Keresés

Szellemgyógyász kezelés

Egy interaktív mesében részünk részt. Ez a mi mesénk, melyet most gondolatban, érzésekben fogunk együtt megírni. A szellemgyógyász kezelés során, elmegyünk egy olyan birodalomba, ahol angyalok, ördögök, jó és rossz energiák vannak. Legyőzzük a gonoszt és kiszabadítjuk a királylányt, hogy újra bennünk éljen, szabadon. A belső isteni lényünk, ami felszabadul, megszabadul a bilincseitől, a béklyóitól.  Tiszta és összeszedett állapotot érhetünk el, mely segíti a fizikai világban való boldogulásunkat és az életút, az életfeladat megtalálásához segít hozzá.

Egy nyugodt, ellazult pozícióban történik a „varázslat”. Fizikailag nincs kontaktus, más síkon történik a tisztítás, gyógyítás, más síkon lévő energiáinkkal. Szellem „kezel” szellemet, angyalok segítségével. Gyakran megmutatkoznak intuitív képességeink, érzékeléseink, érzéseink felerősödnek.

Egy szellem szintű felmérés történik, hogy melyek azok a dolgok, amik prioritás élveznek, a leginkább kezelendő területek. A felmérés alatt beszélgetünk, mindent próbálok, fizikai síkon érthetővé tenni. Egy másik világba, egy másik énünkbe kapunk bepillantást, teljesen más értelmezést kap minden. Fizikai aggyal nagyon nehéz megérteni, egy fizikailag és a tudomány számára érzékelhetetlen világot.

Szigorú szabályoknak, törvényeknek megfelelően történik minden. Fontos, hogy a fény oldalán maradjunk!

Az első alkalom, általában 3 órát is igénybe vesz. A következő, már lényegesen kevesebbet, 1-2 óra. Ez már legtöbbször össze is vonható a kineziológiai kezeléssel is.

Általában két-három alkalom szükséges, a szellem tisztításához, gyógyításához. Ha fizikailag is van betegség, akkor a szellem gyógyításával, az öngyógyító folyamatok is beindulnak. Ha hiszem, hogy a szellemem és lelkem meg tudott betegíteni, akkor hiszem, hogy meg is tud gyógyítani.

Mivel emberek vagyunk, gyarlók és sérülékenyek, ezért elképzelhető, hogy idővel ismételni kell valamely részét a „varázslatnak”.

Gyerekeknek és azon embertársainknak, akik nehezen tudják befogadni a „másik világot”, azoknak azt szoktam mondani, hogy interaktív mesében fogunk részt venni. Elmegyünk egy olyan birodalomba, ahol angyalok, ördögök, jó és rossz energiák vannak. Legyőzzük a gonoszt és kiszabadítjuk a királylányt, hogy újra bennünk éljen, szabadon. Kiszedjük azt a csúnyaságot, ami mindig arra készteti a gyereket, és felnőttet egyaránt, hogy dühös legyen, hogy rosszalkodjon, hogy verekedjen, hogy ártson bárkinek, hogy bántson valakit. A gyerekek szeretik a mesét. És a felnőttek is. 🙂