Keresés

A Meditációs klub eseményekkel teli pillanatai időnként megörökítésre kerülnek. Az ELVESZVE, S MEGTALÁLVA című írás is egy ilyen tapasztalás. Tanulhatunk, fejlődhetünk akár magunk is megtalálhatjuk benne a saját üzeneteinket. Köszönet érte a kedves résztvevőknek, tapasztalóknak, útonlévőknek!

Elveszve, s megtalálva

A meditációra vezetetten érkeztem, úgy éreztem, hogy jelen kell lennem, mert valami hírt vagy sugallatot kapok fentről. Izgatottan vártam a kezdést, ami jó hangulattal ránk is köszönt. Én is jó hangulatú voltam. Életfeladattal és jelenlegi hangulatommal kapcsolatban húztam arkangyal kártyát, mindkettő nagyon jól sikerült. Az életfeladattal kapcsolatoson már összeszorult a torkom, sírás kerülgetett, mert jó érzéssel töltött el, hogy jó úton vagyok az égiek által számomra kiszabott úton, ami akár anyagilag és megbecsülésileg is meg tud valósulni. Sokat dolgozom ezen, hogy azon az úton legyek, ami számomra meg van határozva, és boldog legyek! Egyik sem egyszerű feladat, de hát van rá idő bőven. 🙂

Nekivágtunk hát a vezetett meditációnak- Szeretet és befogadás volt a téma.

Nekivágtunk hát a vezetett meditációnak- Szeretet és befogadás volt a téma. Induláskor összehívtuk a szellemeinket és kértük az egót, hogy hajtson fejet az Isteni Én előtt. Hát ekkor már potyogtak a könnyeim, mert azt láttam, hogy nem túl fényes a szellemem, egészen halovány, s állok egy nagy sötét és üres teremben és egészen aprócska vagyok, így se nem hallanak, se nem vesznek komolyan. Ám jött a legfőbb szellem, mögém állt, támogatott ebben a nehéz helyzetemben, és akkor már egyből komolyan vettek. Úgy éreztem, hogy számíthatok rá-rájuk (mert többen is voltak), s nem érhet semmi baj, sőt. Ekkor megerősödött a szellemem, s gyönyörű fénybe borult. Ezen a szörnyű megrázkódtató érzésen sokat gondolkoztam, s kérek is majd útmutatást Mihály arkangyaltól, hogy mi lehet ennek a hátterében…nem először jött már elő..utalhat arra, hogy ilyennek hiszem magam..kicsinek és jelentéktelennek. Másrészt arra, hogy minden helyzetben számíthatok az őrzőimre, támaszt nyújtanak és mindig velem vannak – ez szimpatikusabb, jó érzéssel tölt el.

Ezt követően a réten voltunk, s el kellett indulni a hegyre fel a rózsaszín gömbhöz, ami nem is volt olyan egyszerű, egy szembeszél miatt..nem is értem, mi lehetett, ami megnehezítette a haladásomat.. Elérkezve a gömbhöz az nagyon szép színben tündökölt, s belépve körülvett, ölelt, dédelgetett, és nőiességgel töltött fel. Amikor innen kiléptünk már pillangó szárnyakkal pompáztam, amire később jött meg a magyarázat.  A mentáltest formája pillangó alakú, 4 részből áll, s közép van a szíve. Na hát az hagyján, hogy az életút nekem egy háborús robbantott, feldúlt övezet volt….de a szív, az egy vasdobozban volt. Ezeket mind rendbetettük, mostmár működik és újraindult minden, új alapot, új töltést kapott.

A pillangó száll, új kalandok, új életút, új energiák!