Keresés

 

Minden alkalom egy külön utazás

Minden alkalom egy külön utazás című írás, egyéni spirituális kezelés tapasztalatait foglalja magában, nagyon kedves vendégem tollából. Fogadjátok szeretettel, az engem zavarba ejtő sorokat. 

„Mónihoz úgy egy éve jutottam el. Az interneten keresgéltem szellemgyógyászt. Amikor megláttam a tekintetét a honlapon, éreztem, hogy hozzá kell mennem. Nem csalódtam, természetesen.

Érzékeny, intelligens ember és kiváló gyógyító. Alázattal és nagy tudással végzi a munkáját. Minden alkalom egy külön utazás nála. Bármi is történik, még ha a gyógyítások miatt fáradtan térek is haza, energetikailag feltöltődve, kicserélve jövök ki a 3 órás találkozókról.

Sokszor jártam nála már, általában konkrét kérdésekkel, problémákkal, de előfordul, hogy csak lemerülök, elakadok, és mindig a megfelelő kezelést, mondatot, elményt kapom ahhoz, hogy tovább tudjak lépni.

Volt, hogy évek óta tartó emésztési problémám gyógyult meg egy kezelés alatt, volt, hogy választ kaptam régóta foglalkoztató kérdésekre. A meditációk során életre szóló utazás élményeim voltak, amelyek a mai napig velem vannak és feltöltenek.

Sokat megtudtam magamról, kinyíltak olyan kapuk, amelyeken keresztül új típusú tudást szereztem a szellemi, a lelki síkról és egy más látásmódot ahhoz, hogy másként tekintsek a világra, magamra.

Egy ilyen alkalomba beleférnek jó, tartalmas beszélgetések, gyógyítás, meditáció, sok-sok minden és néha egyszerűen csak jó ott ülni és benne lenni abban a térben körülvéve azokkal az energiákkal.

Mónikának első a páciens/vendég, mindent megtesz azért, hogy a legtöbbet kihozza az együtt töltött órákból. Barátaimnak, ismerőseimnek – akikről tudom, hogy kicsit is nyitottak erre a fajta gondolkodásra, világra – mindig őt ajánlom, akik eddig jártak nála, megköszönték….

V. Eszter”