Keresés

Szabotált boldogság. Gondoltál már arra, hogy talán, szabotálják a boldogságodat? Lehet, hogy azt kívánta egyszer, egy „jó akaró”? Lehet, hogy a sorsodban nincs erre lehetőség? Biztos, hogy ez csak kívülről érkezhet?

Gondoltál már arra, hogy amire a legjobban vágysz, lehet, hogy azt taszítod a legerősebben? Ott mélyen, ott legbelül…. Több energia szálon futó okokat sorol a lelked és annak akár a legfájdalamasabb pontjai tükröződhetnek.

Vágysz egy boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatra? Uram bocsá’! Manapság ki ne vágyna erre…. Néha úgy érezheted, hogy időtlen idők óta nem értett meg senki, időtlen idők óta nem éreztél magadhoz közel senkit, időtlen idők óta nem öleltél meg, úgy mélyen senkit? Az érzés, a lelked mélyéről, a vágyat tükrözi. A szeretet és boldogság utáni vágyat.


A szeretet és boldogság

A szeretet és boldogság, a szív és a lélek pozitív mozgatórugója. Pozitív hajtóereje, katalizátora. Az örömben létezés egy emelkedett állapotot hoz létre, mely minden síkon segíti a lényünket. A testünk gyógyul, a lelkünk szárnyal, a szellemünk fényesedik. ÉÉÉs, mennyi minden történhet még…

A vágyunk tárgya, lehet egy külső forrás, egy külső energia, melyben azt keressük, ami bennünk hiányzik. Várom a páromtól, hogy szeretettel vegyen körül, mert magamat nem tudom eléggé szeretni. Várom, hogy kedves legyen, meleg és boldoggá tegye a napjaimat, mert magamban önbüntető programokat futtatok, így a szívem a sok fájdalom miatt megkeményedett, esetleg falat emelt. Védekezik. Nem engedhetem meg magamnak…. Nem szabad… Egyszer nagyon fájt. Egyszer majdnem belehalt. A lélek a túlélésre törekszik. Ezért, mielőtt ismét fájhatna, mielőtt ismét meghasadna, védelmet emel. Amikor komolyabbá válna a kapcsolat, egyből berántja a kéziféket… A lélek. Jöhetnek a mentális elfordulások, az érzelmi hullámok és szinte tüskék is nőnek azon a falon.

JA!!! Hogy te ezt nem így érzed? Persze! Mást mutat a felszín és mást a mélység. Magaddal, lehetsz őszinte! Tényleg ismétlődnek a hasonló kapcsolati szituációk az életedben? Úgy érzed, hogy minden új kapcsolat másnak indul, de sajnos hasonló véget ér? Érdemes felülről ránézni… Érdemes befelé fordulni és feltenni a lélek legmélyebb részének a kérdést.

Valóban szabotálom a boldogságomat?

A válasz érkezését engedd be. Akár álomban, akár megérzésben, akár intuícióban, akár valakin keresztül is érkezzen. Olyan csodás a tudatalatti, hogy képes úgy üzenni, hogy megértsd, hogy átlásd és messzemenő következtetéseket és változásokhoz vezető folyamatokat indít be.

Kérdések, melyeket érdemes feltenned magadnak.

Ilyen és ezekhez hasonló kérdéseket tehetsz fel magadnak. Válaszolj őszintén, faggasd ki magad. Többször is, és figyeld a reakciókat. Figyeld, hogy melyik kérdés érint meg, figyeld, hogy melyik kérdésen merengsz el, vagy melyik az, ami nem megy ki a fejedből. Figyeld az apró jeleket. De álmodhatsz is. Álmodban a tudatalattid üzen. Szinbólumokon és saját jelrendszeren keresztül. Azon, amit te gyerekkorod óta raktározol és építgetsz szépen lassan. Ha neked rossz élményed volt, és azt is tanultad meg, hogy a fehér köpenyt viselők ártalmasak, akkor a szimbólum rendszered is rossznak állíthatja be. Ha injekciós fecskendővel etettél gyerekkorodban egy kismadarat, akkor jelentheti az életet, a vizet, a táplálást is. Ez mindenkiben más és más lehet. Érdemes átgondolni.

Amikor csodálatos megértések és felfedezések születnek, akkor se fogadjuk el magunkat, hogy Én ilyen vagyok! Nem tudok változni. Mindenki tud és képes saját maga életét szebbé és boldogabbá tenni. Változzunk és fejlődjük. Oldjuk és tisztítsuk a lelki fájdalmakat, a falakat, a generációs mintákat, akár a karmikus lelki terheket.

A DÖNTÉS A TE KEZEDBEN VAN!

Változz és a környezeted is változni fog. Szépülj és a környezeted is szépülni fog. Szeress és a környezeted is szeretni fog. Élj boldogságban, mert megérdemled!

Gazda Mónika