Keresés

A Meditációs klub azzal a céllal indult, hogy kitűnő lehetőséget biztosítson azon spirituális útkeresők és tisztulni vágyók részére, akik szeretnek közösségben, egymást támogatva dolgozni az elakadásukon és a tudatosulásukon. Küldetése, hogy legyen egy hely, ahol bátran beszélhetsz a megéléseidről, érzéseidről, változásaidról. Támogatjuk egymás fejlődését, egy másik rálátással. Mellette, egy tematikus rendszerrel foglalkozunk, ami elősegíti az adott témában való oldásokat és tisztításokat  mellette a rezgésszint emelésre és az aranykori energiák befogadására teszi alkalmassá lényünket. 

Mire számíthatsz? 

Minden alkalmat, 2 féle angyalkártya húzással kezdünk és egy beszélgetőkörrel. Aktuális folyamataid meghallgatást és teret kapnak. Majd speciálisan vágott zenére, Kb. 40-60 perces vezetett elmélyülést végzünk. Zárásként, a megéléseket is megbeszéljük.

Ne a klasszikus értelembe vett mediációt várd, hanem egy intenzív tudati belső munkát. Oldások és töltések zajlanak, Forrás Tiszta Fényének vezettetésével, arkangyali térben. Vezetett elmélyülésben a spirituális energiák erősen mozognak. Szellemgyógyászati, lélekgyógyászati valamint a LUX AUREA – Lélekhangoló technikáit alkalmazva, haladunk a belső fejlődésünk útján.

Minden Meditációs klubbon, vezetett elmélyülésben lehet részed, mely az adott témára koncentrálva keresi annak blokkjait, gátjait. Csoportos energetikai, lélekhangoló kezelés. Ebben a vezetett elmélyülésben, ne a  kiüresedésre törekvő meditációt várd, hanem inkább imaginációs technikát. Aktív tudati munka, az oldások, tisztítások beindítására, valamint a töltés és a rezgésszint emelésére.

A vezetett meditáció, nem egyszerű meditáció, hanem szeánsz, csoportos energetikai kezelés, lélekhangolás. A LUX AUREA tanítások  alapján, a Forrás tiszta fényével, erejével és csatornájában, védett arkangyali térben egy csipet varázslattal. 🙂

Miért a 4 alkalom? 

Minden témát, 4 alkalommal dolgozunk fel, hogy több területen tudjunk oldani, a mélyebb tisztulásokért és lépésről lépésre segítjük az átalakulásunkat.

 

Közelebb kerülünk Isteni énünkhöz, és kiépítjük, elmélyítjük a kapcsolatot. Fokozatos oldódásoknak köszönhetően, leválunk a vaskori rendszerről és új energiák találnak meg, sejt és DNS szintű kódolás, fényprogramok rendszerének egyedi mintázata indítja el a fokozatos átalakulást. A rezgésszint emelést.


Megírjuk a TE mesédet, a TE lelked meséjét, a fokozatos, folyamatos tisztulás és átalakulás céljából.

Utazunk egy másik síkú energiába, utazunk egy csodás mese világba. Kinyitjuk a spirituális arany kapukat, kinyitjuk magunkat. Arkangyali védelemben, arkangyali térben, a Forrás Tiszta Fényére hangolódva engedjük a vezettetést és az Égi Rend szerinti változásokat és tisztulásokat. Ne pihenni készülj, hanem intenzív munkára. Belső feladatok megoldására. Légy tudatilag jelen, kövesd a hangom, kövesd a vezetését. Add bele belső erőd, tudatod energiáját. Érezd, lásd, halld. És megtörténik a csoda!

Ajánlom kezdőknek és haladóknak egyaránt. Mindenkinek a saját szintje szerint hozza meg a válaszokat és a fejlődést.

Biztonságos energetikai térben nyitjuk meg magunkat. Segítőink, felső mestereink és Isteni Énünkkel való kapcsolódás segíti, hogy csak azoknak az energiák oldódjanak és találjanak meg, melyek előnyünkre válnak, melyek segítik az aktuális fejlődésünket. Pont azokkal dolgozunk, amik éppen akkor és éppen ott aktuálisak számodra. Égi vezettetésben.

Váltsd meg magad, találd meg önmagad fényét!

Találd meg, hogy világítani, fényesedni tudjon a csillagösvényen, az isteni úton, a valódi utadon. Engedd, hogy megviágíthasd saját utad!  


Aranykor energiák intenzitása

Az aranykori energiák, egyre nagyobb teret kapnak, azt tapasztalom kezeléseim során. Tedd magad alkalmassá, hogy megtaláljanak. Engedd, hogy odaadják a személyes “csomagod”. Vedd észre,  az esetleges manipulációt, vedd észre a valódi útmutatásokat. Engedd meg a kételkedés lehetőségét és engedd meg a tiszta fény erejét is. Semmi és senki nem tudja, hogy Neked mi a legjobb, csak TE segítőid, Isteni Éned, a TE csatornád és TE magad. Tedd fel magadnak a kérdést! Vezetett meditáció, önmagaddal, Isteni Éneddel való kommunikáció innen letölthető. A Spirituális válaszok önmagadtól címmel, az első nyilvános hanganyagom.

Amennyiben valami közbejön, valamelyik időpontra nem tudsz eljönni, kellő érdeklődő esetén, ismétlést tartunk.

Az aktuális Meditációs klub aktuális témáiról tájékozódni lehet:

Fb: LUX AUREA – Lélekhangoló/események

Jelentkezés az adott témánál megadott ŰRLAPON.

Érdemes kitölteni az űrlapot, ha érzed a hívást, mert az induló csoportról e-mail-ben értesítést küldünk. 

Cím: Veszprém, Rózsa utca 13.

Páros héten keddenként, 17:00-20:00 

Részvételi díj: 3000 Ft/alkalom
Ismétlőknek: 2000 Ft/alkalom

Gazda Mónika

Engedd meg magadnak, hogy megérkezz erre a helyre!


Megújult a Meditációs klub!

Immár nem csak személyesen, de online változatban is lehetőség van az együtt fejlődésre. De akár a személyes találkozások kiegészítőjeként is megvásárolhatóak a meditációk, de önálló fejlődést is elősegítik. Lépésről, lépésre, témáról témára. A képre kattintva tekinthető meg a kínálat.

 

 


Kezdőnek érzed magad a meditációk során? Bizonytalan vagy meditáció közben? Nem tudod, hogy mire figyelj és mire ne figyelj? Nem tudod, hogy miért nem jönnek a sikerek? Meditáció kezdőknek, egy olyan rövid, tartalmas segítség, ami saját meditációim során szerzett tapasztalaton alapulnak. Gyakorlati és praktikus tanácsok.

Mit kaphatsz a meditációk hatására?

Mit kaphatsz a lélek és  szellemgyógyászati csoportos kezelésen?


Rendezvényekre ajánlom:

A Meditációs klub témáiból előadás, vezetett elmélyülés, csoportos energetikai, lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezelés is kérhető. 

De aktuális helyzetre, állapotra, megfelelő meditáció is kérhető. A képre kattintva az eddigi vezetett elmélyülésekből szemezgethetsz.

Rendezvényekre, egészségnapokra, szervezett alkalmakra, szívesen ellátogatok.

 


Az aktuális Meditációs klub aktuális témáiról tájékozódni lehet:

Fb: LUX AUREA – Lélekhangoló/események

Jelentkezés az adott témánál megadott ŰRLAPON.

Érdemes kitölteni az űrlapot, ha érzed a hívást, mert az induló csoportról e-mail-ben értesítést küldünk. 

    15 Responses

    1. Visszajelzés: Gazda Mónika