Keresés

Életfeladat és a magzat

Az Életfeladat és a magzat című esettörténet, a lélekgyógyászati kezelések alkalmával, gyakran felbukkanó történetet meséli el. Minden vendégnél egyénre szabott a spirituális kezelés, más a történet, de sok-sok hasonlóságot mutatnak az esetek. Talán magyarázatot, megértést mutathat az Ön/a Te számodra is.

Életfeladat, az életút, nagyon sokunkat érdekli és foglalkozunk is vele. Keressük, kutatjuk és próbáljuk az életünket ezekre a talált mérföldkövekre helyezni.

De vajon mi gátolhatja, hogy megtaláljuk az életfeladatunkat?

Az első és szerintem legfontosabb gátló tényező, hogy a fizikai síkról közelítjük meg. Mint, ahogy azt bővebben leírom az Életút című cikkben. A lélek és a szellem választja a feladatot, nem a fizikai test. Miért gondoljuk, hogy a fizikai munka, a fizikai tevékenységeink lesznek az életfeladataink? A lélek és a szellem útját lenne célszerű megtalálnunk, és követni fogja a fizikai változás is.

A másik tényező, ami voltaképpen számos blokk, gát, program és egyéb ígéret, fogadalom, hozott minta lehet, ami eltérít a valódi útról. Ezen számos technika dolgozik, hogy felszabaduljon a lélek és szabad szárnyalásával élhesse meg igazi önvalóját. Ezt végzem én is.

Egy olyan, kezeléseim alkalmával, gyakori tapasztalásomat osztom meg, amiből remélem, hogy hasznosítható információk kerülnek az olvasóhoz.

A lélek, a mentál test tisztítása közben, érintjük azt a területet, ami az alap struktúrát adja. Azt a köztes teret, amire épül az egész érzelem világunk. Itt gyakran vannak olyan alap tézisek, amiket hozott mintaként építünk be, vagy valódi lelki önvalónk megélésében gátol. De az életúttal kapcsolatos gátló energiák is.

A magzat, még teljesen tudatában van, a két élete közötti állapotával. Életfeladat és a magzat szoros kapcsolatban, és tiszta áramlásban hatnak egymásra. Tisztában van azzal, hogy milyen csodás lény a szelleme és a lelke is. Szabad és hatalmas. Azért jön, hogy valamit megtanuljon, valamit megcsináljon. Ez egy teljesen természetes, ezt vállalta és ezzel a minőségével ez gyerekjáték. TERMÉSZETES FOLYAMAT. Ezzel az érzéssel VAN. Csak van. Vár…. Majd jön egy döbbenet, hogy VAN TESTE! Fizikai testben van a lélek és a szellem. Ez egy olyan sűrű rezgés, ez egy olyan esendő és öntudatlan lény…. Most is tudatában van mindennel, amit a test nélküli állapotában megélt, tudatában van, hogy mi a lélek feladata. DE! Ez a TEST erre nem képes…. Bekapcsolnak az „emberi” érzések, látja, hogy milyen nehézkes, látja, hogy mennyi erőre lenne szüksége, látja, hogy mennyi fájdalom és gát jelentkezik közben és nem bízván magában, eltolja az egész életfeladatot magától.

Erre nem leszek képes!

Majd legközelebb, újra megpróbálja. Majd a következő életben, biztos kedvezőbbek lesznek a helyzetek. Most inkább csak átvészeli ezt az életet. Egy olyan érzelmi alapokon nyugvó alap struktúrát hoz létre a mentál test részében, amivel gátolja magát, bilincset rak magára. Olyan alap rezgést, amivel az életfeladatát tolja el. Ez a materiális világ nem alkalmas erre.

Érzeteim szerint, az okok között lehetnek itt az agyagelvű, vaskori energiák rezgése is és lehetnek a léleknek a saját testi létének a ledegradálása, valamint akár az előző életbeli kudarcok. Nem is akar rálépni az útra, nem is akar megbirkózni a feladattal, hiszen úgy sem lesz rá ez a test képes. Engedi a lélek, hogy a matéria világába a test ellegyen, elvegetáljon, míg el nem jön az idő a kilépésre. Majd újra megpróbálhatja.

Olyan, mintha még mindig a báb állapotában lennének a lelkek és a szellemek. Vissza húzódva és csöndben kellett lenniük, sok-sok ezer éven át, amíg a vaskori energiák tomboltak. A lélek a túlélésre törekszik. Túl szeretné élni a vaskori, nehéz energiákat. Ezért képes elengedi, vagyis olyan, mintha csak „jegelné” azokat a fénykori rezgéseket, amik valóban a lélek és a szellem igazi megéléseit, igazi megtapasztalásait hozná, a fizikai testben is. Persze, vannak és voltak is kivételek és felemelkedett rezgésű emberek, de nem ők alkották a többséget. Az idő kedvezően alakul ahhoz, hogy a rezgések finomodásával, kibontakozhassunk. Hogy kiolvadjon a jég, és igazi szellemi és lelki minőségeinek, fizikai testben is megélhessük.

Egyetlen állandó van az életben, az a változás.

Találd meg a lélek békéjét, találd meg az isteni fény teremtő erejét, találd meg önmagad tiszta egységét, és megtalálod az életutad, az életfeladatod.

Gazda Mónika 

Egy válasz

  1. Visszajelzés: Gazda Mónika