Keresés

A betegség útvesztőiben és az után…

Skizofréniáról pozitívan című írás, egy diagnózis szerint, Skizo affektív zavarban szenvedő, nagyon kedves vendégem írása, őszintén. A lélek, a szellem és a tudatosulás útján járva, a gyógyíthatatlan betegségek valóban gyógyíthatóak.

Skizofréniáról pozitívan

Az életem teljesen fordulópontot vett a betegségemmel, amiben 20 évesen részem volt. Emlékszem azt kívántam, bárcsak valaki más lennék, mindegy ki, csak valaki más. Már nem kívánom ezt. Gyermekként visszahúzódó voltam, nem tudtam miért… Nem voltak barátaim, nem mondtam soha semmiről véleményt, csak ültem a padban egyedül. Mikor középiskolás lettem hasonló problémákkal küzdöttem, de az egyetemen kinyíltam. Ott lett sok barátom, viszont felütötte a fejét nálam egy betegség. Skizo affektív zavar. Végül a sok gyógyszerszedés után elhatároztam, hogy meggyógyítom magam. Elkezdtem foglalkozni a lelkemmel, és kiderültek dolgok…

Kipróbáltam több módszert, és végül odáig jutottam, hogy egy szótlan vesztesből, győztes lettem. Rengetegen szeretnek, vannak igaz barátaim, és meg tanultam önmagam szeretni. Rájöttem, miért voltam gyermekként szótlan, 2 éves koromban molesztáltak, és erre 33 évesen jöttem rá.

A bennem lévő hangok megváltoztatták a személyiségemet, bátrabb lettem, és nem félek kimondani a dolgokat.

Feldolgoztam a múltam, nem hibáztatok senkit és most ott tartok, hogy férjhez mentem, dolgozom, szeretnek a munkahelyemen, vannak barátaim, a gyógyszerek jó részét elhagytam, és növekszik a hasamban a kislányom. Arra születtem, hogy másoknak is segítsek kijutni a fényre, ugyanis a legfontosabb dolog, amit tanultam, hogy az ember bármit meg tud oldani, ha akar. Hogy hogyan csináltam végig, ezt megfogalmaztam a regényemben, ahol részletesen leírom a hallucinációkat, a kialakulásukat és a gyógyulás folyamatait.

A betegségből való gyógyulás egy mély és motiváló, igaz történetet ír le, minden részletre kiterjedően. Ezzel reményt adva azoknak, akik egy mély és gyógyíthatatlannak hitt mátrixban élnek. A regény kiadót keres.