Keresés

Tudom, hogy van bennem valami különleges, de nem tudom működtetni. 

Más vagyok. Tudom, hogy valami más, de nem tudom, hogy pontosan mi. Nem tudom azt sem, hogy hogyan működtessem. Meg kell találnunk a válasz, hogy miben vagy más. Meg kell találni és meg kell tanulni működtetni. Biztos hozzá tartozik az életutadhoz. Ne elégedj meg azzal, hogy más vagyok. Találjuk meg és működtesd!

Amik a legjobban megérintenek, azok a mentál testben végzett kezelések. Mivel ne vagyok látó, de ilyenkor az érzékelésem teljesen kitágul és érzések formájában kapom az üzeneteket és a vezettetést. Végtelenül nehéz az érzéseket elmondani és átadni. De sikerülni szokott.
második csakrán dolgoztunk. Ilyenkor a tudatommal a csakra központba lévő aktuális blokkot, kötést, fogadalmat szedem ki, energetikai szinten. Ezt egy interaktív meditációnak hívnám, amikor alkalmassá tesszük magunkat a mélyebb munkára, egy másik állapotba, de maximálisan a tudatunknál vagyunk. Ez a csatorna érzés, a révület érzése. Ez az, amikor olyan dolgok kapnak megvilágítást, ami a mindennapi életben nem. Egy nagyon izgalmas állapot.   Amikor kint van, akkor ráhangolódunk, a mélyére és feltárul a története. Jön az érzés, majd a képek, majd az egész történet.
Itt, egy olyan érzésem jött, amit egy végtelenül nagy csalódás uralt. Amikor azt érzem, hogy én csak jót akartam. A TISZTA JÓT! Tényleg a fénnyel telit. És nektek nem kell. Ti ezért bűntettek engem. Én szerény, szelíd teremtés vagyok, és csak segíteni akarok, vagyis szerettem volna…. De nektek nem kell. Én vagyok a fény. De miért nem engeditek, hogy világítsak? Miért nem engeditek, hogy világítsak nektek is? Szívesen tenném, boldogan, önzetlenül….
S lassan az érzések képpé alakulnak, és egy fiatal nőt, lányt látok, aki alatt most nyújtják meg a máglyát. …. Tudja, hogy itt a vég! Nem fél, nem bán meg semmit. csak a végtelen nagy csalódást. …. ÉS MOST jött el a pillanat, amikor megfogadja, hogy ha bármikor képessége, tehetsége lenne azt soha nem akarja működtetni, nem akar róla tudomást venni. Ez egy döntés, egy fogadalom. …
Miután ezzel dolgoztunk, kis idő múlva, az addig bizonytalan érzetek, a fejben, a fejfájás és nyomás érzés beazonosíthatóvá vált. Igen, ezek bizonyos emberekhez, élethelyzetekhez voltak kötve. Itt megnyílt a lehetősége, hogy a különleges Isten adta képesség megtalálja a működéséhez a szabad utat.
Köszönöm! Nagy élmény volt!
Azóta is nagyon sok inkvizíció alatt bevésődött fogadalom, blokk lett semlegesítve a csakrákban.