Keresés

Az első találkozáskor, kötetlen beszélgetéssel, ismerkedéssel kezdünk.

A kliens beszél arról az okról, amiért felkeresett, és annyit mond a problémájáról, amennyit szeretne. Semmire nincs kényszerítve, semminek nincs következménye. Ami jólesik, és kikívánkozik. Természetesen a legnagyobb titoktartás övezi, a kettőnk között zajlott beszélgetést.

Majd én is elmondom az általam használt módszerek, technikák lényegét. Feltérképezzük, hogy a probléma megoldására mit lenne a célszerű alkalmazni. Én miben tudok segíteni és neki mit kell tennie annak érdekében, hogy javulás induljon el.

Legtöbb esetben, az első egy- két alkalom, a szellem megtisztításáról, gyógyításáról szól, hogy a rátapadt negatív hatások, lenyomatok, energetikai akadályok megszűnjenek. Ahhoz, hogy önmagunkhoz közel, és önvalónk tudatába lehessünk, le kell tennünk a terheinket. Sokszor nem is tudjuk, hogy cipeljük, mondjuk az el nem engedett nagymama bűntudatát. Vagy az anyós rosszindulatú átkát. Vagy akár egy elhunyt ismerős, vagy ismeretlen betegségének hajlamát. Ha ezek a szellemet szennyező negatív hatások megszűnnek, képesek leszünk önmagunkat és a legmegfelelőbb utunkat megtalálni.

Sokan mondják, hogy engedd el a félelmeket, a haragot, a dühöt. Próbálkozunk, próbálkozunk, de gyakran vissza, vissza zökkenünk, egy-egy elégedetlenségbe, egy-egy sérelembe, egy-egy haragba, egy-egy szenvedélybetegségbe. Rettenetes erőfeszítésbe kerül, ha az azt az érzés generáló energia munkálkodik. Minél több negatív érzésünk van, annál nagyobbra dagad bennünk és annál nagyobb hatalma van felettünk. Ezért én legtöbb esetben, ezeknek a nemkívánatos energiáknak az eltüntetését tartom célszerűnek, az első alkalommal.

Majd a lélek sebeinek, blokkjainak orvoslásával folytatjuk a „kúrát”. Ez leginkább kineziológiai oldással valósul meg. A mélyben rejlő lelki traumák, és a hozzá tartozó érzések, olyan negatív rendszereket indítottak be, mely hatására képesek vagyunk önmagunk béklyóit felrakni, szorítani és egyre szorosabbra húzni. Ha a múlt sérüléseit és a negatív érzések lazítjuk, oldjuk, ott legbelül csökken a feszültség, a stressz, azon az érzésen. Így beindulnak a szervezet öngyógyításához szükséges folyamatok, a blokkok oldódnak, jönnek a felismerések, és elindul a gyógyulás. Egy probléma oldására, 3-5 alkalmat javasolnak a szakemberek.