Keresés

HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM  indul  Veszprémben. Akinek ott a helye, az ott lesz. Egy különleges, holisztikus, spirituális tanfolyamra invitállak. A képzésen az általam használt Lélekgyógyászati és Szellemgyógyászati technikákat, azok háttereit energetikai rendszerét sajátíthatod el, segítheted tudatosságod és emelheted rezgésszinted. A LUX AUREA – Lélekhangoló különleges képzése, melyben a saját rendszert, Thuróczy Róbert általa oktatott, ARKANE ARTS néven használt, átfogó energetikai ismeretekre épülő tanításokat, lélekgyógyászatot, valamint Ifj. Csontos Vilmos tanításai alapján, szellemgyógyászatot sajátíthatod el. 

A LUX AUREA – Lélekhangoló saját program, látószög, mely egészségügyi, természetgyógyászati, pszichológiai, kineziológiai, szellem- és lelekgyógyászati, alkímiai, valamint angyali technikákon alapulva, blokk oldások és megértések segítségével elvezet a rezgésszint emeléshez, a magasabb tudatosság felé. Segít a fizikai és lelki elakadások feltérképezésében és megoldásában.

 

Ha úgy érzed, hogy feladatod van… 

JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE: ŰRLAP

 

Érdemes kitölteni az űrlapot, ha érzed a hívást, mert az induló csoportról e-mail-ben értesítést küldünk, ha személyesen jönnél.


Online lehetőség: a tanfolyamról felvétel készül, melynek hozzáférési jogát megvásárolhatják a jelentkezők, ezen a linken, 

illetve a képre kattintva.

Sajnos nem lehet minden anyagot átadni online, előadás formájában. Így a tanfolyam első alkalmai érhetőek el ilyen módon.


A bevezető előadás, beszélgetés felvétele megnézhető két részletben: 

JELETKEZEM A KÉPZÉSRE 

Úgy érzed, hogy más vagy? Ha szunnyad benned valami ? Úgy érzed, hogy másra is hivatott vagy? Vonz a mesék és a csodák világa? Szívesen elmélyülsz a spiritualitás és az ezoterika világában? Szeretnéd ezeket az ismereteidet a fizikai síkon is kamatoztatni? Ismerd meg a saját meséd! Ismerd meg mélyben szunnyadó képességed! Lépésről, lépésre, mélységről, a mélységbe. Nem instant technika, hanem elmélyülésen és tapasztaláson szerzett mély tudás és ismeret anyag, mely a megértéseket és az egyéni fejlődéseket hordozza magában.

A tanfolyam célja, hogy fizikai testben lévő lelki és szellemi erőinket összehangolva, megtaláljuk és működtetni tudjuk.

Képzeld el azt, hogy te is képes vagy meditációban érzékelni, energiákat mozgatni és a tudatoddal segíteni másokon. A képesség mindenkiben benne van, a kérdés, hogy meg akarja-e keresni, vagy hagyja tovább szunnyadni. Szabad akarattal. Saját meséd forgatókönyv írója és rendezője lehetsz. A lelked és a szellemed meséjének.


Holisztikus, spirituális tanfolyami nap menete

Természetesen, a csoportnak és az aktuális energiáknak megfelelően haladunk a tananyagokkal. 

A tanfolyami napok úgy épülnek fel, hogy érkezés után egy beszélgető körrel kezdünk. Mindenki röviden, az aktuális élethelyzetét, folyamatait beteheti a térbe, kicsit beszélgetünk. 

Majd az aktuális anyagot leadom, átbeszéljük. A kérdéseket, gondolatokat fel lehet tenni közben is. Az összefüggéseket így remélhetőleg jobban megértjük. 

Meditáció amikor tartozik az adott anyaghoz, azt felveszem és a hallgatóknak elküldöm e-mailben, hogy később is tudják használni. 

Általában kétszer tartunk szünetet, az aktuális folyamatoknak és igényeknek megfelelően. 

Miről is tanulunk?

Tanulunk energetika anatómiáról, csakra anatómiáról, azok mélységeiről, belső templomról, karmáról, előző életekbe mélyedünk. Megismerjük az arkangyali családokat, az angyali erők megtapasztalását, és azt, hogy hogyan energetizáljuk és tegyük biztonságossá ezáltal a teret.  Tanulunk és meditálunk az őselemekről, alkímiáról, a létsíkokról. Gyakoroljuk, hogyan használjunk ingát, szenzibilt és saját energiánkat.

Sok gyakorlati elemmel tűzdeljük meg, a használhatóság kedvéért. Magunkon dolgozunk, sokat meditálunk, tisztulunk, fejlődünk és megértjük az összefüggéseket. Megtanuljuk használni saját energiáinkat és tudatunk erejét. Majd energetikai kezeléseket, csakra tisztítást, karmikus elakadások oldását, aranykori átalakulást segítő technikákat sajátítunk el.

Szellemgyógyászati modult is beépítünk a tanfolyamba. Asztrál lényünk mélységeivel, szennyeződéseivel ismerkedünk és tisztítjuk. Megszállóktól, átoktól, rontástól, energia szívóktól, negatív lényektől, valamint sok-sok finom hangolást végzünk és „utazunk” a Mennyországba. 

Minden modulhoz, külön jegyzet áll rendelkezésre (nyomtatási költség ellenében), valamint a meditációkról hanganyag készül, amit megkap a hallgató, így bármikor ismételhető. 

Modulok

A Holisztikus, spirituális tanfolyam alap és haladó részből áll, amelyek modulokból állnak. A modulokhoz külön-külön is lehet csatlakozni. Az alap modulok mindegyike mélyíthető, a mélyítés hatására épülnek össze és vállnak érthető egésszé. Összesen 42 alkalomra tervezett tanfolyam, 2 évig tart. Ha egy-egy alkalmon nem tudsz részt venni, nem gond, hiszen a kihagyott alkalmakról is kaphatsz jegyzetet és meditációs hanganyagot, de ismételhetőek, pótolhatóak. Semmilyen kötelezettséget nem kell vállalni, szabadon abba hagyható, ha nem hozza meg az elvárásokat. 

Alap modulok:

Az alkalmak elméletet, meditációt, gyakorlati technikákat tartalmaznak, valamint aktuális kérdéseket, akár személyes elakadások, illetve élmények átbeszélését.

Haladó modulok:

Az alkalmak elméletet, meditációt, gyakorlati technikákat tartalmaznak, valamint aktuális kérdéseket, akár személyes elakadások, illetve élmények átbeszélését.


Holisztikus, spirituális tanfolyam, tervezett időpontjai:

Bevezető, ingyenes előadás várhatóan 2024. február 17-én, szombaton 13 órától. Az első aktív tanfolyami nap, február 18. 9-15-ig.  

A pontos és aktuális időpontok, a LUX AUREA – Lélekhangoló facebook oldalán.

Ára:

Alap modulok: 12.000 Ft / alkalom / 6 óra
    Ismétlőknek: 6.000 Ft / alkalom / 6 óra
Haladó modulok: 10.000 Ft / alkalom / 6 óra
    Ismétlőknek: 5.000 Ft / alkalom / 6 óra

JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE


Online lehetőség

A személyesen tartott tanfolyam felvételét láthatod ebben a videóban. Az anyag hozzáférése, privát YouTube oldalon, korlátozott, csak engedéllyel rendelkező lehet. A hozzáférés engedélyezése, a fizetést követő 48 órán belül történik meg.

Több megkeresés érkezett, az online lehetőségről, ezért engedve az igényeknek, ilyen módon tudom elérhetővé tenni, azon érdeklődők számára, a fejlődésnek ezen módozatát, amit a Holisztikus, spirituális tanfolyam magában hordoz. A személyes találkozások alkalmával, kötetlen beszélgető körrel kezdünk, ami a személyes érintettségek miatt, nem kerül be a videóba.

Az adott anyaghoz tartozó meditáció hanganyagához külön biztosítok hozzáférést, melyet e-mailben küldök. A meditációk, inkább vezetett elmélyülések, segítik a belső fejlődésünket. Sok-sok tisztítás, oldás és töltés, az adott témát illetően. Gyakorlati technikák és ezeket vezető haganyagok tartoznak az adott témákhoz.

Aktuális tananyaghoz lehetőség van, pdf. formában is jegyzetet igényelni. Ennek igényét, kérlek külön jelezd. A jegyzet szerint haladunk, írásban és képi ábrázolásban segítjük a megértést. Minden modulhoz, a modul minden anyagát tartalmazó jegyzet áll rendelkezésre, amit postai úton, nyomtatási és postai költség fejében tudok elküldeni, ha a teljes modult megvásárlásra kerül. Ennek igényét, kérlek külön jelezd.

Ismétlőknek féláron!

Aki részt vett a tanfolyam azon az alkalmán, melyet megrendel, annak 50 % kedvezménnyel, elérhető a tananyag. Ha nem tudott személyes, családi, vagy egyéb okok miatt személyesen megjelenni, az adott alkalmon, akkor így, online formában is pótolható.

A HOLISZTUKUS, SPIRITUÁLIS ONLINE TANFOLYAM résztvevőinek is, konzultációs lehetőséget biztosítok. Írásos és/vagy online formában.

Kérés, kérdés feltehető: nika@gazdamonika.hu  e-mail címen.

A személyesen tartott tanfolyamról felvétel készült, melynek hozzáférési jogát megvásárolhatják a jelentkezők,

EZEN A LINKEN, 

illetve a képre kattintva.

Holisztikus, spirituális tanfolyam szemléletei, melyek irányt mutatnak a tanításoknak, az elfogadás és tudatosság energiáit tűzte ki céljául.

Az arany fény, mely átszőhet miket, de akár a fejünk fölött is képes átívelni. Rajtunk múlik, hogy miképpen akarjuk működtetni. Sokszor, ez is egy döntés kérdése. Eldöntöm, hogy vidám vagyok, akkor minden porcikám, minden látható és láthatatlan részem ennek a szolgálatába fog állni.

 

Döntsük el!

Minden kétség és minden megingás nélkül. Határozottan és céltudatosan.

Gazda Mónika

Lélekhang FényTér

Cím: Veszprém, Rózsa utca 13.


Rendezvényekre ajánlom:

 

A Meditációs klub és a Holisztikus, spirituális tanfolyam témáiból előadás, vezetett elmélyülés, csoportos energetikai, lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezelés is kérhető. 

De aktuális helyzetre, állapotra, megfelelő meditáció is kérhető. A képre kattintva az eddigi vezetett elmélyülésekből szemezgethetsz.

Rendezvényekre, egészségnapokra, szervezett alkalmakra, szívesen ellátogatok.

 

4 Responses

  1. Visszajelzés: Spirituális tanítások