Keresés

LUX AUREA


Lux aurea, avagy az átalakulás művészete a rezgésszint emelésre, az aranykori energiák befogadására összeállt rendszer. A korszakváltás folyamatban van, fontos, hogy alkalmassá váljunk minden test szintjén, ha meghozzuk a döntést.

Az arany fény, mely átszőhet miket, de akár a fejünk fölött is képes átívelni, sőt tova haladni is. Rajtunk múlik, hogy miképpen akarjuk működtetni. LUX AUREA, maga az arany fény, mely képes a negatívnak tűnő energiákból fényt, világosságot strukturálni. Minden olyan blokk, folt és probléma, érettünk jött és a javunkat szolgálja, tanításunkat és fejlődésünket segíti. Na, de ideje megtanulni, megfejlődni és megszabadulni tőlük! Ideje átalakulni sejt és DNS szinten. Ideje megtalálni azt a mélyen, nyugvó „valódi létezőt” és feléleszteni.

 

Rövid Facebook videó és YouTube videó arról, hogy mit takar a LUX AUREA- Lélekhangoló.

Facebook video

 

YouTube video

 

 

 

 

 

Fogadd szeretettel, lehet, hogy Neked is szól!

 

Döntsük el!

Minden kétség és minden megingás nélkül. Határozottan és céltudatosan.

„LUX AUREA egy olyan, segítő programot dolgozott ki, mely a mindennapi emberek részére biztosít élhetőbb jelenlétet.” 

Indult így a program. De egyetlen állandó van az életünkben, és az a változás. A környezetünk, és mi mindannyian változunk.

S, ha a változások már annyira gyűrűznek, hogy nem csak túlélni szeretnénk, hanem változni és felvenni önnön mélységünk alap struktúráját, feladatát, az igazi csodáját, akkor léphetünk a magasságok felé a saját mesénkben. 

Személyes megtapasztalások és folyamatok arra késztetnek, hogy saját feladatomról írjak pár gondolatot. Teszem ezt azért, hogy könnyebben találhassanak meg azok, akiknek igazán rám van szüksége. Bár hiszek az Isteni vezettetésben, mégsem árt, ha segítjük. ?

Senkit nem szeretnék semmiről sem meggyőzni, sem technikákról és irányzatokról beszélni. Ezt azok tegyék, akiknek ez a feladata. Az enyém az, hogy hozzásegítsem azokat a Fénymunkásokat, az Aranykor építéséhez, akik ezt tűzték ki maguk elé. Akár tudatosan, akár tudat alatt. Nem kívánok nagy szavakat használni, de valami ilyen rendszer állt össze az elmúlt években.

A fizikai bőség, a párkapcsolat, az elme és az egó által generált “problémák”, háttérbe húzódtak, és a fókusz az Önértékelésen, az Életúton és a vaskori bilincsek lerakásán van. A belső átalakulás egy hosszabb folyamat. Érdemes kísérnünk és türelemmel engednünk az alakulást. Az Isteni Én-hez való kapcsolódással, mint “köldökzsinóron” át, érkezhet a táplálás, az energia és az átalakulás folyamatossága.

Az elmúlt időszakban (2019) annyira felgyorsultak az események körülöttem és velem, hogy csak kapkodom a fejem. Több új technika és rálátás segíti, hogy a józan paraszti ész, és a “csökött” fizikai agyunk engedje a változásainkat. Megértsük és kísérni tudjuk a változásaink folyamatát. Azt, hogy miből indult a blokk, azt, hogy miben gátolt és azt, hogy mivé válhatok nélküle.

Technikák

Olyan technikák, mint speciális kötések, mint karmikus blokkok, mint Isteni Énnel való kapcsolódás, mint a vaskori bilincsek, mint a valódi eredet, mint üzenetek. Sok-sok mélység van ezekben a szavakban.

Az általános tisztítások után, felbukkantak olyan képek, érzések melyek egy-egy új technikát takartak. Új, aranykori energiákkal való megvilágítása a kezelésnek, hatalmas magasságokba röpít. Olyannyira, hogy a fizikai agyunkkal, értelmünkkel szinte érthetetlen. A szimbólumokban, a sorok mögötti tartalmakban, a mesében kapunk csak mélységes értelmeket, magyarázatokat.

Nagyon rövid áttekintést és vázlatot írok csupán itt le. Ezekről a megtapasztalásokról, azt gondolom, hogy egy-két könyvnyi terjedelemben is lehetne írni. 🙂  

– Tápláló kötések

Placenta és köldökzsinór

A múlt, a fájó emlékek kötése, olyan vetületben mutatta magát, mint egy köldökzsinór. Placenta (méhlepény) szerű energia kapcsolódás tapad az adott testtájra. Mindhárom (test, lélek és szellem) szinten egyaránt kifejti energiáját, elkülöníteni nem lehet. Szépen rásimul, átöleli az adott részt, melynek szimbolikus jelentősége is van. A hajszálerek helyett itt energia kapcsolatok alakulnak ki, melyek áramlása élettel teli és folyamatos. Köldökzsinór szerű, erős kötés vezeti az energiát, mely egy távoli erőbe torkollik. A magzati vérellátástól eltérően, fordítottan működik. Itt a távolból (múlt) érkezik és negatív energiákkal táplálja és tartja az egyént.

Leggyakrabban a múlt emlékeiből fakadó fájdalmak, félelmek, megfelelés, tehetetlenség, stb. áll a háttérben.

– Megszokássá vált körforgás

Karmikus blokkok

Ha test, lélek és szellemből állunk, és hiszünk abban, hogy mindhárom testünk lenyomata a másiknak, hogy megjelennek az energetikai szerveink és lélekből vezérelve fizikai problémákat generálunk, akkor elhihetjük, hogy az ért traumák, blokkok és alakadások egyszerre tudnak megjelenni.

Amikor levesszük ezt a fizikai testet, azaz meghalunk, a lélekben és a szellemben tovább „örökíthetjük” az előző életes „élményeinket”. Gondoljunk, csak bele, hogy hány életünk lehetett… Hányszor haltunk meg? Hányszor haltunk éhen? Hányszor voltunk betegek? Hányszor voltunk csatába? Hányszor voltunk intrika áldozatai? Hányszor akasztottak fel? Hányszor fejeztek le? Hányszor haltunk bele a szülésbe? Hányszor erőszakoltak meg? Hányszor törtek kerékbe? Hányszor köveztek meg? Hányszor… ? Hányszor…?

Elképzelhető, hogy lenyomatok maradhatnak? Elképzelhető, hogy mostani életben nem okoz fizikai panaszt (még), de mégis lelkileg van egy elakadás? Hát… ezekre kaptam olyan képeket és lehetőségeket, hogy eltávolíthatóvá váljanak ezek a terhek. Természetesen, csak azok, amelyekkel már nincs karmikus teendő.

Olyan érzés, mintha a vaskori létezésünk során, ebben a ciklusban történt életek során a legfontosabbak, vagy legdominánsabbak kapnának megvilágítást. Oldásukra pedig erőt és lehetőséget.

-Kemény rendszerek, dobozok

Hatásos és hatástalan kezelések.

Tapasztalataim szerint, vannak olyan rendszerek, amelyek, minden igyekezet ellenére sem hajlandóak egy kicsi ablakot nyitni. “-A 15 év alatt tudod, hányszor oldották már a karmikus szíven szúrásomat?” -És, sikerült? Pont itt van a gondom, a problémám, hogy mik azok a kő kemény bevésődött rendszerek, melyek nem engednek be.

Ezek a rendszerek, lehetnek hitbéli szent meggyőződések.

A másik terület az, amikor kívülre helyezem az okokat. Azért bántanak, azért szenvedek, mert valaki ezt és ezt teszi velem. Azért van így, mert betámadtak, mert a negatív erők és a kegyetlen sors. Itt a kifelé mutogatás és kívülről várt segítség nem hozza meg a várt hatást.

A különböző szerepek is hozhatnak beakadt és bezárt világot. Pld. áldozati szerep, vagy a mindig bizonyítanom kell, vagy a védekező, vagy a feladat orientált szerep és sorolhatnánk még. A lélek a túlélése érdekében nagyon sok védekező mechanizmust képes kialakítani.

A fizikai mátrix, a materiális rendszer, a kialakított életkörülmények, a szokások, az éntudat ki tud alakítani egy speciális mátrixot körülöttünk. Egy olyan életteret, miben a rendszereit, működnek. Például, hogyan viselkedek a munkahelyemen, hogy elfogadjanak, amikor mi a gyerek kötelessége, tehát hogy viszonyulok a szüleimhez, amikor így mosok fogat, így takarítok, így alszom, így étkezem, így viselkedek a szomszéddal, így…, így…, így… Mindenkinek más, és más.

Bizonyára több ilyen besorolás és rendszer létezik, nekem ezek jelentik a legnagyobb kihívást. Ezeknek a dobozoknak a bontása is elindítható. Viszont lassan és óvatosan, mert a biztonságot és a stabilitást nyújt. Kell a fokozatosság.

-A vaskor abroncsai

Hadifoglyok a matériában

Az univerzális lényünk, a tudatunk (szerintem, vagy legalábbis sokunknak), létezett a másik korszak váltás idején. Amikor az aranykorból a vaskorba hajlott a történetünk. A lélek és a szellem szintjén olyan matériába rögzítő vas abroncsokat, bilincseket mutattak, melyek a magasabb rezgésszintű lényünket korlátozzák ebbe a világba. Legfontosabb helyek, a derék vagy a csípő körül, ami egy vastag, széles övként jelenik meg, vasból. 4 irányban, rögzítve, nem lánccal, mert az valamennyi mozgásteret enged, hanem vas rudakkal. De érzékeltem már „koronaként”, a fej körül, a mellkas körül, ami a lélek igazi mély lélekzését gátolta, kezeken, lábakon, valamint a csakra sort átszúró vas rúdként ellehetetlenítve azok „igazi” működését. Csak addig, amíg a vasrúd rezgéstartománya engedi…

El sem tudjuk képzelni, hogy mi mindenre lennénk képesek… El sem tudjuk most még képzelni, hogy milyen módon létezhetnénk…. A vasbilincsek gátolják az egész rendszert…

DE! Életünk itt egy elágazáshoz érkezett. Szabad akarattal dönthetünk, hogy maradunk a vaskori rezgéstartományban, vagy kívánunk beleállni a vállalt aranykori feladatunkba. Határozott döntés eredményeképpen „felsőbb rendszerek” új rendszereket, programokat, energiákat (nincs pontos rálátásom, mert sokkal magasabb, mint amit felfogni képes vagyok) áramoltatnak, mellyel az új út támogatása és rendszere vezetetté alakul.

-A vetített film és tápláló kötés

Köldökzsinór

A sok-sok életen át a matériában töltött idő és rezgés egy speciális tápláló fix kötéssel teszi alkalmassá lényünket, hogy itt éljünk, itt fejlődjünk. Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mint a Mátrix című filmben, egy kábel segítségével a rendszer csatlakozik az ember gerincének felső részéhez. Ezek az impulzusok, programok az idegrendszer segítségével „vetítik” az elmének az aktuális filmet, miszerint azt hiszi, hogy tényleg megcselekszi, amit lát, érez, pedig csupán programok sorozata hozza működésbe az idegrendszer egyes pontjait.

Nekem a kép egy kicsit eltért, hiszen minden csigolya közötti résben érzékeltem egy-egy energia szálat, ami rögzül és mint a méhlepény, szépen rásimul a gerinc teljes részére. Egy nagyobb „köldök zsinórba” szedődik össze, ami áramoltatja a speciális programot, impulzust. Ez a rendszer vagy maga a vaskor, vagy a „negatív oldal” rezgéstartományát áramoltatja és tartja fent a lényünkben. Belülről tartva a rendszert egy speciális „filmben”, speciális működtető tudati energiában.

Azt gondolom, hogy sokan vagyunk, akik úgy érezzük, hogy nem vagyok elég jó, nem érdemlem meg, nem vagyok azon a szinten, nem lehetek elég hozzá… Akár a boldogság, akár a létezés, akár a magasabb létforma, akár a karma letétele, akár magasabb szintű rendszerekre gondolunk. Persze, nem mindig tudatosan, legmélyebb szinteken.

Mitől látnánk tisztán, ha mindig egy vetített rendszert érzékelünk? Ennek a rendszernek is itt az ideje, hogy távozzon, és helyét az Isteni Énnel való kapcsolat vegye át. Hiszen ki tudná jobban, hogy mire van szükségünk, mi a legmegfelelőbb nekünk, ha nem az Isteni Énünk. Az a táplálás valóban nekünk és értünk szól.

-Magasabb szintű személyiség

A vaskori egó és az aranykori személyiség

Fej fölött és talp alatt egy-egy sűrű korong formájú „sötét köd”. Sűrű rezgéstartománya impulzusokat, egy speciális erőteret hoz létre a lény körül, mint egy henger. Hátul, a gerinc mögött egy tartó „oszlop”, amiben intenzívebb rezgés uralkodik. Ezt gondolom annak az erőtérnek, ami az egó rendszerét működteti, a fizikai túlélés és a tanult minták alapján. Ki látunk ebből a hengerből, van elképzelésünk, milyen lehet az erőtere nélküli létezés, de kilépni keveseknek adatik meg.

Ennek az erőtérnek a lefejtése, általában a páciens tudatával, az ő erejével és „aktív” közreműködésével lehetséges. (Eddig ezt tapasztaltam.)

Viszont a magasabb szintű, aranykori személyiség élesztése már olyan magas szinten történik, amire csekély a rálátásom. Mint egy megtermékenyítés. Az aranykori rezgésből, az aranykori térből (ha jó érzékelem…) érkező szikra, a tobozmirigy életre keltésével, sejtről sejtre haladva halad beindítja a „rendszert”. Amikor elég erőt gyűjtött, akkor a gerincen, spirálisan halad le, az új életet tartalmazó energia, mint a kígyó csavarodna a gerincoszlop köré. Majd a farokcsontot átjárva, éleszti az ott szunnyadó aranykori személyiségünk programjait, rendszereit, és indul vissza, a gerinc vonalában, mint a kundalini energia és a tobozmirigyig halad.

Ezt olyannak érzékelem, mint egy önmagát működtető és fokozatos átalakulást segítő „generátor”. Egy szikra életet lehelt belé, és képes az éledésre, a finom átalakulást sejtről, sejtre, csontról, csontra, DNS-ről, DNS-re végig vinni. Lassan, de határozottan. Az átalakulás nem könnyű! Főleg az egónak nem…

Azt gondolom, ebben a rendszerben sok olyan tényező van, amire nem látok rá és fel sem tudok fogni. Sok-sok titok és sok-sok pozitív változás vár ránk.

Számomra ez a megértés született, hogy így áll össze, az aranykori lényünk.

De a folyamatok nem állnak meg! Újabb rálátások, technikák fedik fel magukat.

-Holografikus kivetülés

Hasonlóan, mint amikor a diavetítőn érkezik a kép, ahhoz hasonlóan érkezik a távolból egy holografikus kivetülés, aki valójában az, aki velem szemben ül. Ő „csak” egy kivetülés…. A figyelem, elindul a csóván végig, a diavetítő irányába. Ahogy szűkül a csóva, elérkezünk egy magzati pózba gömbölyödött, határozott struktúrájú lényhez. Aki egyedül van és ki sem lát a fájdalmából, a magányából, az elkeseredéséből, a saját negatív pózából.

Körülötte a lélekcsaládja, és magasabb rezgésű energiák, aki mind valamilyen szinten kötődik hozzá. Közöttük, a saját magasabb rezgésű lélek és szellemi energiája (vagy valami ilyesmi…).

Ebből az elkeseredett testből indul a holografikus kivetülés, aki előttem ül.

A vállalt aranykori döntésnek a hatására, egy fénycsóva indul, mely kódokat, programokat, speciális energiákat tartalmaz (nem látok rá, mert olyan szintű, hogy képtelen vagyok felfogni), a Forrás tiszta fényéből és a vaskori abroncsok leolvadásakor tapasztalt energiából. Amely nagyon óvatosan körbe öleli. Nem ér hozzá, csak olyan finoman, egy-egy ponton, hogy észere sem veszi. Annyira finom és fokozatos az érintés, mely átsimogatja, és a lény testébe olvad és finom rezgésével elhelyezi a kódjait, a programjait, a speciális rezgéseit, sejt szinten, DNS szinten és a legapróbb részekig hatolva hozza el a „tudatosulást”, az ébredést.

Lassan magához tér, felül és körbe néz. A változás szembe tűnő. Feláll és magába fogadja, saját magasabb szintű lélek és szellem részeit (vagy nem tudom, hogy mit…), és elindul a kivetített energia felé. A fénycsóván haladva, a mérete is növekszik, majd lassan, tudatosan felveszi ezt a holografikus „ruháját”. Behelyezkedik az előttem ülő vendégbe, a saját tudatosult, felébresztett lénye! Olyan mélyen kitölti a teret, a rezgésével, az energiájával, hogy minőségi változást hordoz.

Én így érzékeltem, ennek a változás elindításának az energiáját. Fantasztikus megértéseket hozott, a holografikus kivetült test és a „valódi” ébredt test különbségének megértésében.

A test, lélek és szellem szintű átalakulás, mely egy komplex csomagja állt össze segíthet az elképzelhetetlen átalakulásban.

Testi szinten, a vaskori egó és az aranykori személyiség fokozatos átállása, lélek szinten, az Isteni Énnel való tápláló köldökzsinór, mint tápláló és működtető erő, szellemi szinten pedig a döntés az életúton, a vaskori abroncsok leolvadása utáni új útra való lépés, a vezettetés, és az ezzel járó tudati állapot.

A finom részletek pedig minden esetben másak és varázslatosak.

Mindenki egyedi és tényleg megismételhetetlen. Azt érzékelem, ahogy más a fizikai megjelenésünk, a DNS rendszerünk, és másak a sejtjeink, az aranykori változással is mindenki más, személyre szabott energiát kap. S a legtöbb rendszer ami átalakul, a lényünk önmagából (magasabb, vagy eddig szunnyadt rendszerből) származik, így tökéletesen személyre szabott.

Más és más alappal, más és más úttal, más és más haladással, más és más elhatározással, és ami a legfontosabb döntéssel. Kell egy döntés. De az nem csak a szánkkal kimondott, hanem a legmélyebb zsigeri rendszerből induló.

A folyamatos de mégis fokozatos belső munka elvezet az átalakuláshoz.

Várom a jelentkezésed, ha érzed a hívást!

Áldással és szeretettel, a finomabb rezgések és hullámok felé! A csoda benned is ott van!

Gazda Mónika

Örömmel jelentem be, hogy ajándék meditációk, gondolatok és a Lux Aurea felépítéséről készült videók elérhetőek a

YouTube csatornámon

A Lux Aurea átalakulást segítő meditációs sorozata: YouTube: Gazda Mónika – Lejátszási listák: LUX AUREA

 

A Lux Aurea tanításai szerint, az átalakulás művészetének lépései. A TISZTULÁS ÉS ARANYKORI ÁTALAKULÁS című meditációt, és minden elmélyülést, lehetőleg védett térben, akár Mihály arkangyal védelmét kérve végezd.

Ne pihenni készülj, hanem aktív tudati munkára. Vaskori nehezebb rezgés elengedése, aranykori magasabb rezgésekhez való alkalmazkodás elősegítése. Saját tudati energiádat használva, végig vezet lépésről, lépésre a rezgésszint emelkedése felé. 3 részes sorozatban.

(Nem stúdiófelvétel, de annál nagyobb energiatérben készült felvétel.)

Szemléletek, melyek irányt mutatnak a tanításoknak.

Alap stratégia, a probléma megoldás. A szabad akarat tiszteletben tartása. Kerüljük a manipulatív marketing fogásokat. Több terület, több tanítás technikáit gyűjti össze, hasznosítható formában.

A védett és energetizált tér létrehozása, a kezelő, előadó, oktató feladata. Szerintem. Aki megnyitja és tartja a teret, olyan áramlással segítse és tisztelje meg vendégét, hallgatóságát, hogy az biztonságos legyen mindenki számára. A LUX AUREA. tanítások, védett és biztonságos energetikai térben történnek.

Ember-embernek farkasa is lehet. Miért lenne bárki is különb a másiktól, amiatt, hogy más a véleménye? Miért kell gyűlölni a másik embert, mert nem értünk egyet. Hasonló rezgésű, hasonló kvalitású emberek, összefogva, rengeteg pozitív energiát gerjesztenek. Nem mindegy, hogy mi vesz körbe, akár látható, akár láthatatlan erők közül. Érezzük magunka jobban a saját környezetünkben! A LUX AUREA tanításai nem szólnak kibeszélésről, ledegradálásról, nem szólnak démonizálásról, ítélkezésről.

LUX AUREA néhány alkalmazott technikájáról:

Nem kell kineziológusnak lenni, hogy a stressz formáit ismerjem, hogy az alap technikákat magamon alkalmazzam. Nem kell, hogy benne ragadjak a feszültségemben és a tehetetlenségemben. Ki lehet emelni a mindennapokban használható technikákat, mellyel nyugodtabbá és könnyedebbé varázsolhatom az életem.

Ha megtalálom az okot, megtalálhatom a segítséget és a módszert is. Probléma megoldó stratégiák vezetnek ki a tehetetlenségből. Mindig van választásom! Tanuljam meg használni!


Lélekgyógyászati megközelítésben a lélek és a minőségeinek a felismerése. Az érzelmi blokkok és a csakrákban megbúvó gátló energiák elengedése átsegíthet, hogy egy kicsit más szemüvegen keresztül láthassam magam. Lássam magam és érezzem. Érezzem a lelkem, ne csak sajnálgassam, hanem tegyek is érte.  Meditációkkal a minőségeinek javításával egy erősebb, megújult lelkiállapotba helyezhetem saját magam.

Energetikai rendszerben keletkezett gátaknak  nem csak a lelki blokkok, hanem az esetleges mélyebben meghúzódó programok is okozói lehetnek. Akár ebben az életben, akár előző életekben tett fogadalmak, ígéretek is hatással lehetnek a lelki és szellemi erőinkre, a fejlődésünkre, az utunkra.


A pszichotronikai, szellemgyógyászati technikák, tanácsok megmutatják és segítenek kiépíteni az utat a szellemünkhöz, a tudatunkhoz, magához az Isteni szikránkhoz. A szellem, mely az Isteni létforma, sok-sok megértést és hatalmas erőt tud hozni. Meg tudjuk tanulni, hogy mik azok, amik ellen fel kell magunkat vértezni és hogyan. Megtanuljuk, hogy mikor kell védekezni és önmagunkért kiállni. Hogy mikor kell segítségért fordulni, hogy tudjunk itt is tudatosak lenni.


Hitünk szerinti pozitív erők és energiák megtalálása és “használata”.  Itt az égi és az angyali kommunikációt és a segítség és támogatás mikéntjét értjük. Nem mindegy, hogy mit és hogyan kérünk. Nem mindegy, hogy milyen céllal és lehetőséggel. Csinálok-e vele karmát?

Segédeszközök használatával (kártya, inga, szenzibil), tudunk segítő támogatást, mint egy visszaigazolást kapni.

Segítsünk magunkon, hogy könnyebben tudjunk minőségi életet élni ebben és a változó világban!

A harmonikus, jó állapotában a test a lélekre, a szellemre képes hangolódni. Így a saját vezettetésének a vonalát, a hangját képes követni. Ha megbomlik az egyensúly, akkor több problémát, helytelen cselekedetet eredményezhet.

Találd meg a belső hangod, a belső vezetőd. Benned van életed fonala, benned van életutad fénye. Engedd, hogy tiszta érzete megérintsen és vezessen.

Szeretettel ajánlom!

Gazda Mónika

FB: Lux Aurea – Lélekhangoló