Keresés

A szokásos jóleső bizsergés

Életút, Életfeladat Felszabadítása

Következő írás, A szokásos jóleső bizsergés Életút Életfeladat Felszabadítása címet viseli, mely a MEGVÁSÁROLHATÓ MEDITÁCIÓK hallgatása során született. Az élmények és a változások magukért beszélnek. Hálásan köszönöm a beszámolót!

Először is nagyon szépen köszönöm, hogy részese lehetek ennek az egésznek és tesztelhetem a meditációkat. Hihetetlen öröm ez számomra, mert azelőtt sosem kerültem be semmilyen tesztelésbe. Ez pedig igazán közel áll hozzám. Remélem sokat fog segíteni a spirituális fejlődésemben. ?

Próbálok írni magamról, bár nem az erősségem és lehet butaságokat fogok összehordani. Viktória vagyok, de általában Vicának szólítanak, egy hónapja töltöttem be a 27. életévemet. Jelenleg egy munkaerő kölcsönző irodának dolgozom, mint toborzó. Nem régen kezdtem a munkát, előtte egy színházban dolgoztam, de sajnos kissé kiégtem benne, így jobbnak láttam, ha váltok. Magyar szakot végeztem színháztudomány specializációval a Pannon Egyetemen. A szüleim elváltak 21 éves koromban, azóta nem tartam apámmal a kapcsolatot – igen, tudom, milyen problémákat tud okozni spirituálisan, de a mentális egészségem érdekében döntöttem így -, viszont a mostohaapukámmal az első perctől fogva kialakult egy igazi apa-lánya kapcsolat. 1 vérszerinti és 2 mostohabátyám van. A férjemmel és az ő családjával élünk együtt egy több generációs házban, jelenleg a templomi esküvőt és a lagzit tervezzük, a polgárit 2 tanúval megtartottuk március végén.

13 éve kezdtem el foglalkozni a spiritualitással, először a tarot kártya kapcsán, majd angyalkártyákkal kiegészülve. Belekóstoltam  wicca tanokba és az asztrológiába és az ásványgyógyászatba egy kicsit. Elvégeztem mindkét angyaltanfolyamot – annak tudását majdnem napi szinten kamatoztatom és mondhatni szoros kapcsolatot ápolok az angyalokkal, az őrangyalommal – és a reiki I. tanfolyamot is.

A témák közül elsőre nem tudtam választani, legalábbis a levél alapján, de ahogy az oldalon végig néztem őket egyből megéreztem, hogy a 2. témára az Életút, életfeladat, kapcsolatok felszabadítása az, amire szüksége van a lelkemnek.

A szokásos jóleső bizsergés

 Életút, Életfeladat Felszabadítása

1. MEDITÁCIÓ

Az első hanganyagot hallgatva fokozatosan kezdtek bizseregni a végtagjaim, éreztem az energiákat, majd megnyitottam a korona csakrámat. Az engem körülvevő világ szépen lassan elcsendesült, ahogy befelé fordultam és megnyitottam az érzelmi énem és a lelkem jobban kapcsolódott. Először az égi fehér fény haloványan pislákolt, ahogy haladtam előre az úton kékes-lila majd fokozatosan lila lett, ami lüktetve vibrált, mintha egy energia folyam lenne, amibe feketeség szivárog néha, de ahogy az ego hátrébb lépett ez fokozatosan eloszlott. A folyamat alatt, ahogy leválasztottam magamról a múlt dogmáit, beidegződéseit, hozott béklyóit szépen fokozatosan az egész testemet átjárta az égi fény és egy másfajta jóleső fehér vibrálás lett úrrá a testemen. Ahogy megszabadultam a gátaktól többször könnyeztem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire sok minden gátolt, mégis most sokkal teljesebbnek érzem magamat, ahogy elindultam az úton. Átjár a fény, sokkal nyugodtabb vagyok a körülöttem lévőkkel szemben.

 


A szokásos jóleső bizsergés

 Életút, Életfeladat Felszabadítása

2. MEDITÁCIÓ

A második anyag másképp hatott rám, mint az első, a bizsergés helyét egy éteri nyugalom vette át. Nem gondoltam volna, hogy magam előtt fogom látni a csakrákat színek formájában. A gyakorlat alatt, ahogy a tisztítottam fokozatosan váltották a színeiket, sokkal élénkebbek lettek. A napfonat csakrán kellett a legkevesebbet dolgozni, annál úgy éreztem a legtöbb dolog a helyén van. Míg a többi csakrát temérdek fátyol, köd tartotta fogságban. A korona csakrán keresztül áramoltatott isteni fény hihetetlen hatással volt rám. Az első csakrám lángolni kezdett, ahogy a többi nyomán is melegséget éreztem, az egyetlen kivétel a torok csakra. Az jéghideggé vált, mint amikor mentolos rágót eszik az ember, olyan jól eső hűvösség öleli körül a torkom, míg az első csakrám még mindig lángol. A harmadik szem csakrát ahogy megtöltöttem fénnyel egy lila farkas alakját vettem ki. Egyelőre nem értem mit akarhat jelenteni, csak azt tudom, hogy kiskorom óta a kedvenc állatom.


A szokásos jóleső bizsergés

 Életút, Életfeladat Felszabadítása

3. MEDITÁCIÓ

 

A harmadik hanganyag nagyon mélyen érintett és sok új dolgot tapasztaltam. Először olyan volt mintha üvegszilánkokon állnék, aztán azok eltűntek. Egyetlen maradt, ami jó mélyen mart a bal vállamba, csontig hatolt. A bal csuklómon mérges kígyómarás, míg a gerincem közép tájékon egyszer ketté nyílhatott valamelyik előző életemben, éreztem a baltát a hátamban. Míg a torkomon egy vágás volt, mint amit elmetszettek. Ezek nem rémítettem meg annyira, mint a csípőm állapota, temérdek sérülés érhette, mint akit akarata ellenére kényszerítettek, megerőszakoltak. A medencém teljesen el volt feketedve ekkor tört rám a sírógörcs, angyali segítséget kértem, hogy a karmikus blokk megszűnjön, együtt emeltük ki a feketeséget, mire az egy halott magzat, kisbab formában távozott, miközben zokogtam. A combomon kisebb vágások, karmolások voltak és lánc nyomok a bokáimon. Ahogy a medencém megtisztult a feketeség helyén rózsák nyíltak 1-1 a petefészkek helyén, 1 a méhnél. A hanganyag végeztével szükségem volt pár percre, hogy feldolgozzam a látottakat, bennem kavargó érzéseket. Még most is, ahogy írom megkönnyeztem. Ez volt az eddigi legmélyebb élmény.


A szokásos jóleső bizsergés

 Életút, Életfeladat Felszabadítása

4. MEDITÁCIÓ

Az első három hanganyag óta sokkal több mindet kimondok és nyugodtabb vagyok, mint aki békére lelt, ha valami vitás helyzettel találkozom pártatlan megoldáson dolgozom. Az utolsó anyag hallgatása során az egóm teljesen elengedte magát és hagyta történni a dolgokat, ahogy kell. A szokásos jóleső bizsergés mellett a korona csakrám ösztönösen kinyílt és áramoltatta a fényt. Az isteni énemmel való találkozást követően nem kaptam konkrét válaszokat. Egy érzés van bennem, hogy jó úton fogok haladni, mert megvan a helyes irány. Ezt követően az agyam beindult, miszerint jó lenne pszichológiát tanulni, ezt anno elvetettem és az élet másfelé sodort. Nem tudom ez jel akart-e lenni, de úgy érzem, még nem is kell tudnom. Elindultam az úton és ez nagyon jó dolog.

 

Szép estét/ napot,

Vica”

1 ÉV MÚLVA

„Kedves Nika,

majdnem egy év távlatából szeretnék írni neked pár sort és még egyszer köszönetet mondani.
A decemberi hanganyagok, önmagam fejlesztése és a blokkoldások nem voltak hiába valók és hiszem, hogy azok is segítettek mind lelkileg, mind fizikailag. Most már jobban értem miért éppen azt az anyagot választottam az önszetetet helyett.
A bennem lévő, mélyen gyökerező blokkokat így kellett megszüntetnem ahhoz, hogy most készen álljak egy újabb fejezetre az életemben.
Örömmel írhatom le, hogy kismama vagyok. Az első trimeszteren túl vagyunk és minden rendben, egészséges. Sosem hittem, hogy ilyen „hamar” sikerül és úgy gondolom egy igazi csoda a kisbabám. Ugyanakkor hiszem, hogy a hanganyagok is mérhetetlenül sokat segítettek.
Szeretném még egyszer megköszönni és nem lehetek eléggé hálás azért, hogy segítettél nekem abban, hogy most itt legyek ebben az életszakaszban, amire mindig is vágytam.
Köszönöm szépen!”

A fenti élményeket inspiráló Életút, Életfeladat Felszabadítása című meditációs sorozatról, a linkre kattintva olvashatsz bővebben.

 

Meditációs klubban minden téma évente kerül ismétlésre.  Aktuális meditáció a Facebook oldal eseményeiben látható:

 Facebook/Lux Aurea/Események

Személyes részvétel akadályoztatása esetén, megvásárolható mind a 4 meditáció kedvező áron, az alábbi linken: