Keresés

TANFOLYAMI ANYAGOK

HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS ONLINE TANFOLYAM

A személyesen tartott tanfolyam felvételét láthatod ezekben a videókban.

Több megkeresés érkezett, az online lehetőségről, ezért engedve az igényeknek, ilyen módon tudom elérhetővé tenni, azon érdeklődők számára, a fejlődésnek ezen módozatát, amit a HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM magában hordoz. A személyes találkozások alkalmával, kötetlen beszélgető körrel kezdünk, ami a személyes érintettségek miatt, nem kerül be a videóba.

Az ár tartalmazza:

– A videó hozzáférését: privát YouTube oldalon, a fizetést követő 48 órán belül.
– Az adott anyaghoz tartozó meditáció és gyakorlat hanganyagát.
– Aktuális tananyaghoz lehetőség van, pdf. formában is jegyzetet kérni. Ennek igényét, kérlek külön jelezd.
Az aktuális modulhoz, lefűzött jegyzet áll rendelkezésre, amit postai úton, nyomtatási és postai költség fejében tudok elküldeni, a teljes modul megvásárlása esetén. Ennek igényét, kérlek külön jelezd.
– Konzultációs lehetőség, írásos és/vagy online formában.

A bevezető ingyenes előadás, beszélgetés ezeken a linkeken érhetők el:

– Első rész. 

– Második rész. 

Ismétlőknek féláron!

Aki részt vett a tanfolyam azon az alkalmán, melyet megrendel, annak 50 % kedvezménnyel, elérhető a tananyag. Ha nem tudott személyes, családi, vagy egyéb okok miatt személyesen megjelenni, az adott alkalmon, akkor így, online formában is pótolható. Kérlek ezt a rendelésnél jelezd, hogy ismétlő vagy, és várd meg a visszajelzésem. NE UTALD A TELJES ÖSSZEGET!

Bővebben a tanfolyami információ: HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM

A HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS ONLINE TANFOLYAM résztvevőinek is, konzultációs lehetőséget biztosítok. Írásos és/vagy online formában.

Az adott anyaghoz tartozó meditációkat  külön biztosítok hozzáférést. A meditációk, inkább vezetett elmélyülések, imaginációs technikák, segítik a belső fejlődésünket. Sok-sok tisztítás, oldás és töltés, az adott témát illetően. Ha az adott téma gyakorlatot is tartalmaz, annak a hanganyagát is megkapod.

Aktuális tananyaghoz lehetőség van, pdf. formában is jegyzetet igényelni. Ennek igényét, kérlek külön jelezd. A jegyzet szerint haladunk, írásban és képi ábrázolásban segítjük a megértést. Minden modulhoz, jegyzet áll rendelkezésre, amit postai úton, nyomtatási és postai költség fejében tudok elküldeni, ha a teljes modult megvásárolod. Ennek igényét, kérlek külön jelezd.

Kérés, kérdés, egyéb információ: nika@gazdamonika.hu

KOSÁR