Keresés

A RÖG

Hálás vagyok minden visszajelzésért, hiszen így tudom én is finomítani, hangolni a technikáimat. Köszönöm Erikának az őszinte sorokat!

” 25 éve indultam el a tudatos lelki fejlődés rögös útján. Hosszú ideig haladtam, lassan, de biztosan előre.

Kb. 10 éve kezdtem érezni, hogy megrekedtem, csak keringek körbe egy nagy „rög” körül, amit egyedül már megmozdítani sem tudok. Azóta keresem, ki tudna segíteni „kimozdítani ezt a rögöt” a holtpontról, hogy el tudjam hordani az utamból.

Sokféle segítőt, segítséget kaptam-találtam, mindért hálás vagyok.

A „rög” a dög, időnként „megmozdult” ugyan, de „elhordani” nem tudtam, csak kismértékben csökkenteni a méretét. Megint csak azt éreztem, körbejárok körülötte, ugyanis érdemben nem tudom a fő problémáimat megoldani.

Ez aztán, először 6 éve, majd 2 éve, utána 1 éve, súlyos betegségekben mutatkozott meg. Ekkor már kétségbeesetten kerestem a számomra hatásosabb segítséget és végre! megtaláltam Gazda Mónikánál.

Ő már az első alkalommal is olyan segítséget adott, amivel a „rögöt” közös erővel „kimozdítottuk” a holtpontról. Azóta van erőm fokozatosan „elhordani” az utamból.

Mónika segített megtalálni betegségeim valódi lelki okait és okába is segít meggyógyítani azokat.

Nála éreztem talán először, hogy őt első sorban nem a pénz motiválja. Őszinte szeretettel, megértéssel, segíteni akarással adja a tudását, idejét, energiáját. mindazoknak, akik nála keresnek segítséget. Minden alkalommal azon dolgozik, hogy minél többet tudjon segíteni.

Bármilyen fáradt, nem „muszáj-mosollyal” hanem érezhetően őszinte, meleg szeretettel fogad mindig és így is búcsúzik.

Mindenért végtelenül hálás vagyok Neki!

Köszönöm, Mónika!

Erika”