3798517), vagy Messenger üzenetben.

Rendezvényekre is ajálom, szívesen részt veszek egészségnapokon bármelyik témával egy előadással egybekötött csoportos energetikai, lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezeléssel.

A személyiség fejlődése és az egészség a szorongás, félelem, pánik vizsgálata tükrében.

A személyiség fejlődése és az egészség, a szorongás, félelem, pánik vizsgálata tükrében.

Bezáródott dobozaink. Van kiút?

Pszichológiai konzulens elnevezésű tanfolyamra készített záródolgozatom olvasható a linken, pdf formátumban, valamint itt az oldalon továbbgörgetve.

A személyiség fejlődése és az egészség, a szorongás, félelem, pánik vizsgálata tükrében 2022

Bevezető

Több mint 20 évet töltöttem az egészségügyben, mint ápolónő. Pályám kezdetét, „Lipót mezőn” alapoztam meg, ahol is másfél évet töltöttem az I. Pszichiátriai osztályon. Majd egy éles kanyarral, intenzíves nővér lettem. Az erősségem, a gyengém, ami inkább a lélek, az érzések világa. Ugyanis közben kineziológus lettem, szellemgyógyászatot, lélekgyógyászatot, alkímiát és egyéb ezoterikus témákat tanultam és folytattam a tapasztalásukat. Miután végleg kiégtem, mint ápolónő, a spiritualitás szélesre tárta kapuit az életemben és azóta is mélyíti lehetőségeit.

Kívánom tágítani ismereteimet, hogy még inkább lássam, értsem és megoldások felé terelhessem magamat és vendégeimet egyaránt. Egyre több pszichés rendellenességgel, sőt néha súlyos szemlyiségzavarral, küzdő ember keresi az alternatív megoldásokban a kiutat az állapotából. Van, hogy hosszú, fáradtságos és kimerítő útjuk kudarcba fullad.

Valójában, a témaválasztásomat az inspirálta, hogy hol lehetne elejét venni, esetleg lehetőséget találni a megelőzésre, egy-egy pszichés folyamat elmélyülésének. Mivel napjainkban sok kihívással találkozunk, sok változás és még több nehézség üti fel a fejét az egész társadalomban. Megnőtt a pandémia, a háború kapcsán a szorongás és a félelem, szinte valamennyiünkben. Ezzel a kérdőívvel szeretném felmérni, hogy a családi háttér, a gyermekkor, valamint az egyéni fejlődés, fejlesztés mennyire képes befolyásolni a terhelésre kialakult pszichés változásokat. Az egészségügyi problémák, a betegségek, mennyire vannak jelen és mennyire hozott állapot változást a megnövekedett pszichés terhelés. Valamint érdekelt az is, hogy a kérdőív kitöltői között, felmerült-e az egyéni felelősség vállalás, illetve a lelki problémáik „dobozából” való kiútkeresés.

Megmutatom magam

Megmutatom magam

Mit kaphatsz még, ha ide jársz? Az egyéni oldódásokon, töltődéseken túl, az ismeretanyagon át, a fejlődésen túl, figyelmet is. Mert RÁD is kíváncsiak vagyunk! A megmutatom magam, című rendezvényen, a LUX AUREA – Lélekhangoló, lehetőséget biztosít a MEDITÁCIÓS KLUB és a HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM résztvevőinek, hogy tevékenységüket megmutassák. Egy elfogadó belső körben, családias hangulatban.  Mindenkinek más lapul a tarsolyában, amivel megmutathatja magát, gyakorolhat és gyűjtheti a visszajelzéseket, amiben már profi vagy, vagy amit éppen most tanul.

Mit kaphatsz? Mire figyelj?

Mit kaphatsz? Mire figyelj? Egyszerű kérdésekre, egyszerű válaszokkal és támpontokkal nyújt támogatást. A Lux aurea – Lélekhangoló megvásárolható meditációi, a Meditációs klub, több éve sikeresen működő elemeire épül. Egy tematikusan összeállított meditációs sorozat, ami most kikerült a nagyközönség elé. (bővebben a linkekre kattintva)

Saját ütemedben, önállóan szeretnéd a belső fejlődésedet végezni? De eddig egyedül el-el akadtál?
Jó lenne mégis egy mankó? Jó lenne egy rendszer, ami segít irányban tartani? Jó lenne valakitől kérdezni?
ITT A LEHETŐSÉG!

Mit kaphatsz?

 • Hosszan, mégis kötelezettségektől mentesen fejlődsz. Egy év alatt végig viheted magad, egyéni ütemedben, az otthonodban, egy átfogó oldássorozaton.
 • Mélyebben tisztulsz. Több oldalról megközelített tisztítások a mélységbe hatolva, közelítik meg a problémát. Nem csak az érzelem testtel, nem csak a gyerekkori energia blokkokkal, és nem csak a csakrákat érintő elakadásokkal, de a karmikus terhekkel is foglalkozunk, minden témát érintően.
 • Rezgésszinted emelkedik. Nem csupán tisztítunk, de a Lux Aurea tanításai alapján (bővebben a linken), a testi, lelki és szellemi aranykori átalakulásodat is segítheted. Minden téma, 4. részében, ezeket a technikákat végezheted el. A teljesség igénye nélkül, megnyithatod magad és a kapcsolatodat erősítheted a segítőiddel, Isteni Éneddel építheted ki a tápáláló kötésed “köldökzsinórod”, levetheted a vaskor abroncsait, töltekezhetsz a karma előtti, első testetöltésed energiájából és kódjaiból, lebonthatod az egod erőterét és aktiválhatod a tobozmirigyed, felébresztheted a szunnyadó tudatosságod, és sok-sok rendszerben történő változásokat tapasztalhatsz energetikai szinten.
 • Tematikus a haladásod. Fokozatosan, alulról építkezve, kipróbált lépésekben tisztulhatsz és haladhatsz a magasabb rezgés felé.
 • Szabadon, hited szerint kapcsolódhatsz a Forrásodhoz.  Sem vallási, sem semmilyen spirituális irány és technika nem szab gátat a TE saját hitednek. Építheted a saját csatornád, ami CSAK a tied.
 • Nem vagy egyedül! Elakadásod van, kérdeznél, vagy elmesélnéd élményedet, a LUX AUREA – Lélekhangoló facebook csoport szeretettel vár, de személyesen hozzám is fordulhatsz bizalommal, a  kapcsolat oldalon .

Kattints a képre és nézd meg a kínálatot!

A meditációk feltöltése folyamatos. Nézz vissza később is!

Köszönjük a türelmed!

Csakrák és ásványok

Csakrák és ásványok

Csakrák és ásványok egy olyan írás, ami révén könnyebben ráláthatsz a csakrák, a környezet és az ásványok kapcsolatára. Miért jó az ásványok tisztítása és töltése? Miért jó, ha támogató közegben vagy?

Te tudod, hogy mért terjedtek el a csakrás ékszerek? Egy kicsit gondoljuk át együtt. 🙂
A csakráink, mint energetikai központjaink, különböző áramlásokat vezérelnek a rendszerünkben. Ezeket az áramlásokat legjobban az érzésekkel tudjuk megfigyelni. Hiszen a szerveinket is energetikai impulzusok ölelik körbe, táplálják, illetve károsíthatják működésüket. De ezt, kevésbé érzékeljük addig, amíg tüneteket nem produkál és fel nem figyelünk rá.
Az érzések, azok a láthatatlan, mégis érzékelhető, szinte folyamatosan változó állapotunk, mely változásával hatást gyakorol a teljes rendszerünkre. Nem mindegy, hogy dühös vagyok, vagy békés. Nem mindegy, hogy instabilnak érzem magam, vagy rendíthetetlennek.
Ezeknek az áramlásoknak, érzéseknek a központjai a csakrák. (Részletek a csakrákról, a linkre vagy a képre kattinva.)
Igazán kiterjedt és nagyon tág rendszerrel rendelkezik, mind a 7, testben lévő, folyton kavargó, áramló csoda gömb. Olyan érzés, mintha ez a gyöngysor bennünk, adná a speciális rezgésünk alaphullámait. Amivel a környezetünkkel kerülünk kapcsolatba. Hiszen a tölcsérek révén, folyamatos energia csere zajlik.
Hiszen tudjuk, hogy a külvilág felé forgó, mozgó kapuk tátonganak. Természetesen, nem védelem nélkül, mert találhatóak szűrők és átalakító rendszerek a nyílásban. Ezek természetesen “tisztítják” azokat az energiákat, melyeket a külvilágból nyernek. Ezért érdemes figyelni, hogy milyen közegben tartózkodunk, huzamosabb ideig. Mert a saját védelmi rendszerünk egyszer csak elfáradhat és vagy beszűkűl, még mindig a védekezés miatt, ezzel csökkentve saját működését, egy energiavesztettégbe kerül az adott csakra, vagy átszakadhat és minden bejuthat, ezzel károsítva az alaprezgését. 

Karácsonyi ajándékom Neked!

Karácsonyi ajándékom Neked!

Kedves Vendégeim!

Karácsonyi ajándékom Neked, minden kezelésre, szolgáltatásra vonatkozik! A 2021-es évben,

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet, melynek keretén belül működik a LUX AUREA – Lélekhangoló, elérte az Áfa kötelezettség mértékét. Innentől, megszűnik az Alanyi Adómentessége. 🙁

Karácsonyi ajándékom a decemberi vendégeimnek, hogy még az eredeti áron kínálom szolgáltatásaimat, az Áfa összegét én fizetem.

2020-ban, csak sejtettük, de idén más vizekre evezünk az adózás terén.

Sajnos 2022 január 1-től, az Áfával terhelt összegen kerülnek a szolgáltatások értékesítésre.

Megértéseteket köszönöm!

Gazda Mónika