Lélekgyógyász kezelés

Lélekgyógyász kezelés

Lélekgyógyász kezelés során, a lélekkel, a mentál testtel foglalkozunk. Az érzelmi töltéseken alapuló blokkok, gátak, hitrendszerek, negatív beidegződések eltávolítását végezzük a lélekgyógyászati kezelés során. Majd a pozitív töltéssel segítjük ennek a rendszerünknek a működését.

Mindig az adott problémára hangolódva, az adott csakrával és annak éppen aktuális blokkjával foglalkozunk. Fontos a fokozatosság és a folytonosság.

Az adott problémától függ, hogy a lélekgyógyászati kezelést, a mentál test melyik részével kezdjük. A csakrákban lévő blokkok és a csakra központok mélyén lévő programok eltávolítását, az Arkane Energetics technikáin alapulva alkalmazom. A tudat erejével a csakra központjába hatolunk és az adott blokkot, fogadalmat, negatív beidegződést kiemeljük. Majd ráhangolódva megállapítjuk annak eredetét. Származhat akár ebből-, akár előző életek egyikéből is.

Majd a csakra központok mélyebb rétegeibe a blokkokat beindító programokat távolíthatjuk el, szintén a tudat erejével.

A mentál test struktúráját kitöltő mezővel és annak átható visszahúzó, eltakaró, befátyolozó energiáival is dolgozunk. Ennek a tisztítása a mindent átható rendszer változását hozza.

Nemrég egy olyan tanítás részese lehettem, mellyel sikerült megértenem és a kezelések alkalmával hatékonyabban foglalkoznom a lélekkel. Röviden a tanításról itt olvashatsz.

Számomra úgy jelent meg ez a struktúra, ami csakrákat körülvevő térről annak lelki eredetű szennyezettségéről adott információt. Akár behúzó erő, akár köd szerű lepel, akár megváltozott felépítés jellemezheti. Ez a tér, szegmensekre oszlik, funkciótól, jelenléttől függően.

Ezek a csakrákban lévő blokkoldások és a strukturális tisztítások jelentős változásokat hoznak a lelki minőségeinkben. A blokkok, gátak, negatív hitrendszerek nélküli,  szabad akaratunk érvényesítéséhez segítenek hozzá. Hogy tisztán, fénytől vezérelve tudjuk meghozni a döntéseinket, és az életúton való haladásunkat.