Keresés

Gondold át még egyszer és dönts bölcsen 

Gondold át még egyszer és dönts bölcsen. Egy kicsit emelkedj felül a jelenlegi helyzeteden. Próbálj meg magadra objektíven nézni. Nem könnyű feladat! Légy magaddal őszinte! Hangolódj a lelkedre! Biztos, hogy nem félelemből vagy fájdalomból jutott erre a következtetésre, erre a megélésre? Az érzések, a negatív hitrendszerek megváltoztathatják akár az eredeti személyiségünket is. Megváltoztathatják a hitünket, a szemléletünket, a világnézetünket, a cselekedeteinket is.

Félhetsz a fájdalomtól. Félhetsz a magánytól. Félhetsz az elismerés hiányától. Félhetsz a szerethetetlenségtől. Félhetsz a félelemtő, magától. Bezárhattad az Isteni szintű szeretet csíráját, anélkül, hogy megélhetted volna, hiszen a csalódások, a fájdalmak megtanították, hogy „Jobb félni, mint megijedni.”. Ne félj! 

Gondold át még egyszer és dönts bölcsen.

Ne engedd, hogy a hirtelen, indulatból, a fájdalomból hozott döntések eltereljenek a tiszta önvalódtól. Gondold át még egyszer, tisztán, higgadtan, bölcsen. Ha ez egyedül nem megy, kérj segítséget. Akár baráttól, akár pártatlan ismerőstől, akiben megbízol vagy fordulj számodra hiteles tanítóhoz, terapeutához.

Gazda Mónika

Facebook: Lélekgyógyászat, Szellemgyógyászat