Bátorság, életerő felszabadítása

Bátorság, életerő felszabadítása 

Bátorság, életerő felszabadítása címmel, a Meditációs klub új ciklusának harmadik témáján, egy vezetett elmélyülésben lehet részed, mely leginkább a napfonat csakra energiáira összpontosít. 

Gyakran kevésnek érezhetjük a belső tüzet, gyakran hiányzik egy beindító szikra. Az is előfordulhat, hogy félünk és az energiánkat ebbe fektetjük. Te is féltél gyerekkorodban? Vajon miket raktároz ezekből az élményekből a lelked mélye?

Gondoltad volna, hogy sokszor lehet oka az erőtlenségnek az, hogy direkt visszafogjuk magunkat. Ott tudattalanul… Miért? Lehet gyerekkori minta, neveltetés, lehet az, hogy túl erős vagyok és nem akarok ártani…  De hányszor foghattuk vissza magunkat a túlélés érdekében, akár előző életeinkben. Hányszor engedtük el az életerőt, és akartuk a halált a szenvedések helyett. Hányszor áldoztuk fel magunkat és tápláltunk másokat a saját energiánkkal? Nem tudhatjuk pontosan. De oldhatjuk és elengedhetjük ezeket a blokkokat.

Ez, úgy mint a Meditációs klub többi alkalma is egy csoportos energetikai, lélekhangoló kezelés. Ne a közismert kiüresedő meditációt várd. Itt felelősséget vállalva, aktív tudati munkába kezdünk. Oldások, tisztítások beindítása, valamint a töltés és a rezgésszint emelés várható. 

Megírjuk a TE mesédet, a Bátorság, életerő felszabadítása céljából. A te lelkednek és szellemednek a meséjét.

2021-ben megújult a Meditációs klub! Változások hozták ezt a témát. A Bátorság, életerő felszabadítása is 4 alkalomból áll. A Meditációs klub tematikájáról, az alkalmakról, és fontos információkról itt olvashatsz. 

Tervezett időpontok:

  1. Bátorság, életerő felszabadítása 1. – 2023.01.10. 17:00-20:00
  2. Bátorság, életerő felszabadítása 2. – 2023.01.24. 17:00-20:00
  3. Bátorság, életerő felszabadítása 3. – 2023.02.07. 17:00-20:00
  4. Bátorság, életerő felszabadítása 4. – 2023.02.21. 17:00-20:00

Amennyiben valami közbejön, valamelyik időpontra nem tudsz eljönni, kellő érdeklődő esetén, ismétlést tartunk.

Részvételi díj: 3000 Ft/alkalom
Ismétlőknek: 2000 Ft/alkalom

 

Jelentkezés:

Az alábbi ŰRLAPON.

Gazda Mónika

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

Cím: Veszprém, Rózsa utca 13.

E-mil: gazda.monika@fenyszarvas.hu

Telefon: +36/70-379 8517

Engedd meg magadnak, hogy megérkezz erre a helyre!

Rendezvényekre is ajálom, szívesen elmegyek egészségnapokra, ezzel, vagy bármelyik témával előadással egybekötött csoportos energetikai, lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezeléssel. 

[contact-form-7 404 "Nem található"]

 

 

1 Comment

Comments are closed.