Keresés

Meditációs klub – Belső Templom

Meditációs klub – Belső templom, a következő téma, ami a belső templomunkba való elmélyülést és reinkarnációs utazást takar. Spirituális összefüggésekben, az önismereti munkához kapcsolható. A lelki mélységek, nehézségek felfedezése és megoldásának elindítása segíti a tisztulást és a fejlődést. Végeredményként, lépj be az aranykapun és engedd, hogy emelje rezgésedet.

Vezetett meditációbanvédett térben, angyali energiákkal, aktív lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezeléssel és a résztvevő aktív tudati energiájának jelenlétében tárjuk fel belső templomunk mélységeit és a beakadt reinkarnációs eseményeinket.

Ne pihenni készülj, hanem intenzív munkára. Belső feladatok megoldására. Közben nyugodtan megmozdulhatsz, ha elzsibbadtál, ha kényelmetlen valami. Légy tudatilag jelen, kövesd a hangom, kövesd a vezetését. Add bele belső erőd, tudatod energiáját. Érezd, lásd, halld. És megtörténik a csoda! 

Ajánlom kezdőknek és haladóknak egyaránt. Mindenkinek a saját szintje szerint hozza meg a válaszokat és a fejlődést.

Megírjuk a TE mesédet, a Meditációs klubban, a Belső templomod felszabadítása és reinkarnációs események oldása céljából.

Utazunk egy másik síkú energiába, utazunk egy csodás mese világba. Kinyitjuk a spirituális arany kapukat, kinyitjuk magunkat. Össze gyűjtjük, felerősítjük Isteni Énünk erejét, behívjuk segítőinket, felső mestereinket. Angyali energiával erősített, védett térben a szellemgyógyász szelleme is jelen van és tevékenyen részt vesz a tisztításban.

Meditációs klub – BELSŐ TEMPLOM

A 4 részes Vezetett meditációval hangolódsz azokra a központjaidra, melyek a szellem és a lélek életútjának megtalálását gátolják, amik az esetleges blokkokat, terheket hurcolják. Fokozatosan haladunk a mélységekbe és ott dolgozunk. Tudtad, hogy a felhalmozódott terhek, blokkok kitisztítása, megfejlődése után nyerik vissza valódi energetikai funkciójukat a lelki és szellemi központjaid?

„Az életkörön szárnyaló mezítelen szépség,
A pillanatnyi fájdalom uralta rettenetes mélység.
Mi visz mégis tovább és tovább?
A vágy, a vágy, a boldogság.
Honnan jöttél és hová leszel, forrásodig, mi visz el?”

Önmagunk rejtett mélységeibe való bepillantást, az állapotainknak, a minőségeinknek jeleit, üzeneteit érzékelhetjük. Segít a templomunk megtalálásában, megismerésében. Az ott tükröződő jelenlegi állapotunk, a gátló és blokkoló tényezők megismerésében.  Segítjük a tisztulását, segítjük a beakadt energiák eltávolítását.

A tudat és a tudatalatti kapcsolatát erősítjük, és személyes szimbólumunkat leljük fel. Ami utunkat mutatja.

A folytatásban elengedhetjük és feloldhatjuk előző életeink megrázó és életeken át tartó traumatikus lenyomatait, blokkjait. Bepillanthatunk a rejtett életeseményekbe, melyek kialakították a lenyomatokat és a korlátokat. De nem hagyjuk ott, hanem feloldjuk.

Majd a magasabb tudatosságú életekbe való utazás során, az ottani énünk erejéből és tudásából merítkezhetünk.

Égi könyvük kinyílik és megmutatja fényét.

Meditációs klub – Belső templom című sorozat, a mélységeinkbe vezető út szigorúan egymásra épülő meditációkra épül. Ezért fontos az első és második alkalmat végig csinálni, hogy a reinkarnációs élményeken dolgozz.

Dolgozzunk rajta együtt!

Hogy a teljes energiarendszert érintő területet fénnyel telivé varázsoljuk, az isteni magot, az éteri minőséget fedezzük fel. Hogy segítsük a forrással való kapcsolatot, a spirituális fejlődésünket és az egység elfogadását.

Thuróczy Róbert technikáján alapulva és hozzájárulásával kaptuk ezt, az egyedülálló lehetőséget, Veszprémben.

Égi áldással és segítőkkel dolgozunk, a legfőbb jó szerint!

Már csupán a HOLISZTIKUS SPIRITUÁLIS TANFOLYAM részeként alkalmazzuk ezt a meditációs technikát.

Gazda Mónika

Lélekhang FényTér

Cím: Veszprém, Rózsa utca 13.

E-mail: nika@gazdamonika.hu

Engedd meg magadnak, hogy megérkezz erre a helyre!

Gazda Mónika

3 Responses

  1. Visszajelzés: Árak - Gazda Mónika