Keresés

Ha egy adott problémára keresed a megoldást, és a megoldás megtalálásához remélsz támogatást, akkor legjobb helyen keresgélsz.

Ha érzed a hívást az ásványokhoz, a féldrágakövek és a drágakövek mesés világába, akkor ne habozz. Hangolódj rá bátran.

 

Melyik a nekem való ásvány?

Sokan, felteszik azt a kérdést és várják az eladó, a szakember, és a könyv, hitelesnek tűnő válaszát. Remélik a csodát, amit az ásvány hatására megtapasztalhatnak. Ami vagy bejön, vagy nem.

 

Az ásványok az ember összhangja véleményem szerint nem olyan egyszerűen található meg. Jelenleg mintegy 4300 ásványfajt ismerünk a földön. Igen nagy véletlen vagy spirituális inteligencia, akár látnoki tehetség szükséges, hogy az ásvány és az egyén rezgésszintje maximálisan adott időponthoz és adott problémához igazodva tökéletes legyen.

 

A gyógykövekkel való kezelésekre való utalásokat, már 5000 évvel ezelőttről, a kínai kultúrából találtak. Ariszstotelés is végzett feljegyzéseket a drágakövekkel való kezelések módszereiről. A bibliában is találunk utalásokat a drágakövekre és azok erejére. 

 

Ezek a feljegyzések és megfigyelések segíthetik a mindennapi életünkben keletkezett betegségek, elakadások energetikai egyensúlytalanságok támogatását, gyógyítását. A kristálygyógyászat egy speciális támogató módszer, mellyel az energetikai problémák és rezgésszintek változását segíthetjük. Ezáltal a szervezet öngyógyító folyamatainak beindulása forszírozható.

 

A saját testünk, lelkünk és szellemünk a legjobb gyógyítónk. Bízzunk magunkban, bízzunk a megérzéseinkben.

Ha az adott problémára, adott időben keresünk egy támogató jelenlétet, akkor érdemes a könyvek és az ajánlások előtt befelé fordulnunk. Érdemes ráhangolódnunk a saját lelkünkre, ami a számunkra a legmegfelelőbb információt rejti.

Melyik a nekem való ásvány? Tegyük fel magunknak a kérdést.

 

Úgy, mint amikor álmaink ruháját, autóját vagy szőke hercegét megtaláljuk. Abban az időben, abban az állapotunkban, az a számunkra a legjobb. Később, ahogy változunk, átalakulhat a ruha ízlésünk, az autónk is változhat, sőt a szőke hercegben is csalódhatunk. Így az akkori „az én kövem” is cserére szorulhat.

 

Nem hiszek abban, hogy a születésünktől a halálunkig egy ásványra van szükségünk. Adott idő, adott élethelyzet, adott probléma más és más energetikát kíván meg. Ez a rezgésszint, mely a leginkább támogatja élethelyzetünket, belénk, vagyis lelkünkbe van kódolva.

 

Javaslatom, az ásványok választásánál, hogy hangolódj a lelkedre, hangolódj az érzésre és úgy válogass. Ami megfog, ami megérint, ami hív, annak érdemes a hatásait elemezni. Rá fogsz jönni, hogy miért választottad. A lelked megmondja. Bízz benne! Bízz magadban!

 

 

Gyógyító angyali üzenettel:

Nika ásvány-ékszer

http://www.asvany-ekszer.com/