Keresés

Amikor már tudtam, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, ha szívből kérek, akkor a segítség megérkezik, ha adok, kapok, olyat, amire nekem van szükségem.. egyre tudatosabban figyeltem a jeleket.

A gyerekeim imádják az ananászos tejszínes csirkemellet. Kérdésemre, hogy mi legyen a vacsora, ezt kérték. Igen ám, de a rá való nem állt a rendelkezésemre. Mégis, annyira szerettem volna megcsinálni nekik, látni az elégedett fejüket…. de lemondtam róla. Egy hirtelen ötlettől vezérelve betévedtem az abszolút nem tervezett útvonallal érintett Lidl-be. Nem is értettem, miért döntöttem úgy, hogy bemegyek, csak hagytam. Az első: leárazott csirkemell……a következő: akciós főzőtejszín…….ekkor már mosolyogtam…….az ananász konzerv előtt már nevettem, mert akcióban állt az is…….. Aznap ünnepi vacsoránk volt, féláron J

A vizualizáció

Utazás előtt álltam, már nem volt sok időm az indulásig. A csomagom darabjai már a fejemben….de csak fehér edzőcipőm volt. Nem illeszkedett a holmimhoz. Tekintve a lábam méreteit, továbbá a hordás gyakoriságát, nem tartottam lehetségesnek hogy találjak rövid idő alatt, kedvező áron fekete edzőt. Az elképzelés azért meg volt, a gondolat ott mocorgott, hogy de jó volna. Egyszer csak egy olyan boltba, ahová egyébként nem szoktam bemenni láttam, leárazás van…..spontán felindultsággal beléptem és az első amit megláttam, ami rám várt 😀 a fekete edzőcipő volt, méretben árban tökéletesen…….amit azóta is nagyon szeretek.

Ismerkedés

Kerestem az utam, tapogatózva, merre induljak a spiritualitás felé?? Akkoriban szingli voltam, megpróbálkoztam a társkereső oldallal. Erős szűrőt használtam J , ennek ellenére, megláttam egy fénykép nélküli, két soros ismertetőt : Vagyok aki vagyok ……adatok szinte kitöltetlenek, lakóhely az ország másik szeglete. Lássuk be, ez nem látszódott jó ötletnek. Mégis, valami vonzott, hogy írjak….írtam és válaszoltak. Gyorsan kiderült, hogy a kép nélküli férfi foglalkozik spiritualitással. S épp, ahol én laktam, volt ismerőse, ahol találkozott egy egész csoportnyi ember. Meglátogattam őket…..azóta is kapcsolatban vagyunk és azóta tudom mi az utam.

Az élet áramlás, az állapot a szeretet. Ha nem tiltakozol, ha „ráfekszel” az áramlásra, fogadsz és elengedsz, ha fenntartod a most élményét, nem lehetsz rossz helyen, nem történhet olyan, ami ellened van. Ha tiltakozol, akkor sem történik olyan, ami ellened van, csak akkor több leckén keresztül tapasztalsz. Figyelj, hallgass a belsődre. Arra a pici halvány kis hangra, ami megszólal benned is. Mindenkiben megszólal. Csak az ego átírja, felülírja az érzést. Mikor nem hallgattunk a megérzésre, gyakran mondjuk, hogy tudtam, tudtam, tudtam…….

A megérzés

A konyhában ténykedtem…a periférikus látásommal észleltem a jénai fedőmet. Megfordult a fejemben, hogy arrébb kellene tenni. De nem, az ego azt mondta, majd figyelek. Visszaforduláskor az első volt, hogy levertem…Csak álltam és lekövetni tudtam……és még annyit sem mondtam, hogy tudtam, tudtam, csak mosolyogtam.

A felesleges gondolatok és az angyalok

Karácsony volt. Leveleztem egy szimpatikus férfival, akiről tudtam, hogy nincs dolgunk egymással, mégis, lefoglalta a gondolatom. Érkeztek a finom jelzések, hogy ideje volna változtatni, más felé nyitni, ezt hagyni…….de nem. A karácsonyfa egy szekrényke alatt helyezkedett el. Leszedni készültem, gondolataim a bejáratott módon érkeztek, annak ellenére, hogy már egyértelmű volt, teljesen felesleges arra gondolni, találkozhatunk. Először csak megszúrtam a kezem. auuuu, aztán tovább, ahogy ismét felmerült a név, fel kellett emelnem a fejem. Teljesen indokolatlanul a szekrényke élébe vágtam bele a fejem. De megértettem :J épp mielőtt még nem tudom mi következett volna be.

Erika