Keresés

Anyát meg kell ölni. 

„A hangok már azt mondják, hogy anyát meg kell ölni.” Mondja, a 9 éves kisfiú. Elmondása szerint, nagyon rosszakat mondanak neki. Ő olyan „bunyós” srác. Társaival nehezen jön ki, agresszív. Sokszor verekszik, kommunikálni nehéz vele. A hangokról nem beszél szinte senkinek. Nem mondja, nem tudja, hogy problémája van. Azt gondolja, hogy ő rossz gyerek és nincs mit csinálni. Vad, nehezen kezelhető, düh rohamai vannak.

Édesanyja azt mondta, hogy egyre rosszabb a helyzet. Ahogy nő, annál nehezebben tud vele bánni. Látja a gyerek szemében, hogy nem ő az, már nem csak megijeszti a tekintete, hanem fél is tőle. Nem tud vele mit csinálni. A szeretet és az ölelés, a megértés és a támogatás után, a fegyelmezés több formáját próbálták alkalmazni.

Időpontjuk volt a pszichiátriára. Majd kedves közös ismerősünk ajánlott, mint szellemgyógyászt és eljöttek hozzám.

Megkérdezem tőle:

-Szerinted van benned kisördög?

-IGEN.

-Kivegyük?

-Igen.

Megírtuk a meséjét. Már az első alkalommal jelentősen javult a helyzet. Több entitás és negatív lény volt jelen a gyermekben. De egy hatalmas és nagyon erős is. … A harmadik kezelés után, azt mondták a szülők, hogy a gyereket kicserélték. Lehet hozzá beszélni, meg lehet kérni dolgokra. Olyan, mint a többi 9 éves. Jó, fiú és csinál huncutságokat, de a tekintete és a kommunikációja teljesen más. Vissza kapták az igazi gyermeki ént. 🙂

Nagyon hálás vagyok, hogy megtapasztalhattam ezt a változást. Hálás vagyok, hogy esélyt adhattam egy gyermeknek, hogy ne skizofrén diagnózissal kelljen élnie, sok-sok tompító gyógyszerrel. Bizonyára lesz még dolga ezekkel a lényekkel, de legalább tudja, hogy létezik megoldás.