Keresés

Korona csakra

A korona csakra, a legnagyobb és legdominánsabb csakra. Érzelmi rétege külön nincs, itt található az isteni mag, az éteri minőség. A teljes energia test táplálása és működtetése, ebből a központból történik. Konkrét hozzá tartozó energia szerve nincs, spirituális értelemben az energia test karmestere, a teljes vezérlés innen ered. Itt dől el, hogy milyen irányítás alatt van a teljes lény, hogy hova van „bekötve”.

Színe az arany. Eleme az éter, mely minden őselem forrása, minden őselemi aspektus eredete.

A korona csakra tölcsére, a fejtető közepén, felfelé irányul. A központja, a korona csakra magja, a 3 és 4-es csakra között, a szegycsont alsó része mögött található. A test, a csakrák középpontjában. Összeköttetésben van, hidat képez minden csakrával és ellátja őket az éteri energiával.  

A léleknek és a szellemnek, a fizikain túli minőségekkel való kapcsolódása, a segítőkkel, az isteni, az éteri világgal, ezen a központon át valósul meg. De azon minőségek is itt verhetnek tanyát, melyek meggátolják a tiszta fénnyel való kapcsolódást.  Lehetnek dogmák, negatív beidegződések, súlyos átkok és fogadalmak, stb.

Tisztítással és energetizálással célunk, hogy  TISZTA kapcsolatot létesítsünk a Forrással és vezettetésünket oda hangoljuk. 

A lélek és lélek szintjén történő blokkok oldása azon az energetikai minőségen tud segíteni, mely beindítója lehet az elváltozásnak. Spirituális kezelések kiegészítő elemek lehetnek akár a nyugati orvoslásnak is. Ebben az esetben a lelki és energetikai rendszer harmonizálását adjuk hozzá a fizikai, tüneteket kezelő, legtöbbször gyógyszeres kezelésekhez.

A tölcsérek nyitottsága, szennyezettsége és forgásának iránya is változhat. Raktározhat fogadalmakat, ígéreteket, blokkokat, akár ebből az életből, de bármelyik előző életből eredően is. Mélyebb rétegekben akár programok is megbújhatnak, melyek az alkalmas időben beindítják a lelki “kapcsolókat”.  Olyan programokat, melyek a lelki traumáink, negatív hitrendszereink miatt átíródik blokkoló folyamattá. Ilyenkor, ha a lelki aspektusból ki is emeljük a blokkot, de a programot bent hagyjuk, akkor újra generálódik a blokk, és folytatja ugyanott. Érdemes a mélyebb rétegeket felkutatni.

Csakra tisztítások, meditációk

Számos technika létezik, amivel a csakráinkat tisztíthatjuk, blokktalaníthatjuk. Magam a meditációkat és lélekgyógyászati, energetikai kezeléseket végzem. Egyéni kezelések és csoportos meditációk alkalmával.

A hét alkalmas meditációk időpontjairól itt lehet tájékozódni.

Tisztítjuk a beakadt és régebben megélt érzelmi blokkokat, akár ebben, akár előző életeinkben tett ígéreteket, fogadalmakat, elavult hitvallásokat, negatív programokat és beidegződéseket. Amik képesek egyéni fejlődésünket akadályozni, képesek a korona csakra negatív programjai, az egész lényünket sötétbe kényszeríteni.

Érdemes tehát foglalkoznod a korona csakrád mélyével, hogy megteremthesd a kristály tiszta kapcsolatot a teremtővel, a forrással. Azért, hogy  elfogadd és be tudd fogadni a segítő isteni energia áramlását. Engedd meg, hogy a dogmák és programok mátrixából kilépve, az isteni fény beköltözzön hozzád!

Gazda Mónika