Keresés

A pillangó

Meditációs klub – Életút, Életfeladat Felszabadítása címet kapta, melyben keressük helyünket és faladatunkat ebben az életünkben. A pillangó, mint a lélek szimbóluma, nagy tisztítást és fényesítést kapott az első alkalommal. Kedves Vendégem írását tolmácsolom, ebben a formában.

„Amikor megkérdezted a meditáció végén, hogy milyen volt, volt-e valami stb…egyszerűen ilyenkor nem tudom, hogy mi lehet fontos, hogy mi az, amit én különlegesnek élhettem meg, vagy jelentéktelen- e, egyszerűen csak élveztem, elfáradtam, szép volt és nagyon tisztító.
Aztán ma reggelre valahogy az egész letisztult és úgy éreztem, hogy szívesen leírnám neked.
Amikor elkezdtük a pillangót tisztogatni, én végig szinte üveg felületnek éreztem, vagy fémes, kövesnek. Nekem nem ködök voltak, hanem majdnem mindegyik szárnyánál söprögetnem kellett, felmosni, törölgetni, szóval egy baromi nagy takarítást végezni. Aztán úgy vált egyre tisztábbá, fényesebbé, tündöklőbbé a pillangóm. Voltak a felületén ilyen gyönyörű virág formájú mélyedések, melyek a tisztulása után megteltek szinte csillagporral, arany forrásvízzel, mintha életerő áramolt volna beléjük.
A jobb alsó sarkában a felmosás után a földből nagyon nagy mennyiségű tüske szerű valamit téptem fel, szinte amikor egy répaültetvényen kihúzzák az összes répát azt éreztem és tiszta területet kaptam, bevetetlen földet.
Végül a pillangó teste is ilyen ólom felületű volt, amit meg kellett tisztogatni, polírozni aztán minden ragyogott, olyan volt mint egy kristály. Jött egy gondolta, hogy nem baj-e, hogy ez a pillangó nem repül, próbálkoztam vele, de nem ment. Szinte olyan volt, mint egy óriási, gyönyörű tank, egy ragyogó kristály, ami tele van energiával és bármire képes.

A fám is gyönyörű, erős és nagy volt. Szinte a mennyországból érkező energia világította át, ahogyan megnyílt az ég. Szívta magába az életenergiát.

Tegnap estére az én fejem is megfájdult egyébként miután eljöttem tőled, lehetséges, hogy én is tiltakozom a befogadás ellen, vagy pedig csak sok volt így egyszerre, nem tudom. 

Ezt tegnap nem tudtam sem megfogalmazni, sem elmondani, azt hiszem nálam ez így egyből nem megy. 

Köszönöm szépen még egyszer! Csodálatos érzés volt.”

Másnap:

„Képzeld el egyébként tegnap is egész nap töretlenül fájt a fejem és még ma reggel is így ébredtem…aztán a fürdőben bevillant egy gondolat, hogy a pillangó jobb alsó szárnyában egy játékban/mesében voltam, mint az Alíz csodaországban, azt a sakktáblaszerű valamit mostam fel és a királynő is megjelent a meséből, az a pöffeszkedő, gúnyos kacajú, flegma nő…

És aztán bekattant, hogy amikor feltéptem valamit az ez a sakktábla volt és a királynő zsarnok uralkodása….

Mintha az egóm most hajtana fejet?!? hogy kezd megtörni az uralkodása? ?

Ezután egyszerűen elmúlt a fejfájásom… Annyira érdekes volt, hogy reggel a szobapapucsomban indultam el dolgozni ? ? ?

Ha te is beszámolnál az élményeidről, akkor várom szeretettel.

Gazda Mónika