Keresés

Stressz csökkentése 

A stressz csökkentése című interaktív előadás, mely a mai kor szóhasználatával élve, workshop, mely segít megérteni, hogy mi is kineziológiai szemmel a stressz, mi az, hogy „jó” stressz és „rossz” stressz valamint gyakorlati tanácsokat, technikákat mutat a stressz csökkentésére. Mindennapi életeben, mindennapi embereknek, mindennapi problémák esetében. Ezért ajánlom a mindennapi emberek számára. 

A kineziológia, olyan stressz csökkentő összetett módszer, mely az öngyógyító folyamatok beindulásának elősegítésére irányul, mely blokkok oldásával, felszabadításával, energetikai rendszerek harmonizálásával segíti a lélek „gyógyítását”. 

A stressz az élet velejárója. Az, hogy miképpen reagálunk a stresszorokra, sokban múlik a beállítottságunkon, az érzelmi világunktól. Vannak stresszorok, melyek némelyik emberre pozitívan hatnak, pl. vannak, akik nagyon szeretnek repülővel utazni, mások viszont ugyanerre félelemmel gondolnak. Számukra a repülés negatív, distresszt okoz.

Selye professzor kimutatta, hogy a krónikus stressz elnyomja az immunrendszert, mely a rákos sejtek és az idegen mikroorganizmusok elpusztítására lenne hivatott. A krónikus stressz az immunrendszer gátlását eredményezi, ami a továbbiakban megnöveli a betegség és főleg a rák iránti fogékonyságot.

Stressz csökkentése című előadás, könnyen alkalmazható kineziológiai technikákat mutat.

ÁRA:

30.000 Ft/2 óra vagy 2000 Ft/fő (minimum 7 fő) 

Gazda Mónika

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.