Keresés

Mit is jelent a védett tér? Mitől is kell védeni? Sok-sok olyan energetikai áramlás létezik, amit fizikai szemünkkel nem látunk. Több olyan energetikai áramlás létezik, aminek létezéséről, érzékszerveink egyikével sem tudunk bizonyosságot szerezni. Mint, átlag ember.

Vannak, akik átlagtól eltérő érzékeléssel rendelkeznek. Vannak, akik érzékszerveken túl érzékelnek. Számukra, ebben minden bizonnyal van negatív élmény és pozitív is. Nekik lehet olyan előnyük, hogy a tereket, melyekbe tartózkodnak, tudják szűrni. Bemenjenek, vagy ne. Láthatják, hallhatják, érezhetik, hogy milyen energetikai rendszerek hatnak egy-egy adott térben, és ezeket mennyire engedhetik magukba, illetve mennyire előnyös, ha távol tartják.

Fontos, hogy milyen térben nyitod meg magad?

Az átlag, útkereső, tanulni, tapasztalni vágyó ki lehet téve azoknak az energetika hatásoknak, melyeket közvetít a környezete. Ezek ellen van természetes védekező rendszered, melyek a rezgés azonosság szűrőjén át engedik illetve tartják távol az energiákat. De vannak olyan támogató erők, ami segítségedre vannak. Akkor érdemes figyelned, amikor intenzívebb, energetikai rendszerbe, közegbe kerülsz, ahol nyitottabb, áramlósabb, befogadóbb vagy. Amikor kinyílnak olyan kapuk, olyan zsilipek, melyeket több intenzív áramlás történik. Ha kinyitod az ajtót, tudd, hogyan szűrheted a beáramló erőket.

A védett és energetizált tér létrehozása, a kezelő, előadó, oktató feladata. Szerintem. Aki megnyitja és tartja a teret, olyan áramlással segítse és tisztelje meg vendégét, hallgatóságát, hogy az biztonságos legyen mindenki számára.

Ha ebben nem vagy biztos, akkor készíts magadnak védelmet, mielőtt kinyitod magad. Kinyitod az áramlásnak, kinyitod a tapasztalásnak. Készíts energetizált falat, aura erősítést, vagy kérj angyali védelmet.

A LUX AUREA. tanítások, védett és biztonságos energetikai térben történnek.