Keresés

Meditációs klub – Mindenszentek

Meditációs klub – Mindenszentek című téma, a veszteség feldolgozásában segítő, vezetett meditáció, az elhunyt szeretteink elengedésében segít. Halottak napján, a fátyol vékony. Közelebb kerülhetünk egy rövid időre, szeretteinkhez, majd áldások kérése után, elengedhetjük hozzátartozóinkat. Nagyon hatásos meditáció mindenszentek alkalmával, de az év bármely napján elvégezhető és személyes konzultációban is kérhető.

Itt az idő! Itt a segítség!

Akiben most ébred volna fel az érzés… Akinek most vált volna sürgetővé… Amit tudunk, tegyük meg eltávozott szeretteinkért.

Ki ne veszített volna el szeretett hozzátartozót? Úgy érzed, hogy nem tudod elengedni? Úgy érzed, hogy nem tudtál elbúcsúzni? Úgy érzed, tartozol még neki? Úgy érzel, tehettél volna többet érte? Úgy érzed, hibáztál? Úgy érzed, szeretnéd tudni, hogy jó helyre került-e? Úgy érzed, szeretnél tenni érte valami?

…Köszönd meg neki, hogy veled volt, köszönd meg neki, amiket tett érted. Köszönd meg a tanításait, köszönd meg a szeretetét. … Légy hálás, hogy részese volt az életednek. … Nyugtasd meg! Engedd, hogy angyalok vigyázó szeme mellett átöleljen. … Kérdezd meg, hogy mit tehetnél érte? Mire van szüksége? Vissza nem jöhet, neki az a legjobb, ha megnyugszik és megbékél. Mivel tudsz neki ebben segíteni? 

Itt az idő! Itt a segítség!

Közelebb kerülhetsz egy rövid időre, szeretteidhez, elmondhatod ami nyomja a szíved. Elmondhatod, amit érzel… Engedd, hogy megéld a búcsúzás szívszorító érzését, mely megnyugvást hoz minden résztvevő számára.

Meditációs klub – Mindenszentek című est menete:

Elmélyülünk és átengedjük azon energiákat, melyeket a tiszta szeretet és támogató jelenlét megenged.

Áldásokat, adományokat és támogatást kérünk szeretteink és őseink részére. Majd elengedjük és elbúcsúzunk, megköszönve támogató energiájukat.

Védett és energetizált térben, mécsesekkel, angyali energiákkal, és sok-sok szeretettel dolgozunk ezen az estén.

Személyre szóló segítséget, útmutatást és információ is kérhetsz.

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

Gazda Mónika

Veszprém, Rózsa utca 13

Részvételi díj: 2000 Ft

gazda.monika@fenyszarvas.hu

+36/70-379 8517