Keresés

Szent Mihály arkangyal 47040Mihály arkangyal üzenetei, akár kártyán, akár érzékelésen keresztül, de mindig telibe találnak. Pontosan tudja. Segít, támogat, mellettünk áll és ha kérjük, mindig megvéd. Engedjük.

Köszönöm, Mihály arkangyal, hogy itt állsz mellettem és segíted emberi gyengeségem, gyarlóságom átvészelését, hogy el tudjak jutni egy magasabb rezgésű közeg felé.
Te mindig tudod, hogy mi a legmegfelelőbb nekünk. A szellemi szinten való vezetés egy másik dimenziós, vagyis egy másik síkban való létezés fontossága kiegyensúlyozottan képes haladni a földi síkban kényszerített Isteni létforma számára.
Segíts kérlek, hogy a test, lélek és szellem hármasságát sikerüljön a maga tökéletes valóságában, a neki megfelelő helyen kezelnem.
Ki vezeti lényünket? Melyik aspektus?
Mindhárom.
Kinek az érdeke a fontosabb?
Mindhárom. Egymásból következik és egymással teljesen összekapcsolódó igazságokat hordoz.
Miért tévedünk el olyan sokat?
Azért, mert megpróbáljátok különválasztani ezeket a szinteket. És mindent megpróbáltok megmagyarázni, a félelmekkel, a berögződött dogmákkal. Engedd el az összes félelmet, fájdalmat! Tedd azt, amit tisztának érzel!
Honnan tudom, hogy tiszta?
Azt mindig lehet érezni. Amikor egy szivárvány fény elindul a mellkasodból és egész testedet átjárja. Elvezet egy magas rezgésű valóság felé, mely egy olyan boldogsággal tölti el a lelked mélyét, mintha haza érnél, ahol minden tökéletes és boldog!
Igen! Pont most érzed ezt! Elszorul a torkod a meghatódottság érzésétől. Ez biztos fényből táplálkozó energia. Biztos lehetsz benne!
Gondolataidon, érzéseiden keresztül csak ennyit segíthetünk, hogy… A lépést neked kell megtenni!
Elment…!?

 

Mindig tud támogatni. Velünk van és simogatja a lelkünket, szellemünket. Mindenre van magyarázata és segítsége. Engedd be, és várd a kiteljesedést! Bízz benne és engedd át, engedd meg magadnak azt a csodás érzést, mellyel őszintén és szeretettel táplál.

Ki vagyok én?

Isteni energia, aki céllal érkezik.

Milyen céllal?

Az mindeniknek attól függ, hogy mit vállal, és mit tud véghez vinni, és hogy hol tart. Milyen karmákat halmozott fel. Ha ezt megérzed, akkor tudni fogod, és megtalálod. Kövesd az Istenit, kövesd a Jézusit, kövesd a szíved, és az első megérzésed. Kövesd azt, amit igaznak érzel, az isteni törvények szerint. A blokkok oldását minél hamarabb kezd el, és hagyatkozz a másik létformádra. Ez olyan, mint amikor álmodsz. Álmodban jársz olyan helyeken, melyeken tudatos tudatodban soha. Engedd meg magadnak a tudattalan tevékenységét. Engedd meg, hogy elrepítsen messze, ahol a húsbilincsed nem tart, és a lényed szárnyra kap. Akkor megváltozik benned minden. Az érzés egy felfoghatatlan, emberi szóval leírhatatlan szépséget, melegséget, tisztaságot és fényességet tükröz. Itt a tökéletes létforma, mely ragyogásra teremtetett! Engedd, hogy ragyogjon!