Keresés

Bölcsesség, rálátás felszabadítása

Bölcsesség, rálátás felszabadítása címmel, a Meditációs klub új ciklusának hatodik témáján, egy vezetett elmélyülésben lehet részed, mely leginkább a homlok csakra energiáira összpontosít.

Ki ne vágyna, a bölcsességre? Ki ne vágyna arra, hogy tisztán rálásson és megértse a folyamatokat akár a saját, akár mások, akár az egész univerzum működésében. Ha átlátjuk, ha megértjük, el tudjuk fogadni és tisztul a kép, tisztul és megnyugszik.  

A tisztánlátás, a rálátás, az intuíciók és az egység elfogadását segítő energia központ és a benne lakozó blokkok feloldásán dolgozunk a Meditációs klub ezen alkalmain. A tisztánlátás, a bölcsesség nélkül hasznavehetetlen, hiszen ha nem tudjuk értelmezni, mi zajlik a rendszerben, amire rálátást kaptunk, nem tudjuk értelmezni. Tévútra terelhet, a saját szűrőnk szennyeződései által, félelmeket, dogmákat alakítva ki. 

A Meditációs klub aktuális témáját a LUX AUREA – Lélekhangoló facebook oldalán, az események menü alatt találod. 

Jelentkezés: Az alábbi ŰRLAPON.

Érdemes kitölteni az űrlapot, ha érzed a hívást, mert az induló csoportról e-mail-ben értesítést küldünk. 

Amennyiben nem tudunk személyesen találkozni, ajánlom szeretettel a Megvásárolható meditációkat.

Saját ütemedben, önállóan szeretnéd a belső fejlődésedet végezni? De eddig egyedül el-el akadtál?
Jó lenne mégis egy mankó? Jó lenne egy rendszer, ami segít irányban tartani? Jó lenne valakitől kérdezni?
ITT A LEHETŐSÉG!

Mit kaphatsz? A képre kattintva megnézheted a részleteket és a kínálatot. 

A hangyák, vajon mennyit érzékelnek az emberek világából? ….. Valószínű annyit, hogy van bakancs, vagy nincs bakancs, ami eltaposhat. Fogalmuk sincs arról, hogy nálunk államok vannak, politika és jogrend. Valószínű, arra sincs rálátásuk, hogy mi hogyan látjuk el a sebeinket, a betegségeinket, hogyan szülünk gyermeket, milyen az oktatásunk, stb. …. A „hangyaagyukkal” nem tudják sem befogadni, sem értelmezni, még akkor sem, ha ezt megmutatnánk nekik…. Mi van akkor, ha mi is ilyen hangyaboly vagyunk, és fogalmunk sincs, arról, hogy mi vesz minket körbe…. Az Univerzumban milyen rendszerek, minőségek vannak, amiket, ha mutatnak nekünk, sem tudjuk értelmezni….

Véleményem szerint, egy beszűkült tudattal, nem lehet értelmezni a tágabb rendszereket, csak, ha alkalmassá tesszük magunka rá. Ezért is érzem a bölcsesség fontosságát, a tiszta csatorna és a rálátás működtetéséhez.  

A homlok csakra, a látás szervrendszerét, az idegrendszert irányítja, ide tartozik a toboz mirigy és az agyalapi mirigy is a fizikai szinten. Az idegrendszeri működés és a belső elválasztású mirigyek, a teljes rendszerünk karmesterei. Számít a tisztaságuk és a harmonikus működésük.

Spirituális értelemben, a harmadik szem energetikai központjáról beszélünk, és a felszabadítását végezzük ebben a részben, 4 alkalommal. A homlok csakrában lévő leglényegesebb gátló blokk lehet, az illúziók. Az illúziók, melyek minden területedre hatással lehetnek, mivel a rálátást, a tisztánlátást gátolja. 

Az Bölcsesség, rálátás felszabadítása is 4 alkalomból áll, a mélységekbe haladunk és más területeken dolgozunk. A Meditációs klub tematikájáról, és fontos információkról itt olvashatsz. 

Megírjuk a TE mesédet, a Bölcsesség, rálátás felszabadítása céljából. A te lelkednek és szellemednek a meséjét.

 

Amennyiben valami közbejön, valamelyik időpontra nem tudsz eljönni, kellő érdeklődő esetén, ismétlést tartunk.

Részvételi díj: 3000 Ft/alkalom
Ismétlőknek: 2000 Ft/alkalom

A Meditációs klub aktuális témáját a LUX AUREA – Lélekhangoló facebook oldalán, az események menü alatt találod. 

Jelentkezés: Az alábbi ŰRLAPON.

Érdemes kitölteni az űrlapot, ha érzed a hívást, mert az induló csoportról e-mail-ben értesítést küldünk. 

Lélekhang FényTér

Cím: Veszprém, Rózsa utca 13.

E-mil: nika@gazdamonika.hu

Telefon: +36/70-379 8517

Gazda Mónika

Rendezvényekre is ajálom, vagyis szívesen elmegyek egészségnapokra, közösségi rendezvényekre ezzel, vagy bármelyik témával, előadással egybekötött csoportos energetikai, lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezelésre. 

    Egy válasz