Keresés

Esettanulmányok, az általam megélt szemszögből:

Párkapcsolati problémák

Sajnos nagyon sok nővel, de férfival is találkozom, akik a párjukat keresik. Párkapcsolati problémák mélyen meg tudják keseríteni a lelkünket. Sokat keresik azt a párt, akivel mély harmóniában, bizalomban, szeretetben tudják élni életüket. Vajon miért nem érkezik? Ezzel kapcsolatos tapasztalásom és felismerésem segített, hogy sok mindenre magyarázatot kapjak. Vagy a meglévő párkapcsolatban vannak problémák.

A  mentál test struktúrájába kaptunk a párkapcsolati probléma kapcsán betekintést. Ott a szegmensek szerint, különböző minőségű és különböző lelki területet érintő fátylat, mindent eltakaró ködként érzékelem a gátló tényezőket. Értem úgy, hogy a jobb felső területen találtam azt a visszahúzó energiát, mely az igazi királynői minőség megélését gátolta. Beszélgetés kapcsán volt szó arról, hogy folyik beszélgetés, ismerkedés. Lelkileg támogatás, segítés a bajban, a tanácsok és a finom támogató energiák mozognak a mindennapokban. De a TÁRS mégsem jön, vagy nem olyan…. Mert ez a lelki-segély szolgálat. Ha a királyomat keresem, akkor éljem meg a királynőt és megérkezik a király. Ha cselédet és támogatást nyújtót élek, akkor azok találnak meg, akinek arra van szüksége. Engedjük a KIRÁLYNŐNKET élni. Persze, kellő alázattal és szeretettel. Ha kész a királynő, megérkezik a király.

Ehhez kapcsolódóan, a jobb alsó régióban, egy olyan árny mutatkozott, mely egy kislánykori csalódás hatására alakult ki. Az apában, mint férfi energiában való csalódás. Beszélgetés közben, tudomásomra jutott, hogy a szülők házassága nagy válságokat élt meg. Az apa rendszeresen megcsalta az anyát, keveset törődött a családjával. Anya betegsége is erre vezethető vissza (mell daganat), ami a halálát is okozta. A kislány, aki ebből tudatosan nem tudni, hogy mennyit érzékelt, a tudattalanja mindent rögzített. És mint egy negatív hitrendszerként, nem tudja tisztelni a férfiakat. Azokat a minőségeket, amitől férfi egy férfi. A mély csalódás hatására, amit élete első férfi minőségétől látott, minden tisztelete elszállt. Így érthető, hogy miért azokat a férfiakat vonzza be, akiknek titkaik vannak, akiknek esetleg párhuzamos kapcsolatai. Bízom benne, hogy egy lépéssel közelebb kerültünk a királyhoz, az igazi társhoz. 🙂

Gazda Mónika