Keresés

Önkifejezés, megnyilvánulás felszabadítása

Önkifejezés, megnyilvánulás felszabadítása címmel, a Meditációs klub új ciklusának ötödik témáján, egy vezetett elmélyülésben lehet részed, mely leginkább a torok csakra energiáira összpontosít.

Az egyik legnehezebben kiismerhető energetikai rendszerrel rendelkező terület, a torok területén van. Sokunknak vannak, voltak a kommunikációval, a beszéddel kapcsolatos elakadásaink. Amikor nem tudjuk, hogy mit és hogyan, amikor stresszt okoz beszéd, még nagyobb stresszt pedig a szereplés.

A Meditációs klub aktuális témáját a LUX AUREA – Lélekhangoló facebook oldalán, az események menü alatt találod. 

Jelentkezés: Az alábbi ŰRLAPON.

Érdemes kitölteni az űrlapot, ha érzed a hívást, mert az induló csoportról e-mail-ben értesítést küldünk. 

Amennyiben nem tudunk személyesen találkozni, ajánlom szeretettel a Megvásárolható meditációkat.

Saját ütemedben, önállóan szeretnéd a belső fejlődésedet végezni? De eddig egyedül el-el akadtál?
Jó lenne mégis egy mankó? Jó lenne egy rendszer, ami segít irányban tartani? Jó lenne valakitől kérdezni?
ITT A LEHETŐSÉG!

Mit kaphatsz? A képre kattintva megnézheted a részleteket és a kínálatot. 

 

Lehet, hogy neked is vannak óvodai, iskolai emléked, az anyáknapi ünnepségen való bakidról, a felelés alatt megélt leblokkolásról. Lehet, megszégyenültél, lehet kinevettek, lehet te érezted meg nem értettnek magad. Lehet soha nem tudtál közönség előtt megszólalni, pont ezek miatt az emlékek miatt. Valami eltört, valami megállt. 

Ezek az emlékek, sokszor nem is magával a beszéd tárgyával kapcsolatosak, mint inkább a saját kudarc élményünkkel, saját magunk felvállalásával. Minden, mindennel összefügg.  Az elakadás már ott elkezdődhet, hogy bizonytalan vagyok önmagamban, nem is tudom, hogy igazából mit szeretnék, mi a célom, félhetek is, és bátortalanságom okán, még inkább elakad a ha hangom. Nem találom a legjobb szavakat, kifejezéseket, izgulni kezdek, ezért még jobban összezavarodok, és kész leégés lehet a vége. 

Az önkifejezés, azonban nem csak szavak formájában valósítható meg. Bármilyen kreatív tevékenység, rajz, ábrázolás, mozgás, tánc, torna, öltözködés, gesztus, igazából minden megnyilvánulás, amivel önmagadról információt közölsz a külvilággal. Közvetíted, hogy mi van belül, illetve mit szeretnél, hogy tudjanak, ha már eléggé tudatos vagy. 

Természetesen, rengeteg formája és technikája létezik a kommunikáció javításának. Természetesen egyik módszer sem szabad, hogy kizárja a másik használatát. Itt a saját elakadások oldására helyezzük a hangsúlyt, mely segíti a későbbi fejlesztést is.   

Az önkifejezés, a megnyilvánulás felszabadítása is 4 alkalomból áll, a mélységekbe haladunk és más területeken dolgozunk. A Meditációs klub tematikájáról, és fontos információkról itt olvashatsz. 

Megírjuk a TE mesédet, a Önkifejezés, megnyilvánulás felszabadítása céljából. A te lelkednek és szellemednek a meséjét.

Amennyiben valami közbejön, valamelyik időpontra nem tudsz eljönni, kellő érdeklődő esetén, ismétlést tartunk.

Részvételi díj: 3000 Ft/alkalom
Ismétlőknek: 2000 Ft/alkalom

A Meditációs klub aktuális témáját a LUX AUREA – Lélekhangoló facebook oldalán, az események menü alatt találod. 

Jelentkezés: Az alábbi ŰRLAPON.

Érdemes kitölteni az űrlapot, ha érzed a hívást, mert az induló csoportról e-mail-ben értesítést küldünk. 

Lélekhang FényTér

Cím: Veszprém, Rózsa utca 13.

E-mil: nika@gazdamonika.hu

Telefon: +36/70-379 8517

Gazda Mónika

Rendezvényekre is ajálom, vagyis szívesen elmegyek egészségnapokra, közösségi rendezvényekre ezzel, vagy bármelyik témával, előadással egybekötött csoportos energetikai, lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezelésre. 

    Egy válasz