Keresés

Meditációs klub – Mindenszentek margójára.

Ki ne veszített volna el szeretett hozzátartozót? Úgy érzed, hogy nem tudod elengedni? Úgy érzed, hogy nem tudtál elbúcsúzni? Úgy érzed, tartozol még neki? Úgy érzel, tehettél volna többet érte? Úgy érzed, hibáztál? Úgy érzed, szeretnéd tudni, hogy jó helyre került-e? Úgy érzed, szeretnél tenni érte valami?

Itt az idő! Itt a segítség!

Akiben most ébred volna fel az érzés… Akinek most vált volna sürgetővé… Amit tudunk, tegyük meg eltávozott szeretteinkért.

…Köszönd meg neki, hogy veled volt, köszönd meg neki, amiket tett érted. Köszönd meg a tanításait, köszönd meg a szeretetét. … Légy hálás, hogy részese volt az életednek. … Nyugtasd meg! Engedd, hogy angyalok vigyázó szeme mellett átöleljen. …
Kérdezd meg, hogy mit tehetnél érte? Mire van szüksége? Vissza nem jöhet, neki az a legjobb, ha megnyugszik és megbékél. Mivel tudsz neki ebben segíteni? 

 

Ki ne veszített volna el szeretett hozzátartozót? Úgy érzed, hogy nem tudod elengedni? Úgy érzed, hogy nem tudtál elbúcsúzni? Úgy érzed, tartozol még neki? Úgy érzel, tehettél volna többet érte? Úgy érzed, hibáztál? Úgy érzed, szeretnéd tudni, hogy jó helyre került-e? Úgy érzed, szeretnél tenni érte valami?

 

Itt az idő! Itt a segítség!

Közelebb kerülhetsz egy rövid időre, szeretteidhez, elmondhatod ami nyomja a szíved. Elmondhatod, amit érzel… Engedd, hogy megéld a búcsúzás szívszorító érzését, mely megnyugvást hoz minden résztvevő számára.

2017.11.14. 17:00-19:00

Veszprém, Rózsa utca 13

Az estét az emlékezés és a főhajtás fonala vezeti. Tiszteljük meg őseink és szeretteink életét, sorsát. Tegyük meg, amit tehetünk értük.

Elmélyülünk és átengedjük azon energiákat, melyeket a tiszta szeretet és támogató jelenlét megenged.

Áldásokat, adományokat és támogatást kérünk szeretteink és őseink részére. Majd elengedjük és elbúcsúzunk, megköszönve támogató energiájukat.

Energetizált térrel, mécsesekkel, angyali energiákkal, és sok-sok szeretettel dolgozunk ezen az estén.

Személyre szóló segítséget, útmutatást és információ is kérhetsz.

Részvételi díj: 2000 Ft

Gazda Mónika

gazda.monika@fenyszarvas.hu

+36/70-379 8517

Bemutatkozás

Szellemgyógyászat- Pszichotronika

Mit is takar a szellemgyógyászat? Nem könnyű feladat, röviden leírni…. Fizikai agyunkkal nagyon nehéz megérteni azt a világot, ahol nincs semmi, ami fizikai. Át kell egy kicsit magunkat kalibrálni, egy kicsit gyereknek lenni és a mesék birodalmába képzelni magunkat. Hátra dőlni és átélni a szimbolikát, az érzetet.  

Ha a test, lélek és szellem hármasságán alapulva közelítjük meg a kérdést, akkor véleményem szerint, a lélek, az az a részünk, mely tele van fájdalmakkal, szeretettel, mindenféle érzésekkel. Az a részünk, aki a működtetője, a mozgatója lehet a lényünknek. Aki az esszenciát adja. Inkább a jines, a nőies energiákkal rendelkező energetikai rendszerünk. Míg a szellem, inkább a férfias, a jangosabb rész. A teremtő, a létrehozó, a határozott, az irányító. Van aki Tudatnak hívja, van aki Fölöttes Énnek, van aki Szuper Egónak.

A lényeg ugyanaz. … Az isteni fény bennünk, az az a rész, amit Isten saját képmására teremtett. Mert, hogy nem a fizikai részünket teremtette saját képmására, hiszen Neki nincs ilyen…., hanem ezt a fényt, ezt az Isteni magot, ezt, ami teremtő erővel rendelkezik. És ez a lény, itt létezik bennünk! Mindannyiunkban!

Találjuk meg! Engedjük, hogy vezetni tudjon! 

A mai materiális világunk nagyon kedvez annak, hogy természetes legyen, a szellemünktől való eltávolodás. Még a lélekkel csak, csak foglalkozunk, de a szellemmel igen keveset. Hiszen sokunkban félelmet és testetlen lényt jelenít meg, amit, mivel nem ismerünk, félnünk kell. Ezt tudattalanunkban hordozzuk. Ott van. 

Amikor a fekvőbeteg nem használja az izmait, az ízületeit, azok elsorvadnak, beállnak, funkciójukat elveszítik. Természetes folyamat. Igen kemény munka, gyógytornász és sok-sok gyakorlás szükséges, hogy újra használni tudja a hosszú fekvés után a végtagjait, hogy újra járni tudjon az a beteg. Ezzel a példával tudnám a szellem jelenlétét is szemléltetni bennünk. Amikor nem használom, akkor képes visszafejlődni, vissza húzni az erejét és csendben várni. Várni addig, amíg el nem akarunk kezdeni ismét járni, vagyis szárnyalni. Amíg meg nem találjuk és amíg a Teremtőnktől kapott erőket nem kezdjük el használni.

Ezért érzem fontosnak, hogy ilyen fénylényként is tekintsünk magunkra és megtaláljuk azt a erőt, ami ott szunnyad és csak arra vár, hogy megtaláljuk és használjuk.  A magyar nyelvünk oly szépen használja, “Összeszedettnek érzem magam!”

Szedjük hát össze a szellemünk erejét, a minőségeit és kezdjünk el használni!

A lélek és a szellem, együtt van, együtt létezik, egymást kiegészítve, de mégis kicsit más minőségben. Ezért az a véleményem, hogy együtt érdemes foglalkoznunk minden részünkkel, hogy hatásosak legyünk. Oldhatom a lelki blokkokat, ha van egy másik erő, egy másik program, ami képes újra generálni a blokkjaimat.

Úgy, ahogy a fizikai test szennyeződik, a lélek és a szellem is tud különböző befolyásoló energiákat “összeszedni”.

Gazda Mónika: Mi is a szellemgyógyászat, a pszichotronika?